koukam jak si hned pekne ozil. a rekni ze to neni pravda. hod sem aspon nakou fotku at vime s kym mame tu cest. na srazy nejezdis jenom porad fotis tu svoji krasavici tak jednou blejsknio i sebemanli2 píše: hej...
Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :)
- Princ William
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
ja manliho videla... na fotce, ale nevim kde ji mam nekam ji dam jen co ji najduPrinc William píše:koukam jak si hned pekne ozil. a rekni ze to neni pravda. hod sem aspon nakou fotku at vime s kym mame tu cest. na srazy nejezdis jenom porad fotis tu svoji krasavici tak jednou blejsknio i sebemanli2 píše: hej...
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Jednou zde kolovala, že? Na nějaké internetové hlasovací stránce ( něco jako libimseti.cz ), ze?xpolstarekx píše:ja manliho videla... na fotce, ale nevim kde ji mam nekam ji dam jen co ji najdu
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
- Astra - R@SAG
- Kontaktovat uživatele:
Ja v cera potkal vecer na benzince OMV, peknou astruli ( hned jsem si vzpomel na tu svou krasavici ), byla presne takova, jakou chci si udelat ja, ale byla ve stribrne metle
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J
Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J
Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0
-
- Kontaktovat uživatele:
zdravím,tak jsem dneska vyvážel v tom sychravém počasí rodinku,vlhko,zima,a samozřejmně došlo na orosená okna,tedy přesněji,rosila se boční okna zadních dveří,tudíž jsem začal experimentovat a hledat nejlepší způsob odmlžení,dá se říci,že se tedy mně to povedlo po pár různých zkoušení,nejvíce se osvědčilo toto nastavení,tedy u mně,podotýkám,že auto topí jako čert.Tak tedy,knoflík na rozdělení kam foukat je na tom označení okno asi tam je i označení vyhřívání,ventilátor na dvojku,a teplý vzduch nastavený zhruba půlka červeného,průduchy fukarů,boční na okna zcela otevřený nasměrovaný na okna a průduchy na středovém panelu na půlku,topení fouká teplý vzduch,přesto ze začátku se zadní okna lehce mlžila,zapnul jsem při tomto nastavení klimu,okna se odmlžila,a to běžela chvilku,tak jsem jí vypnul,to se opakovalo asi třikrát a pak se okna již nemlží,dokonce tam bylo dost teplo a tak jsem ventilátor hodil na jedničku,celou cestu okna i ta v zadu odmlžená,při cestě domů opět stejný,tak si myslím,že již vím jak toho snadno docílím příště.
-
- Kontaktovat uživatele:
nevím zda vymakal,cestou tam jsem prostě zkoušel co bude nejlepší,když to zabralo,tak jsem ten samý způsob zkusil cestou domů,a ono to funguje,tedy alespon u mého mazlíka,je jasný,že to u každého bude asi individuální,ale já již u sebe vím jak to udělat,než jsem to zkoušel,tak bylo samozřejmně nutný auto zahřát,tak jsem topil na plno,až pak to stáhnul na půlku,ale ta klimoška pomohla,jen pár minutek a okna odmlžená,a to jsem vždy jezdil alespon s jedným bočním u zadních dveřích zcela zamlženým,již je po problému,ta cesta domů mně v tom utvrdila,mně to funguje.xpolstarekx píše:pepca: si to vymakal do posledniho detailu koukam
-
- Kontaktovat uživatele:
- Princ William
v patek opet cesta do Prahy pekna jizda. celou cestu padal snih a pred Berounem v protejsim smeru to stalo. kdyz jsem se vracel snih padal uz jen obcas ale zase jsem to musel objizdet pres Zebrak nebot na dalnici byla nekde pecka tak to tam solidne stalo. no a na objizdeci trase si dva machri nedali prednost a bylo hned vymalovano . takze to bylo zasekany i tam. no jeste ze jsem prifrcel ve zdravi domu. jen tak mimochodem pekna cesta na letnakach kdyz jsem vyrazel uz v pet hodin rano (to si asi umite predstavit)
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
-
- Kontaktovat uživatele:
tak ji sem soupni ty jeden...nemuzu ji najit nooo....manli2 píše:xpolstarekx píše:nene me ji posilal jeden kamos.... ale na libimseti myslim nebyla.... zkusim to najit, zatim bezuspesne ale najduSyncMaster píše:Jednou zde kolovala, že? Na nějaké internetové hlasovací stránce ( něco jako libimseti.cz ), ze?
Tak mě tu máte