2.2 16v linea blu OPC paket..koupeno nové
Re: 2.2 16v linea blu
děkuji že se vám líbí ta změna ještě ale uvažuji o tmavých oknech něco jen lehkého.tady ještě nějaká zbytek fotek až bude venku krásně nafotím něco
Opel kadett gsi 2.0 16v
Opel astra g coupe 2.2 16v linea blu
- Reklama
Paráda. Niesom moc zastáncom mračítok, ale inak vyzerá super, aj kolesá jej seknú. A s rozumom zatmavené okná podla mňa len prospejú
bez těch mračítek tomu něco chybělo pořád,ted je to podle představ okna ještě zvážím škoda neukazovat ten modrý interiér
Opel kadett gsi 2.0 16v
moc pěkná okna bych doporučoval jen tak lehce fakt to je užitečný ( pokud v noci někam necouváš , to toho není moc vidět.. )
5ti dveřový Géčko je už minulost ....
Novej povoz je GTC s kamnama pod kapotou :-)
4E7 7770
4E7 7770
no právě že couvu pořad do zahrady do přístřešku a je to docela na těsno kolem plotu
Opel kadett gsi 2.0 16v
prodávám nárazník z coupé ten origo se vším ve 100%stavu cena 4000Kč?
Opel kadett gsi 2.0 16v
tak astřička už nemá egr zaslepeno a přehraná jednotka
Opel kadett gsi 2.0 16v
Hezky ty , jinak nevim no ty fólie jak chceš dá se na to zvyknout
Dřív mi každej říkal jak to je na prd , možná v létě že tě tolik neoslňuje slunko ale mám je i na svý astře a zaprví to vypadá líp (podle mě ) a za druhý není tam vidět což koikrát já osobně využívám a za třetí večer za tebou jede náklaďák tak tě to tolik neoslňuje ale n a couvání v noci nic moc ikdyž nevidim problém v tom stáhnout si okna zacouvat a zavřít okna ....
TOŤ MŮJ NÁZOR
Dřív mi každej říkal jak to je na prd , možná v létě že tě tolik neoslňuje slunko ale mám je i na svý astře a zaprví to vypadá líp (podle mě ) a za druhý není tam vidět což koikrát já osobně využívám a za třetí večer za tebou jede náklaďák tak tě to tolik neoslňuje ale n a couvání v noci nic moc ikdyž nevidim problém v tom stáhnout si okna zacouvat a zavřít okna ....
TOŤ MŮJ NÁZOR
5ti dveřový Géčko je už minulost ....
4E7 7770
4E7 7770
taky to beru tak jak ty ty folie asi je tam hodím určitě se to pozmění zase trošku
Opel kadett gsi 2.0 16v