svítí ABS, nejde servo atd...
-
Re: svítí ABS, nejde servo atd...
Tak děkuji všem odborníkům za rady :-DDD odvezl jsem to do servisu ke známému a silnější baterie nevadí, chyba bude někde jinde než v baterce, až se dozvím co to bylo a dělalo tak napíšu
tomino1978
Omega b X25XE
Zafira a X18XE1
Omega b X25XE
Zafira a X18XE1
- Reklama
-
Tak prý chyběl nebo byl uvolněný nějaký silenblok u převodovky a proto tam nějak visely dráty a dotýkaly se občas osy někde u LP kola a proto ty zkraty (někdy jo někdy ne) i s olejem co mi byl dolit a ještě dána litrovka jsem platil 1000,-
tomino1978
Omega b X25XE
Zafira a X18XE1
Omega b X25XE
Zafira a X18XE1
-
- Kontaktovat uživatele:
Takže nakonec to bylo jak jsem psal....Majesty píše:Jinak k tématu... Prošel jsi při té výměně všechny kabely? Jestli jsi při nenechal někde nějaký omylem viset nebo jsi nějaký neutrhnul třeba při vkládání nové baterky a teď ti to nejde někde do zkratu. Na volnoběh píšeš v pohodě a za jízdy to lítá, takže by to mohlo být. Drát se za jízdy klepe a dotkne se někde kostry a pojistka je v pr....
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
jen dotaz k ABS...tcháničovi svítí kontrolka ABS - diagnostika ukázala přední náboj kola s čidlem - klasika....ale ono abs někdy svítí, někdy nesvítí.....a tchánič vyčetl z chytré knihy, že kontrolka ABS se také může rozsvítit např. když je slába autobaterie...tedy jde málo štávy do čidla? tak nějak mě to bylo řečeno....přeměřili na konektoru k ABS napětí a je tam, 4.68V je to správné napětí???? (baterie je OK - prý).
Ď.
Ď.