neony
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
co asi,třeba neony v interiéru,tedy jestli dodáš fotky jak to svítí v autě ve tmě,ty co máš ty,no možná neony i pod autem,někde pod práhy,ale je to vážně velká neznámá,to že nejlépe z baterky,to mně též napadlo,ale jak to nejbezpečněji táhnout aby to nepřekáželo,no a hlavně jak opět táhnout štávu někam k vypínači v autě.xpolstarekx píše:co kdyby? co kdyby co?pepca píše:no mně by to též zaujímalo,co kdyby?xpolstarekx píše:miro.design bude vedet
-
- Kontaktovat uživatele:
a tak to je snad jasny ne? na to se nepta nebo jo? ja jsem to pochopila tak jako jak to tam privest ty draty a jak to tam zapojit, ne ze se to ma zapojit na baterku, to vi kazdejmanli2 píše:no uplně nejjednodušší je to z tý krabice v motoru jak má takový ty dva čumprdlíky + a -
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
-
- Kontaktovat uživatele:
právě je zase blbost pouze s klíčkem,když budeš někde stát,tak nebude přeci stále zapnutý klíček,což je problém toho zapalovače,již jsem taky hledal jak zapalovač napojit na stýlý proud, někde jednoduše,ale asi by se to muselo hledat v pojistkách a dát k pojistce pod proudem bez klíčku,jenže se do té eletriky bojím zasahovat,by znamenalo to u zapalovače zcela asi odpojit a tahat nový dráty,když to je tažený do spínačky a pak do zapalovače,prostě eletrika je nebezpečná hra.manli2 píše:tak prvně si ujasni zda to chceš mít zapojený tak že to bud bude svítit jen s klíčkem v zapalování nebo kdy chceš