Motor jde 3 sekundy...
Motor jde 3 sekundy...
Zdar vsem.
Nenasel jsem na foru problem ktery mam tak zakladam novy vlakno.
Muj motor v Astre G r.v.1999 1.6i 16V umrel(voda v oleji,atd...) tak jsem koupil jienej.Po nastartovani bezi motor cca. 3 sekundy a zhasne - jako kdyby imobilizer vypnul motor.Ale v klici imobilizer mam a fungoval...
Dotaz:Cim to muze byt?Tim ze jsem dal jiny ale stejny typ motoru?(X16XEL)Musim nejak zresetovat ridici jednotku?
PS:Po nastartovani motor chytne a po tech 3 sekundach zacne blikat chyba motoru a chcipne...
Prosim o pomoc.Diky
Nenasel jsem na foru problem ktery mam tak zakladam novy vlakno.
Muj motor v Astre G r.v.1999 1.6i 16V umrel(voda v oleji,atd...) tak jsem koupil jienej.Po nastartovani bezi motor cca. 3 sekundy a zhasne - jako kdyby imobilizer vypnul motor.Ale v klici imobilizer mam a fungoval...
Dotaz:Cim to muze byt?Tim ze jsem dal jiny ale stejny typ motoru?(X16XEL)Musim nejak zresetovat ridici jednotku?
PS:Po nastartovani motor chytne a po tech 3 sekundach zacne blikat chyba motoru a chcipne...
Prosim o pomoc.Diky
Opel Astra Caravan G,r.v.1999 1.6i 16V 100HP (X16XEL)
- Reklama
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Re: Motor jde 3 sekundy...
máš tam svoji původní RJ nebo novou?
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Puvodni...
Myslis ridici jednotku ne?
Myslis ridici jednotku ne?
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
jj, myslím řídící jednotku
na diagnostice jsi s tím asi nebyl, když Ti to nejede, že ne .... podívej se do tohoto vlákna https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=21&t=16350 třeba bydlí někdo s diag poblíž a mohl by se Ti na to mrknout
na diagnostice jsi s tím asi nebyl, když Ti to nejede, že ne .... podívej se do tohoto vlákna https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=21&t=16350 třeba bydlí někdo s diag poblíž a mohl by se Ti na to mrknout
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Tak po diagnostice (COM i TECH) byla zjistena chyba 1614 - klic nekomunikuje s immo (nebo immo s RJ?).
Co ted?
Docetl jsem se tady ze je potreba nejakej PASS code na sparovani -ten samozrejmne nemam.....
Jde startovat bez immo?Vyradit z provozu?Uz mne ta Astra pekne kakáááá...
Je mozny aby RJ nebo immo zapomneli komunikovat kdyz auto stalo bez baterky i pres zimu asi 5 mesicu?
Co ted?
Docetl jsem se tady ze je potreba nejakej PASS code na sparovani -ten samozrejmne nemam.....
Jde startovat bez immo?Vyradit z provozu?Uz mne ta Astra pekne kakáááá...
Je mozny aby RJ nebo immo zapomneli komunikovat kdyz auto stalo bez baterky i pres zimu asi 5 mesicu?
ked mas vsetko povodne.. riadacu jednotku, imo, aj magnet v kluci.. tak by to ist malo!! Je mi zahadou, že ti imo dovoli vobec nastartovat na tie tri sekundy... ak diagnostika dala chybu v komunikacií. Ja ked som menil RJ tak som nechal povodny imo a auto ani neskrtlo, ked som vymenil aj imo aj magnet v kluci, co boli k novej jednotke, auto startlo hned...
Opel Astra G 3dv. 1.8 16V
Moja Astra G....
Moja Astra G....
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
bombajack: budeš si to muset nechat spárovat (tuším to jde jenom Techem) a budeš k tomu potřebovat CarPass, ten Ti vystaví v Opelu za nějakých +/- 750 Kč (co všchno ten carpass obsahuje, najdeš třeba tady https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 70#p232470 )
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Problem vyresen.....to je tak kdyz ja blbec nevim jak vypada RJ....chlapek mi totiz prodal motor i s RJ a ja netusil ze "ta kostka s velkyma konektorama na boku motoru" je RJ....
Po vymene se svyho staryho motoru motor vrci....
Diky vsem za snahu o pomoc predevsim casperovi2 z Tabora za diagnostiku a dennymu keterej jen tak mimochodem rekl jestli jsem tu "kostku" daval ze svyho motoru..
Po vymene se svyho staryho motoru motor vrci....
Diky vsem za snahu o pomoc predevsim casperovi2 z Tabora za diagnostiku a dennymu keterej jen tak mimochodem rekl jestli jsem tu "kostku" daval ze svyho motoru..
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
no vidiš, a my už Tě posílali od čerta do Opelu
tak ať Ti fičí
tak ať Ti fičí
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Já mám zas jiný problém. Měl jsem špatnou ŘJ, kterou mě vyměnily za jinou. Když jsem chtěl vyzkoušet náhradní klíč, tak jsem nenastartoval (blikala kontrolka - immo). Zajel jsem za znamym ktery ma OP-COM že jse klíč napáruje s immobilizerem. Ale číslo z CARR PASU (co jsem dostal k autu) mu to nechtělo vzít.
Mám dotaz jestliže se změní ŘJ, mění se i SECURITY KOD?
Mám dotaz jestliže se změní ŘJ, mění se i SECURITY KOD?
Opel Astra G 1.6 16V (Z16XE) 2001
já bych řekl že jo
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981