00016 - Velký proud motoru systému centrálního zamykání dveří
Present setkal se někdo již s touto chybou?? Auto zamkne ale už neodemkne i když zabzučí ve dveřích
Velký proud motoru systému centrálního zamykání dveří
Velký proud motoru systému centrálního zamykání dveří
Opel Astra G 5 dveří 2003 Opel Astra G Cabrio 2003 Audi A6 Allroad 2003 Škoda Octavia Super 1961 Zetor 25K Jawa 23 Mustang *2 a golden sport 1 Jawa 21*2 Jawa 20 *3 aaaa Prase
OP-COM.PROFESSIONAL.CZ, VCDS,FO-COM,TEXA NANO a dětská hračka SCANMASTER
- Reklama
Re: Velký proud motoru systému centrálního zamykání dveří
A nemáš ty dodělávaný zavírání oken přez dálku jen tou známou propojkou na kabelech ??
Pokud ne tak mrkni na průchodku v pátých dveřích
Pokud ne tak mrkni na průchodku v pátých dveřích
Mobil : 602318645
známá propojka na kabelech byla stejně jako milion jiných prasáren po jednom nejmenovaným imbecilovi co mi to zatajil co stím provedl než mi to prodal. ale je již odstraněna a ehmmm od té doby to asi zlobí chmmm. průchodku v 5 dveřích jsem nekontroloval juknu. ale centrál bylo snad jediný co na tom autě 100% chodilo ted po opravě mi zůstává chyba centrálu a serva.
Opel Astra G 5 dveří 2003 Opel Astra G Cabrio 2003 Audi A6 Allroad 2003 Škoda Octavia Super 1961 Zetor 25K Jawa 23 Mustang *2 a golden sport 1 Jawa 21*2 Jawa 20 *3 aaaa Prase
Super děkuju , opraveno. v propojce 5 dveří si dotyčný magor předemnou zase něco připojoval. byli tam přicínovaný kabely a ustřižený a strčený zpět do střechy.