no ono už to tu bylo... ale výměna filtru a zprovoznění klapky to vyřešila....rychlyradim píše:tak asi moc nedýcháš
PS: ono to jednou příjde
Zamlžování oken - úprava servomotorku str. 24
- Reklama
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
mohu opravdu blbou otázku..protože si to čtu dokola a už jsem z té klapky docela zblblej! jde o to kdy je zavřená a otevřená! za zavřenou klapku se považuje to, když sjede kryt dolů a není tam žadný otvor?!?!!?(proudí vzduch z venčí) a otevřená zase že kryt vyjede nahoru a je vidět do vnitř?(vnitřní cirkulace vzduchu?!) díky za odpověd!
jo,presne tak!rychlyradim píše:mohu opravdu blbou otázku..protože si to čtu dokola a už jsem z té klapky docela zblblej! jde o to kdy je zavřená a otevřená! za zavřenou klapku se považuje to, když sjede kryt dolů a není tam žadný otvor?!?!!?(proudí vzduch z venčí) a otevřená zase že kryt vyjede nahoru a je vidět do vnitř?(vnitřní cirkulace vzduchu?!) díky za odpověd!
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
díky konečně jasnoTOMHAJ píše:jo,presne tak!rychlyradim píše:mohu opravdu blbou otázku..protože si to čtu dokola a už jsem z té klapky docela zblblej! jde o to kdy je zavřená a otevřená! za zavřenou klapku se považuje to, když sjede kryt dolů a není tam žadný otvor?!?!!?(proudí vzduch z venčí) a otevřená zase že kryt vyjede nahoru a je vidět do vnitř?(vnitřní cirkulace vzduchu?!) díky za odpověd!
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
tak me to dela taky filtr mam meneny tak klapka asi taky nebude z nejfunkcnejsich
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Muzete nekdo nahodit foto kde ta klapka vubec je? V prihradce u spolujezdce?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Princ William
-
- Kontaktovat uživatele:
Co se trochu kouknout dolů po toto téma nebo trošku hledat.
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=1859
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=1859
Astra G 5dv X17DTL --> Z18XE
- Princ William
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
neni ta klapka toto napravo?
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
určitě je tam ta klapka nad tím ventilátorem!! Jo a pánové eště mě tak napadlo proč nám tam mlží ty okna vzadu když je všechno v pořádku! dneska jsem dělal uklid v autě....a hledal jsem jak jsem hledal..tak vzadu žádné průduchy..na vzduch který má unikat z auta nebyly!!!!!! nebo neumím hledat?!?!!?!?!?! se potom nedivím že se to rosí! když jsem se podíval k otci do auta má renault-megane-sedan- tak má na zadních sloupkách průduchy ven! na to nám asi naši designéři v oplu zapoměli!