říkáte klapka a filtr? no já to tedy zkusím...a co přesně bývá s tou klapkou..stačí do ní jenom strčit..nebo měnit celou? asi ty závady budou vždy stejné! a myslím že už se to tu i někde řešilo kolik stojí ten kabinový filtr? diks
hmm tak jsem zjistil že mám seklou klapku, ale ted nevím jak se k ní dostat. Vím že je pod přihrádkou spolujezdce,ale když jsem to odmontoval tak fakt nevím nač mám šahnout aby to bylo ono..vím že to tu dokonce někde bylo vyfoceno-motorek, ale ted nevím kde
pokud jsi uz videl klapku,tak jsi na strane musel zpozorovat potorek s tahlem...No,trochu vemes za tahlo a je to,popripade poklepek na tu "policku" ktera se zaklapi a otevira a tim takto vlasne pousti vzduch do auta
mohu opravdu blbou otázku..protože si to čtu dokola a už jsem z té klapky docela zblblej! jde o to kdy je zavřená a otevřená! za zavřenou klapku se považuje to, když sjede kryt dolů a není tam žadný otvor?!?!!?(proudí vzduch z venčí) a otevřená zase že kryt vyjede nahoru a je vidět do vnitř?(vnitřní cirkulace vzduchu?!) díky za odpověd!
rychlyradim píše:mohu opravdu blbou otázku..protože si to čtu dokola a už jsem z té klapky docela zblblej! jde o to kdy je zavřená a otevřená! za zavřenou klapku se považuje to, když sjede kryt dolů a není tam žadný otvor?!?!!?(proudí vzduch z venčí) a otevřená zase že kryt vyjede nahoru a je vidět do vnitř?(vnitřní cirkulace vzduchu?!) díky za odpověd!
rychlyradim píše:mohu opravdu blbou otázku..protože si to čtu dokola a už jsem z té klapky docela zblblej! jde o to kdy je zavřená a otevřená! za zavřenou klapku se považuje to, když sjede kryt dolů a není tam žadný otvor?!?!!?(proudí vzduch z venčí) a otevřená zase že kryt vyjede nahoru a je vidět do vnitř?(vnitřní cirkulace vzduchu?!) díky za odpověd!
no prave to jsem chtel. to ze bych chtel vymenit ten filtr me napadlo az kdyz jsem cetl ten topic a nechtelo se mi to hned hledat. jinak hledam poctive sorry
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
určitě je tam ta klapka nad tím ventilátorem!! Jo a pánové eště mě tak napadlo proč nám tam mlží ty okna vzadu když je všechno v pořádku! dneska jsem dělal uklid v autě....a hledal jsem jak jsem hledal..tak vzadu žádné průduchy..na vzduch který má unikat z auta nebyly!!!!!! nebo neumím hledat?!?!!?!?!?! se potom nedivím že se to rosí! když jsem se podíval k otci do auta má renault-megane-sedan- tak má na zadních sloupkách průduchy ven! na to nám asi naši designéři v oplu zapoměli!