Ják jse vám líbí vaše astra
- Zdeněk Lbc
Líbí!
Jak už jsem psal v "bazaru", já mám třetí ASTRU za posledních 7 roků. První byla tedy jetá eFková 1,6i sedan, měl jsem ji 3,5 roku, když šla dál do světa "AAA", měla natočeno 192 tisíc km. Byla nádherná, tmavě modrá metla,šíbr, litý kola..... . Ani na těchto km mně nikdy nenechala ve štychu! Pak jsem ji vyměnil za opět jeté Gčko 1,4i 16V sedan, ta byla téměř v základu, takže žádná sláva. Za rok jsem ji vyměnil za současnou ed.2000 1,6i 16V a opět sedan, kde byla výborná výbava už v základu. Byla necelý 4 roky mladá, 42 tis. km po 1. majiteli. Jasně že jsem ji dotvořil k obrazu svému, na světě přeci nesmí být 2 úplně stejný auta. Ani jedna mně nikdy nevypekla! Takže si myslím, že moje odpověď je jasná. ASTRA a nikdy jinak! Mějte se!
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Líbí!
nemas trebas nekde fotecky astricky?Zdeněk Lbc píše:Jak už jsem psal v "bazaru", já mám třetí ASTRU za posledních 7 roků. První byla tedy jetá eFková 1,6i sedan, měl jsem ji 3,5 roku, když šla dál do světa "AAA", měla natočeno 192 tisíc km. Byla nádherná, tmavě modrá metla,šíbr, litý kola..... . Ani na těchto km mně nikdy nenechala ve štychu! Pak jsem ji vyměnil za opět jeté Gčko 1,4i 16V sedan, ta byla téměř v základu, takže žádná sláva. Za rok jsem ji vyměnil za současnou ed.2000 1,6i 16V a opět sedan, kde byla výborná výbava už v základu. Byla necelý 4 roky mladá, 42 tis. km po 1. majiteli. Jasně že jsem ji dotvořil k obrazu svému, na světě přeci nesmí být 2 úplně stejný auta. Ani jedna mně nikdy nevypekla! Takže si myslím, že moje odpověď je jasná. ASTRA a nikdy jinak! Mějte se!
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
- Zdeněk Lbc
- Princ William
ja mam rad v interieru taky decent. nelibi se mi to kdyz je to sama kravovinka a samolepka. exterier to uz je neco jinyho. jsem pro nakej lepsi naraznik nebo tak neco a ne zase zadny extremy proste vsechno s mirou.
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
-
- Kontaktovat uživatele:
neee necekam divocinu taky to nemam nejak zvlast divoky ehmZdeněk Lbc píše:Mám, až přijdu domů mrknu na to, ale nevím jestli je zvládnu poslat, s počítačem si moc netykám, řeknu synovi, ten to snad zvládne. Jinak nečekej žádnou divočinu, to víš starší pán a sedan, jen decentně.
Tak mě tu máte
Já bych šel do astry znovu. I když se mi trochu rozrostla rodina tak bych šel asi do kombajnu. Jak jsem psal už jinde mám jí 6 let a jezdí super. Mám na ní 124000. Řikaj, že vypadá jako nová. Až na ty okna. Dal jsem fólie. Jenom já jouda jsem si do ní neobjednal klimu . Prostě chyba.
Ale koukal jsem, že klubo bude klimu montovat.
Klubo na kolik tak klima přijde Ty si ji budeš montovat sám
ASTRA G "100", X14XE, 16V, HB
jo sám, je to pohoda, když si seženeš díly z toho samýho auta (se stejnym motorem), počítám že to bude max. 15000....už mam všechny díly mimo svazku od řj chlazení k větrákům/komresoru....jedinej problém je vyříznout díru na trubky do motoro/kabinový stěny, resp. to pak nějak začistit aby to vypadalo a nehnilokavkys píše:Já bych šel do astry znovu. I když se mi trochu rozrostla rodina tak bych šel asi do kombajnu. Jak jsem psal už jinde mám jí 6 let a jezdí super. Mám na ní 124000. Řikaj, že vypadá jako nová. Až na ty okna. Dal jsem fólie. Jenom já jouda jsem si do ní neobjednal klimu . Prostě chyba.
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Díky za infoklubo píše:jo sám, je to pohoda, když si seženeš díly z toho samýho auta (se stejnym motorem), počítám že to bude max. 15000....už mam všechny díly mimo svazku od řj chlazení k větrákům/komresoru....jedinej problém je vyříznout díru na trubky do motoro/kabinový stěny, resp. to pak nějak začistit aby to vypadalo a nehnilokavkys píše:Já bych šel do astry znovu. I když se mi trochu rozrostla rodina tak bych šel asi do kombajnu. Jak jsem psal už jinde mám jí 6 let a jezdí super. Mám na ní 124000. Řikaj, že vypadá jako nová. Až na ty okna. Dal jsem fólie. Jenom já jouda jsem si do ní neobjednal klimu . Prostě chyba.
ASTRA G "100", X14XE, 16V, HB
- Princ William
to vis cerna v lete je peklo bez klimatizace. jinak 15 000 je docele pekna slupka. jeste ze jsem si koupit astru s klimou.klubo píše:jo sám, je to pohoda, když si seženeš díly z toho samýho auta (se stejnym motorem), počítám že to bude max. 15000....už mam všechny díly mimo svazku od řj chlazení k větrákům/komresoru....jedinej problém je vyříznout díru na trubky do motoro/kabinový stěny, resp. to pak nějak začistit aby to vypadalo a nehnilokavkys píše:Já bych šel do astry znovu. I když se mi trochu rozrostla rodina tak bych šel asi do kombajnu. Jak jsem psal už jinde mám jí 6 let a jezdí super. Mám na ní 124000. Řikaj, že vypadá jako nová. Až na ty okna. Dal jsem fólie. Jenom já jouda jsem si do ní neobjednal klimu . Prostě chyba.
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
šlupka nešlupka, až to budu prodávat tak za to dostanu o 10 víc než bez klimy (a rychlejc se to prodá) a oproti domontážím neorigo nový klimy za 50-60tis je to supr cena.....samozřejmě když je možnost koupit auto s klimou tak je to lepšíjarda píše:to vis cerna v lete je peklo bez klimatizace. jinak 15 000 je docele pekna slupka. jeste ze jsem si koupit astru s klimou.klubo píše:jo sám, je to pohoda, když si seženeš díly z toho samýho auta (se stejnym motorem), počítám že to bude max. 15000....už mam všechny díly mimo svazku od řj chlazení k větrákům/komresoru....jedinej problém je vyříznout díru na trubky do motoro/kabinový stěny, resp. to pak nějak začistit aby to vypadalo a nehnilokavkys píše:Já bych šel do astry znovu. I když se mi trochu rozrostla rodina tak bych šel asi do kombajnu. Jak jsem psal už jinde mám jí 6 let a jezdí super. Mám na ní 124000. Řikaj, že vypadá jako nová. Až na ty okna. Dal jsem fólie. Jenom já jouda jsem si do ní neobjednal klimu . Prostě chyba.
- Princ William
i v bílym autě je v 35°C vedro, nejhorší je když jedeš po dálnici a ve 140 mít otevřený okno neni zrovna nic luxusního, proto si na letošek dopřeju luxus a namontuju klimu a nechám nalepit folie
- Princ William
o foliich zatim premyslim. zatim nejsem pevne rozhodnutej.klubo píše:i v bílym autě je v 35°C vedro, nejhorší je když jedeš po dálnici a ve 140 mít otevřený okno neni zrovna nic luxusního, proto si na letošek dopřeju luxus a namontuju klimu a nechám nalepit folie
já mam domluvený tydle http://www.llumar.cz/auto.php za 3000 celý autojarda píše:o foliich zatim premyslim. zatim nejsem pevne rozhodnutej.klubo píše:i v bílym autě je v 35°C vedro, nejhorší je když jedeš po dálnici a ve 140 mít otevřený okno neni zrovna nic luxusního, proto si na letošek dopřeju luxus a namontuju klimu a nechám nalepit folie