Uz mate prezuto?
- Reklama
:lol:tak to nevím co bys říkal tady u nás,máme tu několik servisů kde přezouvají a drží ceny skoro stejný,hlavně tu je ale i takový,kde za přezutí,tedy sundat čtyři pneu,nandat jiné,vyvážit chtějí i tisícku,dost se to podražilo díky těm závaží,někde ti již nedají závaží olověná,zákaz,ani se již nové olověné neprodávají,jsou nyní ty zinkové,a to jedno platíčko stojí 45 korun,mně jich spotřeboval těch platíček celklem šest,je to pak drahota,lepší vážně jen přehazovat sady.Vojta píše:eště dobrá cena já byl v září v barumu a stálo to 850 kč a trvalo půl hodiny, sem myslel že se tam složim, čuráci nenažraný, to i právník dělá za míňPrinc William píše:dneska prezuto.dal jsem za to 650,- pekna palka. minulej rok to stalo asi neco kolem 500. no nic jezdit se musi a porad je to pakatel oproti tomu kdyz bych to nekde voprel
- Princ William
- Princ William
- Princ William
prezutie ASTRY
Prezul som si to sám minulý týžden vo štvrtok,ale ked sa na Astričku pozriem tak mi je smutno na duši,pretože som tam dal naspäť original plecháče s ET 49 a tie kola vyzerajú akoby som tam dal neplnohodnotne rezervy /oproti elektronom s ET 35/.
- Princ William
Re: prezutie ASTRY
to se ani nedivim. dalsi duvod proc jsem tam nechal alu i na zimu.Rasto1967 píše:Prezul som si to sám minulý týžden vo štvrtok,ale ked sa na Astričku pozriem tak mi je smutno na duši,pretože som tam dal naspäť original plecháče s ET 49 a tie kola vyzerajú akoby som tam dal neplnohodnotne rezervy /oproti elektronom s ET 35/.
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: prezutie ASTRY
alu na zimu, no uvidis kolik zim ti vydrzi, ona parada je pekna vec, ale sul taky udela svojePrinc William píše:to se ani nedivim. dalsi duvod proc jsem tam nechal alu i na zimu.Rasto1967 píše:Prezul som si to sám minulý týžden vo štvrtok,ale ked sa na Astričku pozriem tak mi je smutno na duši,pretože som tam dal naspäť original plecháče s ET 49 a tie kola vyzerajú akoby som tam dal neplnohodnotne rezervy /oproti elektronom s ET 35/.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet