Vyhadzuje mi poistku na klaksone ...

Palubní počítač, Tempomat, automatické nastavení sklonu světlometů, váha vzduchu, navigace, barevný displej
Odpovědět
NathanOPC

Vyhadzuje mi poistku na klaksone ...

Příspěvek od NathanOPC » 19 bře 2011, 23:01

ahojte odbornici,mam taky problemik..:) na klaksone "hukacke" mi uz asi 3x po sebe vyhodilo poistku 15A a neviem co je vo veci,ci mi niekde skratuje aalebo sa to so mnou len hra..:) a dalsi problem je ked odstavim auto... tak pri otvoreni dveri sem tam ma kopne elektrika..:) a teraz nneviem ci to je staticka alebo to naozaj niekde skratuje..bol by som rad kebyze mi aspon troska viete pomoct...:) dakujem pekne :P motor X20XER..
Opel Astra G OPC Rv. 8/2000 motor X20XER 118Kw:)

Reklama

jaraK

Re: Vyhadzuje mi poistku na klaksone ...

Příspěvek od jaraK » 19 bře 2011, 23:03

Me astra taky občas kopne. Jinak nevím jak u astry ale na favoritu my to pálilo pojistku taky a byl vadnej klakson.
Opel Astra G 1.6 16V 74kw Caravan Stříbrná 156.000Km, Diagnostika OP-COM
Škoda Felicie 1.6 60kw MPI Modrá Diagnostika VAG-COM

NathanOPC

Příspěvek od NathanOPC » 19 bře 2011, 23:10

jaraK píše:Me astra taky občas kopne. Jinak nevím jak u astry ale na favoritu my to pálilo pojistku taky a byl vadnej klakson.
Vies ale to mi spravilo prvy krat asi po roku co mam Astrulu:) a teraz sa mi to stalo 3x za 2 mes.. a neviem skusim tam dat 25A a uvidim ci sa to zopakuje..:P

jaraK

Příspěvek od jaraK » 19 bře 2011, 23:13

no jako to 3krát je vždycky když zatroubíš nebo někdy to funguje normálně? Stou pojistkou bud opatrnej pač by ti taky mohlo bafnout auto. ona tam má svoje opodstatnění. Nebyl bys první ani poslední.
Opel Astra G 1.6 16V 74kw Caravan Stříbrná 156.000Km, Diagnostika OP-COM
Škoda Felicie 1.6 60kw MPI Modrá Diagnostika VAG-COM

NathanOPC

Příspěvek od NathanOPC » 19 bře 2011, 23:22

jaraK píše:no jako to 3krát je vždycky když zatroubíš nebo někdy to funguje normálně? Stou pojistkou bud opatrnej pač by ti taky mohlo bafnout auto. ona tam má svoje opodstatnění. Nebyl bys první ani poslední.
no tak prvy krat mi to urobilo ked som chcel zatrubit,a to som aj zapocul ako poistka cvkla tak som si ju hned vymenil a bol mesiac klud a potom este raz sa to stalo ani neviem kedy a vymenil som a zasa pokoj..a vcera som chcel zatrubit na jedneho blbecka a cuduj sa svete netrubilo..:D:D:D tak to zajtra vymenim,skusim ked budem ju mat v robote na zdvihaku dat dole klakson precistit a a uvidime co to povie..:) a tak tam budem stale davat 15A:) to by bola skoda prist o moje Opcečko:)

Odpovědět