Čefa představuje . . . . .
Re: Čefa představuje . . . . .
6-ka
Letní paket – maska Irmscher, označení výbavy na stranových lištách Irmscher, nerez prahové lišty Irmscher Zafira ()celoročně. Kola 205/55 16 AVON na kolech Irmscher Signa. Dodělány fólie mimo čelního skla celé auto.
Letní paket – maska Irmscher, označení výbavy na stranových lištách Irmscher, nerez prahové lišty Irmscher Zafira ()celoročně. Kola 205/55 16 AVON na kolech Irmscher Signa. Dodělány fólie mimo čelního skla celé auto.
Zafira 1,8 16V CDX, 85 Kw, pomaličku k IRMSCHERU .......
- Reklama
Díl sedmý . . .
Taky se mi moc líbila jak funkcí tak i vzhledem a komfortem automatická klimatizace. Jedna fotka z NETu, zbývající dvě - moje Žofka – předěláno v prosinci týden před Padrem. Kvůli topení a nějakým maličkostem koupil RomanK celou Zafiru. Připravil celou kabeláž a vymyslel celý systém i s navigací a.. a..
no co vymyslel a dotáhl do konce až později . . . . . . . . . .
Zhruba od této chvíle se stal adoptivním otcem mojí Žofky RomanKáá !!!
Taky se mi moc líbila jak funkcí tak i vzhledem a komfortem automatická klimatizace. Jedna fotka z NETu, zbývající dvě - moje Žofka – předěláno v prosinci týden před Padrem. Kvůli topení a nějakým maličkostem koupil RomanK celou Zafiru. Připravil celou kabeláž a vymyslel celý systém i s navigací a.. a..
no co vymyslel a dotáhl do konce až později . . . . . . . . . .
Zhruba od této chvíle se stal adoptivním otcem mojí Žofky RomanKáá !!!
a ty mas u pana Houzvice nakou slevu? Bo za tyhle srandy chcou docela balik
Něco málo prý jo, ale teď už jsem od něj dlouho nic nebral, měl jsem to za nějakej nápad a doporučení a je to možná už vybraný . . .ála píše:a ty mas u pana Houzvice nakou slevu? Bo za tyhle srandy chcou docela balik
no cefa co ti nato rict nemam slov proste jenom nadhera ekna prace od romanaK .A otazecka delal si na aute neco i ti?
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Jednim slovem super, je videt ze nas podobne postizenych pacientu co chceme mit v aute full vybavu je dost
Mirdo, kdybys videl jak se Cefa spolecne s Romanem hrabali v moji astre a dodelavali navigaci tak by ses tak blbe neptal i kdyz chapu ze sis chtel rypnout
Mirdo, kdybys videl jak se Cefa spolecne s Romanem hrabali v moji astre a dodelavali navigaci tak by ses tak blbe neptal i kdyz chapu ze sis chtel rypnout
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
jasne ze rypnout ale ne vezlim ,a tomu verim ze bych se divil mozna se toho taky dockam kdyby sem vedel cenu za vse tak si mozna i nasetrim
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
No já jsem dělal všechno, rozebíral, skládal, rozplétal a splétal , Roman dodal schémata, nápady jak co zprovoznit a kabeláže. Rozborky a sborky jsou jen moje. Některé nápady taky jen mé, ale provedení duchovní je JEN ROMANA. Ale nenechte se mýlit, jen rozebrat a nachystat kabeláž na předělání a aby taky potom svým tvarem pasovala kam má je pěkná fuška, kdo nezkusil neví. Roman vymyslel všechny spojitosti a návaznosti aby to fungovalo jak má, ale kabeláže měl taky připravené-rozpletené. Jenže na tom trávil i noci. Však až budete vědět co všechno domyslel, tak vám doufám spadne brada
OSMA
Další část seriálu je dodělání čidla náklonu světlometů, zároveň s tím jsem si dovolil do svazku zaplést i pár káblíků, které by se mohly hodit – tedy některé se už hodily. Koberce ven, kabeláž ven druhá předělaná dovnitř – jak jinak velký rádce RomanKá.
Další část seriálu je dodělání čidla náklonu světlometů, zároveň s tím jsem si dovolil do svazku zaplést i pár káblíků, které by se mohly hodit – tedy některé se už hodily. Koberce ven, kabeláž ven druhá předělaná dovnitř – jak jinak velký rádce RomanKá.
Devět . . . .
No mezi maskami jsem vybíral těžce, stejně jako kola, když jsem před zimou dojel domů s plecháči a černu maskou tak jsem byl neprodleně odeslán ženou pro ty zimní hliníky, v té době určeny k prodeji a origo facelift masku. Takže to je teď moje letní a zimní maska, obě myslím moc pěkné. Ostřikovače z Insignie mně nijak moc nenadchly, nerad ztrácím přehled před sebou na silnici, což se mi s normálními ostřikovači nestávalo.
No mezi maskami jsem vybíral těžce, stejně jako kola, když jsem před zimou dojel domů s plecháči a černu maskou tak jsem byl neprodleně odeslán ženou pro ty zimní hliníky, v té době určeny k prodeji a origo facelift masku. Takže to je teď moje letní a zimní maska, obě myslím moc pěkné. Ostřikovače z Insignie mně nijak moc nenadchly, nerad ztrácím přehled před sebou na silnici, což se mi s normálními ostřikovači nestávalo.
Jsi ďábel Kdy to skončí???
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
10.
Na strop a madla jsem se rozhodl dodělat pár světýlek.
Když jsem musel sundat i dveře tak mi bylo těžko, vždycky mi připadalo, že už to nedám dohromady. A tu je důkaz, že byl u TOHO sám VELKÝ RÁDCE.
Na strop a madla jsem se rozhodl dodělat pár světýlek.
Když jsem musel sundat i dveře tak mi bylo těžko, vždycky mi připadalo, že už to nedám dohromady. A tu je důkaz, že byl u TOHO sám VELKÝ RÁDCE.
-
- Kontaktovat uživatele:
Ten placek, ta garaz a ten manik co se hrabe na posledni fotce je mi nejake povedome cim to bude.
Velkej obdiv že se vám vtom chce rejpat. Já rozdělal tunel a už sem nadával.
Opel Astra G 1.6 16V 74kw Caravan Stříbrná 156.000Km, Diagnostika OP-COM
Škoda Felicie 1.6 60kw MPI Modrá Diagnostika VAG-COM
Škoda Felicie 1.6 60kw MPI Modrá Diagnostika VAG-COM
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak v Brne jsou jinaci borci, jinac taky jsem zapomel poobdivovat. Njn nekdy hold neplati, ze kovarova kobyla. Napr ja jako IT Technik mam vecne PC v haji.