Astra G nestartuje - Y22DTR
Nestartuje
To auto si ze mě dělá fakt srandu dnes ráno v tom největším mrazu mi to nastartovalo hned na první otáčku motoru. Asi vyměním palivovej filtr a zkontroluju přepadový hadičky a budu doufat, že už to nikdy neudělá
Opel Astra 2,0 DTH Comfort 74KW, 5dv, ABS, Klima, 4-Airbag, el-okna
- Reklama
Zdravim vas vsetkych.Rad bysom sa aj ja pripojil k vasej debatke.Vlastnim astru 2,0 DI a uz po mesiaci aj mojou nedopatrnostou mi odislo cerpadlo.Myslel som totiz ze rezerva paliva je na 100 km a bola len na 50.A tym to vsetko zacalo. Vymena cerpadla, vstrikov, gumiciek pod vstrikmi, zhavice, vysokotlakove trubky, filter, baterka, zmena prepadu nafty-totiz to dieslove astry maju udajne zle prespekulovane prepady/prepad nafty je totiz robeny priamo spat do cerpadla a samozrejme tam ide aj so vzduchom-tak mi to prerobili do nadrze/.Viete si predstavit co to stalo penazi. A moja draha astra si to nechce startovat stale.Ono startovat to startuje,aaale to musi byt tepla-ked postoji 5-6 hodin tak je ten start katastroficky a jasne ze to vybija aj baterku a je ju treba dobijat castejsie.CHLAPI TAK KDE JE CHYBA-JA UZ NAOZAJ NEVIEM.TO AUTO UZ BOLO ASI U 10 FAKT DOBRYCH MECHANIKOV A STALE JE TO BLBE.NIC VYZERA TO TAK ZE VSETCI SADNEME DO SVOJICH ASTIER A PALIME SI TO PRIAMO K RIADITELOVI CELEHO OPLU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!POZDRAVUJEM
Tomu nerozumím. Chceš říct, že Ti došla nafta a tím odešlo čerpadlo??? Co to je za blbost??? To, že se tam dostane vzduch a je to potřeba odvzdušnit (v servisu) chápu. Ale takhlejanoOHK píše:...Vlastnim astru 2,0 DI a uz po mesiaci aj mojou nedopatrnostou mi odislo cerpadlo.Myslel som totiz ze rezerva paliva je na 100 km a bola len na 50.A tym to vsetko zacalo...
Jarda B
Astra G 1.8
Astra G 1.8
Za predpokladu že palivový okruh je v poriadku (ako píšeš takmer všetko vymenené), problém môže byť aj vo vylágrovanom motore - konkrétne nedostatočná kompresia = nedostatočné zohriatie vzduchu v spaľovacom priestore, čo by vysvetľovalo problémy pri štarte studeného motora.janoOHK píše:Zdravim vas vsetkych.Rad bysom sa aj ja pripojil k vasej debatke.Vlastnim astru 2,0 DI a uz po mesiaci aj mojou nedopatrnostou mi odislo cerpadlo.Myslel som totiz ze rezerva paliva je na 100 km a bola len na 50.A tym to vsetko zacalo. Vymena cerpadla, vstrikov, gumiciek pod vstrikmi, zhavice, vysokotlakove trubky, filter, baterka, zmena prepadu nafty-totiz to dieslove astry maju udajne zle prespekulovane prepady/prepad nafty je totiz robeny priamo spat do cerpadla a samozrejme tam ide aj so vzduchom-tak mi to prerobili do nadrze/.Viete si predstavit co to stalo penazi. A moja draha astra si to nechce startovat stale.Ono startovat to startuje,aaale to musi byt tepla-ked postoji 5-6 hodin tak je ten start katastroficky a jasne ze to vybija aj baterku a je ju treba dobijat castejsie.CHLAPI TAK KDE JE CHYBA-JA UZ NAOZAJ NEVIEM.TO AUTO UZ BOLO ASI U 10 FAKT DOBRYCH MECHANIKOV A STALE JE TO BLBE.NIC VYZERA TO TAK ZE VSETCI SADNEME DO SVOJICH ASTIER A PALIME SI TO PRIAMO K RIADITELOVI CELEHO OPLU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!POZDRAVUJEM
Jarda bohuzial je to tak.Osobne si myslim, ze to cerpadlo uz bolo chytene ked som auto kupil a tym ze mi dosla nafta som len pomohol tej skaze. Mam totiz dvoch kolegov, ktorym zhruba pri tych istych kilometroch odislo tiez cerpadlo. Teraz k dotazu Arwiho-vysvetli mi jednu vec-je mozne ze to pocitac resp. super mechanici v opli nezistili????Ako teda zistit tie kompresie, co ak to je zle, co potrebujem vymenit a kolko to bude stat????Je to vela otazok ale ten start ma naozaj uz stve.Ale este jednu vec.Minuli rok mi to nestartovalo v rozmedzi teplot +10--- -10.Ked bolo vonku -30 tak to koplo na supu a je tomu tak doteraz. V jedno rano sa zobudim kopne hned ine rano to je na prd. Takye ako s tymi kompresiami???Nemoze to byt nejaky snimac alebo nieco-ja tomu az tak velmi nerozumiem takze sa pytam??????????!!!!!!!!!!!!
Tak potom som nič nenapísal. Bola to len úvaha. Nie som mechanik, som len teoretik.janoOHK píše:Jarda bohuzial je to tak.Osobne si myslim, ze to cerpadlo uz bolo chytene ked som auto kupil a tym ze mi dosla nafta som len pomohol tej skaze. Mam totiz dvoch kolegov, ktorym zhruba pri tych istych kilometroch odislo tiez cerpadlo. Teraz k dotazu Arwiho-vysvetli mi jednu vec-je mozne ze to pocitac resp. super mechanici v opli nezistili????Ako teda zistit tie kompresie, co ak to je zle, co potrebujem vymenit a kolko to bude stat????Je to vela otazok ale ten start ma naozaj uz stve.Ale este jednu vec.Minuli rok mi to nestartovalo v rozmedzi teplot +10--- -10.Ked bolo vonku -30 tak to koplo na supu a je tomu tak doteraz. V jedno rano sa zobudim kopne hned ine rano to je na prd. Takye ako s tymi kompresiami???Nemoze to byt nejaky snimac alebo nieco-ja tomu az tak velmi nerozumiem takze sa pytam??????????!!!!!!!!!!!!