Dodatečná montáž: Palubní počítač MID
ja som to tiež riešil ešte na tom predchadzajúcom webe, myslim tu pačku na stierače s ovladaním na pc, pretože mi displey ukazuje okamžity dojazd (rechwer...voľačo po nemecky) a pačka tam je obyčajna bez ovladania pc, myslel som že stačí vymeniť pačku , ale po vymene a zapojení toho 3 pinoveho konektoru sa nič nestalo, a teraz som to tu čítal že aj niekto iny ma taketo skusenosti, možno naozaj vyrobili taku seriu aj keď v tom nevidim logiku, pretože na vypočitanie dojazdu treba aj okamžitu spotrebu :)tak preco by sa nemala zobraziť, že?
- Reklama
dojezd se nepočítá z okamžitý spotřebyalex píše:ja som to tiež riešil ešte na tom predchadzajúcom webe, myslim tu pačku na stierače s ovladaním na pc, pretože mi displey ukazuje okamžity dojazd (rechwer...voľačo po nemecky) a pačka tam je obyčajna bez ovladania pc, myslel som že stačí vymeniť pačku , ale po vymene a zapojení toho 3 pinoveho konektoru sa nič nestalo, a teraz som to tu čítal že aj niekto iny ma taketo skusenosti, možno naozaj vyrobili taku seriu aj keď v tom nevidim logiku, pretože na vypočitanie dojazdu treba aj okamžitu spotrebu :)tak preco by sa nemala zobraziť, že?
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
na vaně je čidlo, mělo by to hlásit když je olej na spodní ryscealex píše:ešte som sa zabudol spytať, akým čidlom je urobena kontrola "oil check level"? je tam čidlo tlaku oleja, alebo nejake ktore meria len hladinu oleja v olejovej vani? a kedy sa to ma objaviť, keď je olej na min, pod min, or nad min. ?Ď.
Palubni pocitac ZAFIRA
Ahoj, nejsem prilis technicky zdatnej, nenasel by se nekdo, kdo by mi zprovoznil palubni pocitac (nejaky sikula/servis)? Mam Zafiru r.v. 2000 typ motoru Y20DTH. Mam tam display co mi tam zustal po radiu CCRT700. Za instalaci vc. dodani potrebnych dilu zaplatim. Pokud by sel nainstalovat i tempomat, tak bych mel zajem i o to. Diky. Mail: mountaingate@email.cz
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Pomoc motor X22se versus palubní počítač
Ahoj, můžeš mi prosím poradit, chtěl bych o přestavět ve Fronteře, ale mm motor 2,2i X22se (rok výroby 2000) ví někdo na jaký piny jednotky se napojt (fronteru s PC už jsem viděl tak by to mělo jít) Díky Tom
Tady se válí jeden MID v přepočtu za 11kil....kdybych měl zbytečný peníze, tak bych se do tý přestavby taky pustil.
http://www.aukro.cz/item141451388_wyswi ... terem.html
http://www.aukro.cz/item141451388_wyswi ... terem.html
CCRT 700
minule som pozeral vsetky konektory z displeja CCRT700 a vyzeraju byt zapojene. vyvedene su aj k packe na ovladanie pal. PC. znamy v opel servise sa pokusal otestovat pocitac napojit na tech2, ale zda sa ze nefunguje. povedal, ze pri CCRT700 je pal. PC ovladany cez radio. Mate s tym niekto skusenosti?
Dakujem
Dakujem
Mám dotaz. Nemám sice palubní počítač, ale objevilo se mi na displeji Insp, tzn. že mám jet do servisu, což nechci, protože si vše dělám sám. Ale mám obavu jestli, když to nevymažu, se mi auto po čase nezastaví úplně. Vím, že to tak dělá BMV. Opel Astra 2.0 Dti, r.v 2001. Mám to asi 3 měsíce, takže ještě nemám zkuišenosti. Dík za radu. Jirka
Dotaz na Vojtu
Prosím o malé info:
Začal jsem si zapojovat MID displej místo TIDu, ale zjistil jsem, že v konktoru řídící jednotky jsou příslušné piny neosazeny a navíc je vše zalito silikonovým tmelem.
Tak se ptám, jak jsi řešil osazení těchto pinů a kde je vzít ?
Díky
Začal jsem si zapojovat MID displej místo TIDu, ale zjistil jsem, že v konktoru řídící jednotky jsou příslušné piny neosazeny a navíc je vše zalito silikonovým tmelem.
Díky
Opel Astra G Sport 2,2 DTI
Re: Dotaz na Vojtu
piny musíš sehnat někde na vrakovišti nebo nahradit jinejma co tam budou pasovat, ten silikon jde stáhnout bez poškození - je pružnejdav2000 píše:Prosím o malé info:
Díky
Re: Dotaz na Vojtu
Ten silikon, tam kde je to bez pinů, jde nějak vytlačit ?
Opel Astra G Sport 2,2 DTI