neni pravda, emisní karta je defakto příloha velkýho techničáu... třrba nový auto emisní kartu vůbec nemá a dostane ji až po 4 letech na první stk.... a datum do kdy platí zjistí policie normálně při lustraci auta....Majesty píše:Emisní karta, stejně jako malý tp musíš mít u sebe. Co se týká datumu, tak v případě třeba nehody je rozhodující přesný den. Protože podle nálepky máš stk do konce května, ale ve skutečnosti pouze do toho např. 20.5. a po tomto datumu je auto fakticky už bez stk....
POKEC O ČEMKOLIV A JINÉ OT + PŮLNOČNÍ POKECÍK :-)
Re: POKEC O ČEMKOLIV A JINÉ OT + PŮLNOČNÍ POKECÍK :-)
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
- Reklama
HonzP--jo Praha Kutnohorská? tak ten má hodně věcí a hodně vysoký ceny. Dokonce mi tady místní šrot men řikal že bere díli i od nás z Plzně a prodává dál. Mam s nim zkušenost při shánění rolety do zavazadláku. Inzeráty všude a ochota na bodu mrazu. Doražte a já se mrknu. že to máš 100km tam a to samé zpět nezájem.
OPEL ZAFIRA 1.8 16v 85kw - rok 2000 X18XE1
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
-
- Kontaktovat uživatele:
U nás bys asi nepochodil, protože jí vyžadují při každé kontrole, stejně tak zelenou kartu a výbavu auta. Asi tedy nějaký nový přístup tady u nás.... Pokaždé musím do kufru a vyndat výbavu, buzeranti. Lustrací samo zjistí všechno, třeba i to ručení atd. Já měl zato, že když jí máš vystavenou, musíš jí mít.... U nového postup neznám, to jsem nikdy nezažil a asi ani nezažiju....manli2 píše: neni pravda, emisní karta je defakto příloha velkýho techničáu... třrba nový auto emisní kartu vůbec nemá a dostane ji až po 4 letech na první stk.... a datum do kdy platí zjistí policie normálně při lustraci auta....
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/
je pravda že funglovka jí nemá a dostane jí až za 4 roky ale mám nebo měl jsem za to že když jí máš tak jí musíš vozit. Alespoň jí po mě vždy chtěli. Zato lékárnu jsem ukázal jen jednou. Obal byl z roku 1980 a obsah různě starej a prošlej. Ale ukecal jsem to na to že při tepenym krvácení se má rána zacelit třeba i rukou od vazelíny a tak že je prošlej obvaz vlastně luxus
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To nám taky tvrdili na školení... "i hadr od oleje je lepší než nic". A já to asi vyndám z dokladů a dám to bokem, řeknu že za 12 let mně stavěli jen 2x, že nové auta blabla bla to co tu je, a že to teda budu vozit, ale dneska ho nemám, v devět budu doma a hned si to dám do dokladů.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
řidičák, občanský průkaz, zelenou kartu o zaplacení pojistného, osvědčení o registraci vozidla žádný jiný doklady mít nemusíš.... a at si benešovský kovbojove políběj prdel...Majesty píše:U nás bys asi nepochodil, protože jí vyžadují při každé kontrole, stejně tak zelenou kartu a výbavu auta. Asi tedy nějaký nový přístup tady u nás.... Pokaždé musím do kufru a vyndat výbavu, buzeranti. Lustrací samo zjistí všechno, třeba i to ručení atd. Já měl zato, že když jí máš vystavenou, musíš jí mít.... U nového postup neznám, to jsem nikdy nezažil a asi ani nezažiju....
ne... ta kartička je použe příloha velkého techničáku... ne nemusíš jí vozit,... jen na stk.. jinak jí můžes nechat doma....hant píše:je pravda že funglovka jí nemá a dostane jí až za 4 roky ale mám nebo měl jsem za to že když jí máš tak jí musíš vozit. Alespoň jí po mě vždy chtěli. Zato lékárnu jsem ukázal jen jednou. Obal byl z roku 1980 a obsah různě starej a prošlej. Ale ukecal jsem to na to že při tepenym krvácení se má rána zacelit třeba i rukou od vazelíny a tak že je prošlej obvaz vlastně luxus
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Hají. Pápá.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Hant - jojo, praha kutnohorská. U vás jsou prý solidní někde pod Plzní, ale co s plzeňandou nerandím, ta oblast je nezajímavá
Bratránka slovili, že má propadlou STK a emise. Jeli za ním, měli zapnutou kameru, co sbírá SPZ a RZ, a hned jim to řvalo, že jedou za pirátem silnic
Oba máme zkušenost s policií dobrou, nikdy neprudili a byli v pohodě, asi jak se do lesa volá....
Bratránka slovili, že má propadlou STK a emise. Jeli za ním, měli zapnutou kameru, co sbírá SPZ a RZ, a hned jim to řvalo, že jedou za pirátem silnic
Oba máme zkušenost s policií dobrou, nikdy neprudili a byli v pohodě, asi jak se do lesa volá....
Astra H 1,9CDTI caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Radoš - brou, brouku
Astra H 1,9CDTI caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já mam třeba s Kutnohorskou zkušenosti. Kluci ochotný, moh jsem si vybrat a ceny lidový .
Naopak Mratín je na ránu (paradoxně konkrétně Opel ). I když je pravda, jak kdy, na koho člověk narazí...
Naopak Mratín je na ránu (paradoxně konkrétně Opel ). I když je pravda, jak kdy, na koho člověk narazí...
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
- Luboš X17DTL
Emisní karta, jak píše manli, je příloha TP a ne OTP. Ve firmě je mám všechny u sebe, kluci je nevozí a nikdy nebyl problém. Všichni chodí na řádné školení, takže ví, co a jak a v takovém případě by postavili i toho nej...hňupa policajta do latě. Ještě se mi ani nestalo, že by se policajt jen zeptal, jestli ji mám.manli2 píše:řidičák, občanský průkaz, zelenou kartu o zaplacení pojistného, osvědčení o registraci vozidla žádný jiný doklady mít nemusíš.... a at si benešovský kovbojove políběj prdel...Majesty píše:U nás bys asi nepochodil, protože jí vyžadují při každé kontrole, stejně tak zelenou kartu a výbavu auta. Asi tedy nějaký nový přístup tady u nás.... Pokaždé musím do kufru a vyndat výbavu, buzeranti. Lustrací samo zjistí všechno, třeba i to ručení atd. Já měl zato, že když jí máš vystavenou, musíš jí mít.... U nového postup neznám, to jsem nikdy nezažil a asi ani nezažiju....
Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
- Marťas-Pupík
http://tn.nova.cz/magazin/auta/novinky/ ... ranta.html
Tak nevim,jako druhe auto do rodiny nebo treba pro duchodce apod. je to celkem lakava nabidka za ty penize. Mi osobne se libi daleko vice,nez Thalia,Logan ci Aveo....
Tak nevim,jako druhe auto do rodiny nebo treba pro duchodce apod. je to celkem lakava nabidka za ty penize. Mi osobne se libi daleko vice,nez Thalia,Logan ci Aveo....
Opel Astra G 1,7 DI 16 V 125 000 Km Hatchback, r.v. 2001
POMÁHAT A CHRÁNIT nebo BUZEROVAT A MLÁTIT???
no mě by zajímalo kolik toho za 115000 bude ve výbavě a motor. Dacia taky inzerovala Logana za málo peněz a když jsem to skouknul tak zrcátka se štelovali zvenku a za ty peníze byl nejslabší motor a výbava nula. Navíc se jednalo o krátkou verzi a vlastně vše bylo za příplatek. A tak když si chtěl něco navíc a lepší motor , tak byla cena o 150 až 200tisíc jinde. Ale musím uznat že ta Lada nevypadá špatně.
- Marťas-Pupík
Na tom jiste bude neco pravdy. Ted jsem se dival na stranky vyrobce a v zakladu to bude mit 13 kola, motor 1.6 l 8V a jinak fakt asi nic. Pasy bez predpinacu, zadny airbag, bez posilovace rizeni,bez centralu,autoradia...atd.hant píše:no mě by zajímalo kolik toho za 115000 bude ve výbavě a motor. Dacia taky inzerovala Logana za málo peněz a když jsem to skouknul tak zrcátka se štelovali zvenku a za ty peníze byl nejslabší motor a výbava nula. Navíc se jednalo o krátkou verzi a vlastně vše bylo za příplatek. A tak když si chtěl něco navíc a lepší motor , tak byla cena o 150 až 200tisíc jinde. Ale musím uznat že ta Lada nevypadá špatně.
Opel Astra G 1,7 DI 16 V 125 000 Km Hatchback, r.v. 2001