Ják jse vám líbí vaše astra
- Princ William
- Reklama
- Princ William
- Zdeněk Lbc
Taky jsem fólie delší dobu zvažoval, dnes nelituju. Interiér se tak neprohřívá a taky není tolik vidět dovnitř a líp to vypadá, viz foto mé ASTRY. Můžu jen doporučit. Hlavně chtěj certifikát.jarda píše:o foliich zatim premyslim. zatim nejsem pevne rozhodnutej.klubo píše:i v bílym autě je v 35°C vedro, nejhorší je když jedeš po dálnici a ve 140 mít otevřený okno neni zrovna nic luxusního, proto si na letošek dopřeju luxus a namontuju klimu a nechám nalepit folie
- Princ William
ten certifikat dostanes k tem foliim.Zdeněk Lbc píše: Taky jsem fólie delší dobu zvažoval, dnes nelituju. Interiér se tak neprohřívá a taky není tolik vidět dovnitř a líp to vypadá, viz foto mé ASTRY. Můžu jen doporučit. Hlavně chtěj certifikát.
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Souhlasím s tebou. Opravdu se to tak neohřívá. A jak to vypadá? No prostě paráda.Zdeněk Lbc píše:Taky jsem fólie delší dobu zvažoval, dnes nelituju. Interiér se tak neprohřívá a taky není tolik vidět dovnitř a líp to vypadá, viz foto mé ASTRY. Můžu jen doporučit. Hlavně chtěj certifikát.jarda píše:o foliich zatim premyslim. zatim nejsem pevne rozhodnutej.klubo píše:i v bílym autě je v 35°C vedro, nejhorší je když jedeš po dálnici a ve 140 mít otevřený okno neni zrovna nic luxusního, proto si na letošek dopřeju luxus a namontuju klimu a nechám nalepit folie
ASTRA G "100", X14XE, 16V, HB
- Princ William
to je asi snad jasny to bych si tam moh dat ze mam zatmaveno jenom 10% a ve skutecnosti treba vic jak 50%kavkys píše:Tam kde jsem si nechal dát fólie mi dali certifikát. Do něho zapsali typ auta, VIN a majitele. Ještě ti nalepjej malý cedulky s homologací. Hlavně ti je musej nalepit pod tu fólii. Už mi to jednou policajti kontrolovali a řikali, že mám štěstí, že to je pod fóliema.
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Re: Ják jse vám líbí vaše astra
No já teda taky zatím nelituju že mám Astrulu. Původně to měl být Megane či Xara. Ale jsem rád že si mě našla. Ještě teda musím poladit nějaký mouchy (s čímž mi tu velkou měrou pomáháte, DÍKY) a bude to super!! Určo bych do ní šel znova..
Opel Meriva A 1,4 16v Twinport
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
to jsi tenhle topic hledal asi dlouho viď viz předposlední datum
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
Jo to jo ono to bude tím, že je jich tu opravdu hodně a zdaleka jsem všechny neprošel. Dnes jsem měl trochu času tak jsem to tu tak pročítal noo a nedalo mi to a napsal jsemgenius0011 píše:to jsi tenhle topic hledal asi dlouho viď viz předposlední datum
Opel Meriva A 1,4 16v Twinport
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
teda vykopat takovouhle mrtvolu
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Alespon je videt, ze to tu jeste zije...
Mě se taky moc líbí:)