par chybiček na astře G 1,6 16V
par chybiček na astře G 1,6 16V
celé auto nezamyká ani neodemyká- jen přední,zadní
okno za řidičem nejd stahnout ani čudlíkem ani od řidiče ani od spolujedzce
auto jede na 3.válce vyblikána diagnostika špatná zapal lišta nedá se nějak opravit aniž bych musel kupovat novou ?
nefunkcni posilovac rizeni ...... zítra budu rpoměřovat jestli enní špatný altík z ničeho nic prý přestal fungovat
a ted otázka mimo mísu mám tohle vozidlo s těma závadama za 25 tis koupit když nemá stk ?
okno za řidičem nejd stahnout ani čudlíkem ani od řidiče ani od spolujedzce
auto jede na 3.válce vyblikána diagnostika špatná zapal lišta nedá se nějak opravit aniž bych musel kupovat novou ?
nefunkcni posilovac rizeni ...... zítra budu rpoměřovat jestli enní špatný altík z ničeho nic prý přestal fungovat
a ted otázka mimo mísu mám tohle vozidlo s těma závadama za 25 tis koupit když nemá stk ?
- Reklama
- weezer
- Kontaktovat uživatele:
Re: par chybiček na astře G 1,6 16V
Záleží co je to za rok, kolik má najeto a jak vypadá celkově... Jinak není tam nic neopravitelného...
r.v 2000 najeto neivm ale zitra zjistim a stav jinac vleice dobry akorat auto uz pul roku stoji a zajimaly by mě rad y ohledně oprav co kontrolovat atd
je to astra x16xel má nálítáno 119 000km,altík dává místy 16v ale taky 12v tak nevim, baterie pred startem mela 11v,oleje v posilovači řízení je dost....kamarád prý vyblikával diagnostiku a říkal že je špatná zapal lišta což je divné rpotože dnes když sem auto nastartoval tak jelo na 4 válce....nevím kde najít ten EGR ventil chtel sem zkusit odpojit
1okna-muze byt spatny moturek nebo kable,poistka
2zapalovaci lista-musi se vymenit za novou nebo pouzitou ale nemas jistotu ze je funkcni
3posil.rizeni-vymena alternatoru nebo repas
a nejlepsi by bylo aby si si vzal mechanika nebo to koupit a postupne si na nem delat cena dost dobra a te veci co mas vypsany nejsou financne narocne cca5litru
2zapalovaci lista-musi se vymenit za novou nebo pouzitou ale nemas jistotu ze je funkcni
3posil.rizeni-vymena alternatoru nebo repas
a nejlepsi by bylo aby si si vzal mechanika nebo to koupit a postupne si na nem delat cena dost dobra a te veci co mas vypsany nejsou financne narocne cca5litru
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
děkuji tu lištu bych koupil asi novou když tay někde byla za 2100 ,-kč sem četl,ale mám tam další problém přední kolo do V,po nehodě cca v rYchlosti 30 km spald do přříkopy a od té doby kolo do V....vyměněno ložisko a ještě něco te denvím co a kolo stále do V pry by to mohl byt pohnutej tlumik úpoznát to nějak od oka ? a prošel bych s tím kolem do V STK? kdybych vyměnil lištu a vuz by jel na 4 valce a fungoval posilovač?
no muze byt ohly tlumic,rameno,cep rizeni ale geometria by to mela zjistit a na stk mozna dojedes ale zalezi jakou chybu ma naprava mozna nedojedes jo ale chtelo by to do servisu a na zdvihak a nebo sundat kolo a kouknut se
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
auto s tím jezdilo normálně ale jde mi o to jestli by mě s tím autem pustili na STK
jestli je predni naprava v hajzlu urcite ne.Na stk te pusti ale neprojdes
jinač vše bude okey na tu tehcnickou poznám na autě od oka jestli ej ten tlumič ohnutej ?