Příběh změny podsvícení

Co se jinam nehodí pište sem
Odpovědět
Lomikar
Kontaktovat uživatele:

Příběh změny podsvícení

Příspěvek od Lomikar » 02 lis 2006, 20:06

No tak se taky podělím.
Chtěl jsem si to podsvícení změnit ale co se mi stalo je hrůza.Nejdřív jsem rozebral palubku vytahnul celej ten panel a při té příležitosti jsem si ulomil tu páčku která to jistí nahoře.Pak jsem v mototechně koupil žárovečky a že přepájím ty kostričky aby to šlo do těch patek.Ale nejdou pájet neboť je to asi wolfram nebo co.Prostě to udělá kapku cínu a tu sloupnu nehtem.Tak jsem koupil jen takový ty barevný návleky.Ty ale jdou sotva prosvítit takže smůla.Pak jsem se dlouho věnoval té ulomené páčce nakonec jsem to musel nahradit plíškem a prošroubit to skrz.Tak jsem to dal zase do kupy a nesvítí mi to.Pak mi to vycucalo baterku nemohl jsem to natočit ani přes startovací kabely (to už jsem byl pořetí v mototechně a když mě viděli tak se mě se širokým úsměvem jen zeptala CO ZASE?).Tak jsem to nechal tak a smířil se servisem.Pak mi to nedalo seběhnul jsem za barák zkusil to ještě natočit a nic.Tak jsem vzal jiný klíček a ejhle funguje.Teď už jedou zase oba klíče.Takže zbývá opět jen vyměnit žárovečky na podsvícení palubky.Už se těším na zítra.A snad najdu i ty ztracený klíče od půdy ty jsem to tiž jak se mi tak dařilo někde vytratil po cestě z auta.No den jak malovanej. :D
ASTRA CARAVAN Z16XE rv. 2002
KUK na Rákosníčka
Rákosníčkovi doplňky

Reklama

AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan » 02 lis 2006, 21:40

Pěkný no, to je tak říkajíc den na dvě věci :wink: .... Nám se něco podobného stalo s budíky. Vyndali jsme celý ten kus a nešel pak zandat zpět do palubky ( nakonec po hodině a dvaceti minutách byl zakopaný pes vyřešen - kousek plíšku se přihnul ) :wink: .
Jinak nedoporučuji to brát pájkou, neboť když si koupíš ty barevné řárovičky, tak po pájení už nesvítí tolik ( asi odebírají šťávu, či co :wink: )....
Takže jsem se po zkušenosti s barevnými žárovičkami rozhodl, že se koupí LED, aby byla moje představa splněna :lol:
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!

Bůček

Příspěvek od Bůček » 30 bře 2008, 21:41

Kluci já vám nevím.Já sehnal Budíky z Cupé pravděpodobně bertone protože jsou bílý se stříbrnýmia obroučkama,dal jsem do nich žárovky který jsem koupil v Ustí v tuningcentru asi za kilčo,a svítěj jak plasmy.a fachá to i když je dáte do normálních budíků jen nesvítěj celý budíky ale jen číslice ale taky dobrý.Ale abych tady jen nehazel vlny a nedělal ramena tak mě zase nesvítí info o najetých km tekže taky nic moc.Ale ty žárovky vyzkoušejte není to drahý a výsledný efekt je uspokojivý čus Bůček.

iwo126

Příspěvek od iwo126 » 30 bře 2008, 21:48

posli foto ako to svieti

Bůček

Příspěvek od Bůček » 30 bře 2008, 22:02

No problem,ale bude to az pristi tyden.

Princ William

Příspěvek od Princ William » 31 bře 2008, 14:22

jo ty bile maj podsviceni plosne....ty cerny jsou klasika......jinak k tem km je tam taky zarovicka tak te mozna praskla pak nic neni videt..... 8)
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO

Bůček

Příspěvek od Bůček » 01 dub 2008, 20:44

To vim že je tam taky žárovička ale zkoušel jsem ji vymněnit a nic.Když se na to koukám z velkýho úhlu tak tam vidim stav km ale nesvití to.A ne a ne tomu přijít na kloub.Snad jedině že bych měl poškozené to vlákno s těma kontaktama co je uvnitř nevim.Je to záhada.

iwo126

Příspěvek od iwo126 » 01 dub 2008, 20:51

medzi tym kontaktom na tej ziarovke a na plosaku v tej palubke mas studeny spoj

Princ William

Příspěvek od Princ William » 02 dub 2008, 09:59

Bůček píše:To vim že je tam taky žárovička ale zkoušel jsem ji vymněnit a nic.Když se na to koukám z velkýho úhlu tak tam vidim stav km ale nesvití to.A ne a ne tomu přijít na kloub.Snad jedině že bych měl poškozené to vlákno s těma kontaktama co je uvnitř nevim.Je to záhada.
no stav je tam videt z uhlu vzdy jelikoz display je funkcni ale pod nim je zarovka a ta ho prosvecuje a tim padem jsou videt ty kilometry....vyndej ty budiky a vymen zarovicku primo zezadu ve stejnej urovni jako je display....pokud tam neni dalsi problem tak by to melo frcet :!:
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO

Odpovědět