![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
to je fakt... bych to auto pohladil a řekl mu ty seš ale hodný autíčko že se takle sereš....Radoš 92 píše:Manli by do všeho jen kopal..
Osobně jsem to viděl chodu.Vrak prej stál někde jindeRadoš 92 píše:Manli by do všeho jen kopal.. Tak to byl Majesty. A to jsem si myslel o tom autě, že to tam stojí jako odstavený vrak, nevěnoval jsem mu vůbec pozornost.![]()
![]()
A ono to i jezdí, jo?
Jak vrak?Radoš 92 píše:Manli by do všeho jen kopal.. Tak to byl Majesty. A to jsem si myslel o tom autě, že to tam stojí jako odstavený vrak, nevěnoval jsem mu vůbec pozornost.![]()
![]()
A ono to i jezdí, jo?
To spíš Vy "remcálkové" by jste mohli příště nějaké slečny přivéztjaraK píše:Tak příště ženy nechat doma a astraman jich dotáhne více
No mezi námi to by si jí měl urychleně vysvětlitradoparic píše:dobře jak myslíš .... že bych chodil s pražandou ... dojížděl za ní 200 KM dobrej nápad
![]()
![]()
souhlas. taky sem mimo mísu a rád se podívámmilosh píše:dejte nekdo fotky tech dvou hrdlicek rychleseparicich pro nas nezasvecene
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |