Re:kontrolka motoru
Re:kontrolka motoru
Zdravim!Ptam se na Opel Astra X17DTL.Sviti mne oranzova kontrolka motoru?Byl jsem na diagnostice,ukazalo:kod 05 chybny signal.Co to mohlo znamenat?Diki
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Re:kontrolka motoru
Nema nahodou kod chyby pismeno a 4 cislice ??
Urcite ma!Drive mne ukazovalo P0400.Ale potm,kdyz vymenil vahu vzduchu na novou,turbo taky na repasovane,zaslepil EGV,stejne to ne pomohlo,a stale obcas sviti ta kontrolka.Prave ted na te diagnostice ukazalo nejaky chybny signal,kod 05,bohuzel presne to ne zjistil?Slapnu na plyn,trochu rozjedu,ta kontrolka shasne,a mam klid,auto jede jako nove .Ale tech okamziku mam malo
nefunguje ti klima ze?musis hledat tema ktereho je tady hodne
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Ano,ne funguje.Drive kdyz naplnil,tak vsecko slo.Po roce ted zase ne funguje ta klimoska.To muze byt souvisle s tim ze sviti kontrolka,a auto potom ne tahne?
a ten egr ventil mas porad zaslepeny?jestli ano tak kontrolka sviti proto.A u X17DTL a jinych dieslu se egr nezaslepuje a tah motora nema s klimou nic spolecniho
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Ano ten egv mam stale zaslepeny,protoze i pred tim ta kontrolka furt otravovala.Ne vedel jsem ze v te moje modeli X17TDL nema zaslepovat egv?Diki za radu.Budu pracovat v te oblasti,doufam ze to svitilko konecne zmizi.Asi lepse jit na diagnostiku na Opel servis,i kdyz tam jedno byl,a mne bylo receno ze mam vymenit vyvjevu.A tah motora nema nic spolecniho asi s tou vyvjevou?Sehnal z vrakoviste tu vyvjevu,stejne ne pomohlo?
kdyz pujdes na diagnostiku ukaze ti chybu P0400 a to je vaha vzduchu,egr,vakuuova pumpa ale zacal bych nejdriv odslepit egr a pak uvidis co dal a tady na foru si najdi kto ma diagnostiku v tvem okoli a domluv se snim a pak uvidis dal ale myslim muj nazor je ze ta kontrolka bude tim zaslepenim egrem X17DTL NEZASLEPOVAT
Dlki moc!Ne vedel jsem o vakuuve pumpe.Zkusime odslepit ten EGV,a pak uvidim
Z jakého důvodu se nesmí zaslepovat??Hele netušim ale já ho mám zaslepenej a auto jezdí upně normálně už žádná kontrolka elektroniky a hlavně auto jede uplně normálně takže ja jsem pro zaslepení než pořád jezdit v nouzovém režimu a čekat až nejaké to auto nestihnu předjed protože se rožehne tas zkurven... kontrolka.A jako další důvod je usazovaní spalin v sacím potrubí a nasledek je menší objem nasatého vzduchu.!!!!!!!!!!mirda2908 píše:kdyz pujdes na diagnostiku ukaze ti chybu P0400 a to je vaha vzduchu,egr,vakuuova pumpa ale zacal bych nejdriv odslepit egr a pak uvidis co dal a tady na foru si najdi kto ma diagnostiku v tvem okoli a domluv se snim a pak uvidis dal ale myslim muj nazor je ze ta kontrolka bude tim zaslepenim egrem X17DTL NEZASLEPOVAT