EPC & kód rádia
EPC & kód rádia
Zdravím,
zajímalo by mě, zda lze v EPC dle VINu najít kód rádia...? Nikde to tam nevidím
Díky,
Z.
zajímalo by mě, zda lze v EPC dle VINu najít kód rádia...? Nikde to tam nevidím
Díky,
Z.
Zafira Z18XE '03 saturn blue
- Reklama
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
Re: EPC & kód rádia
nejde ale je tu ke stažení kalkulačka na Radio Blankput Car 300 a 400
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
Mám VDO car 500, takže kalkulačka nee .
Ale já mám i kód, dokonce správnej , jen jsem chtěl vědět zda se to v EPC dá dohledat. To teda jako v oplovi mají ještě nějakou jinou speciální databázi z které dle VIN vyčtou kód rádia (samozřejmě jen pokud je to origo z výroby v autě), kód klíče...?
Ale já mám i kód, dokonce správnej , jen jsem chtěl vědět zda se to v EPC dá dohledat. To teda jako v oplovi mají ještě nějakou jinou speciální databázi z které dle VIN vyčtou kód rádia (samozřejmě jen pokud je to origo z výroby v autě), kód klíče...?
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
kód rádia z VIN nejde zjistit, dá se ale zjistit podle v.č. toho konkrétního rádia
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
No dobře, dejme tomu že mám rádio které bylo dodáno ve výbavě. Tzn. že asi podle VIN se dá někde dohledat výrobní číslo toho rádia, následně kód? Jinak už fakt nevim jak mi ten kód (a další) mohl romank zjistit (díky za to), když znal jen VIN.
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
jo kámo, tak Roman je Roman, na toho nemám, takže Ti neřeknu, kde k tomu přišel, já v EPC podle VIN zjistím maximálně to, jaké rádio tam je, ale že by tam bylo i v.č. rádia - to ne budu se ho na to muset přeptat, až s ním budu mluvit
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
jj, je to mág
btw teď jsem koukal že máš v plánu montáž čtecích lampiček... Existuje to pro druhou řadu sedadel v zafiře? Mám tam standardní dvoužárovkový světlo, sice se dá každá žárovka extra zapnout/vypnout, ale hodilo by se tam takový to kde se dají ještě ty světla štelovat do směru...
btw teď jsem koukal že máš v plánu montáž čtecích lampiček... Existuje to pro druhou řadu sedadel v zafiře? Mám tam standardní dvoužárovkový světlo, sice se dá každá žárovka extra zapnout/vypnout, ale hodilo by se tam takový to kde se dají ještě ty světla štelovat do směru...
Tadyzdenekp píše:...že asi podle VIN se dá někde dohledat výrobní číslo toho rádia, následně kód?...
Astra 1.7 CDTI Caravan 2003 OPC line
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
a dááááál?RomanK píše:Tadyzdenekp píše:...že asi podle VIN se dá někde dohledat výrobní číslo toho rádia, následně kód?...
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
zdenekp: hudba budoucnosti, ale pokud to půjde udělat i dozadu, proč ne
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
No pokud to jde, tak mne by stačil i ten postup se zadáním výrobního čísla rádia do EPC, teda pokud to tak funguje
Mobil : 602318645
hmmMike.S píše:zdenekp: hudba budoucnosti, ale pokud to půjde udělat i dozadu, proč ne
Osobně by mi přišlo logičtější mít čtecí lampy nad druhou řadou, než u řidiče. Ale když se holt nedá...
No dyk psali že to nende Chce to sehnat login na ten GM web co sem hodil romank linkDefender píše:No pokud to jde, tak mne by stačil i ten postup se zadáním výrobního čísla rádia do EPC, teda pokud to tak funguje
Nojo ale já píšu o zadání výrobního čísla originál rádia co se dává do Opelů a né o VIN vozu
A pochybuju že seženeš přihlašovací údaje od nějakého dýlera, volal jsem na číslo v tom odkazu a je to link pro dýlery GM
A pochybuju že seženeš přihlašovací údaje od nějakého dýlera, volal jsem na číslo v tom odkazu a je to link pro dýlery GM
Mobil : 602318645