VI. Opel Astra-G / Zafira sraz Praha - 16.04.2011
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
Re: VI. Opel Astra-G / Zafira sraz Praha 16.4. (update str.
hoši jsem mrtev :/ jdu si dat jestě cigarko a pluju do postele nějak ste mě za tu sobotu unavili.. tak dobrou.
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
- Reklama
- Tomino OPC
- Kontaktovat uživatele:
Defe a všici - super srázek, super organizce a báječné jídlo i pití Jak tak čtu a to už více jak hodinu, bylo večer a v noci veselo tak napodzim chcu také jednu izbu, či sruba a zůstávám, doufám, že se to vyvede tak jako nyní
Díky i za kluky, také se jim líbilo
Jo a zprávy jsme nestihli, ale v 19.47 jsem minul značku Jablonec nad Nisou
Díky i za kluky, také se jim líbilo
Jo a zprávy jsme nestihli, ale v 19.47 jsem minul značku Jablonec nad Nisou
[size=80][b][color=#0000BF]Zafira OPC - Opravdu Perfect Car[/color][/b][/size]
http://www.opelastra.cz
https://www.astra-g.cz
[size=80]Opel Astra F x16szr - minulost
Opel Zafira A z20let - současnost
Octavia III Combi - denní povinnost[/size]
http://www.opelastra.cz
https://www.astra-g.cz
[size=80]Opel Astra F x16szr - minulost
Opel Zafira A z20let - současnost
Octavia III Combi - denní povinnost[/size]
Sem čekal kdo se do mě starýho alergika začne navážet, je teda pravda že se svým dechcem bych mohl tak maximálně držet.radoparic píše:.... na JoskoviYANEK píše:kamil měl hold smůlu že se vystříkal už v letńanech
Nic méně Nejstarší ráno sbalil obě auta. Příště prý chce jet se mnou, tak ti vám nevím. Doufám, že u Dennyho to bude mírnější
Astra von Barča 1,6 8ventilů-X16SZR
05.1998- Germany od 03.2006 v mé državě..
05.1998- Germany od 03.2006 v mé državě..
-
- Kontaktovat uživatele:
Mno, jak to tak ctu, tak dobre vy.
Sraz byl super!! Díky Defovi za organizaci a skvělou zábavu.
Chtělo by to hlasování o tom, kdo je pro a proti, aby JaraK vystříhal nevhodné scény . . . . . .jaraK píše:Nevhodné chování sem vystříhal.
Zafira 1,8 16V CDX, 85 Kw, pomaličku k IRMSCHERU .......
Jirko dobrej nápad a hlasování upraveno, jen bych teď potřeboval od adminů vymazat počet hlasů z původního hlasování a může se začít hlasovat No to bude mít Jarda radost jestli to už má skoro hotový
Mobil : 602318645
Defe, tvé přání je mi rozkazem. Máš to mázlý.
END
Tak to rychle otoč, to hlasování . . . . Ti co nebyly se rádi podívají a ti co byly tak jich je menšina !
POZDĚ ! - TEN ROMAN JE STRAŠNĚ RYCHLEJ !
POZDĚ ! - TEN ROMAN JE STRAŠNĚ RYCHLEJ !
Zafira 1,8 16V CDX, 85 Kw, pomaličku k IRMSCHERU .......
-
- Kontaktovat uživatele:
zdravim parmeny a srazaky, ted sem docet debaty o sraze a teda Radosu to je teda smolik jako prase jak uz se tady psalo doufam ze sis to vybral na hodne dlouho bo to jinak neni mozny
jinak z letnan toho moc nevim bo sem dorazil pozde a stihl sem uz jen posledni kolonu na odjezdu, do kolony sem se vlastne ani nezaradil bo sem musel vybrat prachy
ale na korabu to bylo mega super a hosi dlouho sem se takhle nezasmal a nepobavil
rani ptacata taky dost pobavili a super byla i fajasova nova koncovka vyfuku + silikonova ochrana na antenu
źa me tento sraz hodnotim jako nejnej a samo ze Defovi hodne diku za organizaci bo byla jako vzdy na jednotku
na podzim urco jedu zas
mirďo: fotky a hlavne videa super dobrej je ten cervenej trpaslik spici u stolu
manli: to je no koment, hvezda srazu
yanku:nocni fotky ingyho parostroje super
jinak z letnan toho moc nevim bo sem dorazil pozde a stihl sem uz jen posledni kolonu na odjezdu, do kolony sem se vlastne ani nezaradil bo sem musel vybrat prachy
ale na korabu to bylo mega super a hosi dlouho sem se takhle nezasmal a nepobavil
rani ptacata taky dost pobavili a super byla i fajasova nova koncovka vyfuku + silikonova ochrana na antenu
źa me tento sraz hodnotim jako nejnej a samo ze Defovi hodne diku za organizaci bo byla jako vzdy na jednotku
na podzim urco jedu zas
mirďo: fotky a hlavne videa super dobrej je ten cervenej trpaslik spici u stolu
manli: to je no koment, hvezda srazu
yanku:nocni fotky ingyho parostroje super
[b]ASTRA G sedan[/b]
[b]HOTWHEELS[/b] [b]EDITON[/b]
1,6 16V( Z16XE ), r.v. 2002, 17" ALUTEC MONSTER [b]BLACK[/b], KUMHO R17 205x45, [color=#FF8000][b]ORANGE LINE[/b][/color], LPG power, CHip 110PS
[b]HOTWHEELS[/b] [b]EDITON[/b]
1,6 16V( Z16XE ), r.v. 2002, 17" ALUTEC MONSTER [b]BLACK[/b], KUMHO R17 205x45, [color=#FF8000][b]ORANGE LINE[/b][/color], LPG power, CHip 110PS
Jak už jsem psal jinde škoda že jsem to nevěděl když jsem včera večer u bundelese byl. Vybral sis to radoši pěkně tu smůlu. Já v sobotu taky jednu spojku, možná dokonce převodovku odrovnal, ale tak drahé to nebude. Bo to nebylo na autě ale na kultivátoru rodičů a ten celý stál tuším kolem 6ti tisíc, takže když to nebude mít smysl opravovat tak se asi koupí druhý. A se spojkou na autě tak nějak už počítám protože čekám zda mi taky už brzy neodejde když to má přes 200 t. km.Radoš 92 píše:Sraz byl super. No ale jak se to vezme. Jak uz psali kluci, mne na sraz dotahli. Ted sedim ve vlaku se Zuzkou a Misou a jedeme domu. Na zitra jsem si vzal dovolenou. No a k autu. Jedu si po Jizni spojce na sraz, majaky za prednim oknem a mam 5ku, dam 4 a krup. No a uz to bylo. No a odesla spojka. Takze telefon, a za pul hodky pro mne Defender, Yanek, Fajas a nevim kdo mne to tahal s eFkem. Byl opel fora. Tak vsem dodatecne dekuju. Odtahli jsme to do kempu a jeli do Letnan. Po ceste jsme pretrhli jedno lano,nastesti bylo druhe. Kluci to prohlidli Bundeles si zaspinil ruce, kdyz kontroloval neco v utrobach auta, telefonoval jsem s Dennym, RomanemK a radili se. Dneska jsme to nalozili na odtahovku co jezdi pro Dennyho a jede to k nemu, o oprave budeme jeste mluvit. Nakonec jsem po losovani tomboly dostal cenu utechy - kozenou manzetu na radicku a fajn oval na litr oleje. Veskere veci, nase bagly postylku, tasky, vina od JaraKa, oleje pri Galla a Aliho. K Bundelesovi si pro to zitra zajedu. No, jidlo bylo vynikajici, prej kam to davam a piti jsem zapomnel zaplatit, tak jsem to platil dneska, kdy jsem tam jel nalozit auto. No pech. Oprava spojky vyjde na tech cca 15.000. Jo a to jsem jel do Oskorinku k segre bez dokladu. Proste jsem je zapomnel doma. Mamka poslala pistou. EMS sluzba garantuje dodani do druheho dne do 14:00. U segry se mi navic zlomila hlava na stativu. Tak jsem dopadl dovolene. Fotek mam asi 150, tak to pak dodam.
Naposledy upravil(a) Zralok dne 18 dub 2011, 11:17, celkem upraveno 1 x.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=10584&start=0
Astra Caravan 1,7 DTi Y17DT N-Joy stříbrná metalíza, 1/2004.
+ nějakej VW k tomu
Astra Caravan 1,7 DTi Y17DT N-Joy stříbrná metalíza, 1/2004.
+ nějakej VW k tomu
Takže tady je snad konečná verze už se mě stím nece drbat.
http://www.edisk.cz/stahni/76614/Sraz_o ... .04MB.html
http://www.edisk.cz/stahni/76614/Sraz_o ... .04MB.html
Opel Astra G 1.6 16V 74kw Caravan Stříbrná 156.000Km, Diagnostika OP-COM
Škoda Felicie 1.6 60kw MPI Modrá Diagnostika VAG-COM
Pokud má někdo zájem pošlu mu celý videa a může si to vystříhat dle vlastní libosti.. Jinak sem vystřihl jenom manlihoDefender píše:Jirko dobrej nápad a hlasování upraveno, jen bych teď potřeboval od adminů vymazat počet hlasů z původního hlasování a může se začít hlasovat No to bude mít Jarda radost jestli to už má skoro hotový
Opel Astra G 1.6 16V 74kw Caravan Stříbrná 156.000Km, Diagnostika OP-COM
jaraK : No musím se zastat, ale dle mého názoru kdyby do "té druhé" nehučelo pár opilců, tak by se také určitě bavila Alespoň semnou se bavila více, jak s ostatními Nebo že bych té zasnoubené přišel více sympatický ?
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!