Přítelkyně má astru caravan 1,7 dti RV.2001. Minulý týden šla astra do autorizovaného servisu Zraly.cz na servis.
Jednou věcí, kterou jsme chtěli servisovat, byla následující závada. Občas se stane (tzn. nepravidelně), že auto ztratí výkon, vůbec netáhne a na přístrojovce se rozsvítí kontrolka elektroniky motoru (to malé autíčko prošpikované klíčem
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Servis jsem kontaktoval, vůz přistavil a závada odstraněna nebyla. V autorizovaném servise mi zkrátka řekli, že neví, čím to je. To je fakt super servis. Řekli mi, že příčin může být víc, že mohou zkusit vyměnit „díly“, které si myslí, že by to mohly být a že se uvidí. Samozřejmě by to stálo strašnou raketu. Přístup servisu Zralý s.r.o. jsem nepochopil a po jejich přístupu jsem nehodlal dále jejich služby využívat.
Nemáte prosím někdo tušení, co by mohlo být objektivní příčinou a zároveň informaci o servisu, kde by se na to mohlo přijít=opravit, když autorizovaný servis Zralý své korporátní vozy neumí opravovat a je schopen pouze povyměňovat půlku auta s vidinou, že se to samo "opraví"?
Děkuji vám předem. Jirka