Uz mate prezuto?
- Reklama
Tak jsem si předevčírem chtěl na zahradě vyměnit gumy. Zašlo to tím že jsem zalomil klíč od sklepa kde byly zimáky uskladněné, pokračovalo tím že jsem vůbec nepovolil šrouby na zadních kolech a přední sem navíc nasadil blbě , šipkama proti směru jízdy .Tak sem se na to vys.... a raději včera zajel do servisu
OPEL ASTRA 1,6 16v 3dv.
A.P. píše:Tak jsem si předevčírem chtěl na zahradě vyměnit gumy. Zašlo to tím že jsem zalomil klíč od sklepa kde byly zimáky uskladněné, pokračovalo tím že jsem vůbec nepovolil šrouby na zadních kolech a přední sem navíc nasadil blbě , šipkama proti směru jízdy .Tak sem se na to vys.... a raději včera zajel do servisu
Když se daří tak se daří!
- Michal Kus
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem to dneska obul.Ani to netrvalo tak dlouho.Za hodku a pul i se zastavkou v motoechne pro poklice.Lomikar píše:Ještě jsem to z důvodu pracovní vytíženosti nestihnul. Ale jedu to přezout zítra teploty už hodně klesnuly. Tak že MICHELIN ALPIN 195/60/15.Samo že na plechu.
Letní pěkně poumývat a lehce jsem je maznul tefloňákem a jsou už vyštosovyný v garáži.
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
uvidis zitar rano, u nas v UL uz ted vecer mirne snezilo a zitra ma po cely republiceMichal Kus píše:Ahoj tak jsem chtěl přezout také, ale zas na příští léto chci novou sadu letních a tak si říkám lepší dojezdit tyhle dokud to pujde a navíc jsem byl dnes v pneuservisu a neměli ani volno tak jsem se objednal na 16. listopadu tak ted jen doufám že do tý doby nebudou závěje
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
uz vidim jak dneska budou nadavat lidi co maj sjety letni jak silnicari zaspali
kazdej rok to je stejny, cesi maj proste na vse dost casu
kazdej rok to je stejny, cesi maj proste na vse dost casu
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Princ William
- Michal Kus
- Kontaktovat uživatele:
Jo ale já nemůžu zato že nemaj volno sám si tam ty gumy nenazuju a nevyvážím a navíc prý to má zítra zase tát tak snad to ty dva týdny ještě přežijumilosh píše:uvidis zitar rano, u nas v UL uz ted vecer mirne snezilo a zitra ma po cely republiceMichal Kus píše:Ahoj tak jsem chtěl přezout také, ale zas na příští léto chci novou sadu letních a tak si říkám lepší dojezdit tyhle dokud to pujde a navíc jsem byl dnes v pneuservisu a neměli ani volno tak jsem se objednal na 16. listopadu tak ted jen doufám že do tý doby nebudou závěje
- Princ William