Takže je tu evoluce, další oplík je doma. Trochu nestíhám, takže se zpožděním vám chci ukázat nového člena rodiny. Po prvních stovkách kilometrů je jasné, že tohle auto budu mít hodně rád a zatím můžu používat pouze superlativy. Obrovský prostor, vynikající pohodlí, kufr.... Doufám, že to dlouho tak vydrží a nebudu muset dlouho řešit nějaké problémy. Mám ale také hned jednu negativní věc, v zatáčkách je to dost silně nedotáčivé a nedej bože, když je to tam nějak hrbaté.
Jinak musím říct, že: "Láska je prodána, ať žije láska nová."
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
R.V. 2006, 110KW, původ ČR, po prvním majiteli, serviska, barva Stříbrná Lightning, podle mě je to šedo-modrá metalíza
Výbava Elegance
6-ti stupňový automat, 6x sáčky, dešťový senzor, tempomat, xenony, dvouzónová digi klima, klimatizovaná přihrádka, ABS, ESP, el. zrcátka a okna vpředu, vzadu švihadla
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
, CD, stavitelný volant a sedadla......
Další, co jsem zatím vykoumal: večer po zamknutí mi posvítí na cestu domů (funkce Follow me home), automatické zamčení vozu po náhodném odemčení, otevření a zavření oken dálkou nebo v případě deště automaticky přes senzor, osvětlení kde čeho po odemčení, takže vše celkem energeticky náročné.
Pár fotek:
![Obrázek](http://img94.imageshack.us/img94/9076/90cbe37eec6b717d294fb75.th.jpg)