Kontrolka poruchy chlazeni
Kontrolka poruchy chlazeni
DObrý den,potřeboval bych poradit s nasledujicim problemem.Při zapnutí klimatizace se mi rozsvítí kontrolka poruchy chlazení.Nespoustí se mi ventilátor chladice.Kdyz dam ventilator na baterku tak frci,takze tim to nebude Jeden "odbornik" mi rekl ze je to bud ridici jednotka nebo předřadný odpor ventilátoru chladiče.Tak sem sháněl ten odpor a další odborník mi řekl,že tam nic takovyho neni,ze to bude asi řidici jednotka chlazeni Tak su z toho jelen.Sim poradte.DIK
- Reklama
Problikávání kontrolky
Nechci zakládat nové téma, proto píšu sem. Mám trochu jiný problém, při venkovních teplotách pod 0°C : Před nastartováním studeného motoru se mi normálně rozsvítí kontrolka chlazení motoru a po 2sec. zhasne, což je O.K., ale když nastartuju, tak mi asi 5x slabou intenzitou (jako když žhaví žárovka nízkým napětím), není to skoro vidět, problikne a pak je již normálně zhaslá. Nevíte někdo co to způsobuje ? Dík za odpověď.
=== Astra-G Caravan 1.8 16V ´99 ===
Problikávání kontrolky
Ta jednotka chlazení je pod nádržkou vody na ostřikovače ?Vojta píše:špatný kontakty na svorkovnici jednotky chlazení
A jestli jo, jak se k ní dostanu ? zpod auta ?
Myslel jsem si, že to bude možná nějakej konektor, že se nejspíš projevila vlhkost.
Každopádně díky.
=== Astra-G Caravan 1.8 16V ´99 ===
Re: Problikávání kontrolky
jo je pod nádržkou, dostaneš se zespoda nebo po sundání nárazníkukoudy píše:Ta jednotka chlazení je pod nádržkou vody na ostřikovače ?Vojta píše:špatný kontakty na svorkovnici jednotky chlazení
A jestli jo, jak se k ní dostanu ? zpod auta ?
Myslel jsem si, že to bude možná nějakej konektor, že se nejspíš projevila vlhkost.
Každopádně díky.
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz