Přestali mi svítit oba ovladače na vyhřívání sedaček, vyndal sem je ale vypadá to jako jeden kus. Po oddělání toho plastového krytu jsou vidět dvě žárovky (jedna na podsvícení a druhá na znazornění zapnutí). Daj se nějak vyměnit?
Ještě prosím o radu jak mám vyndat přepínač světel. Sundal jsem knoflík a po stranách se musí nějak stlačit ty úchyty. Mačkám to šroubovákma a nic, jak správně to odjistit? Dík
Podsvícení výhřevu sedaček
- Reklama
Re: Podsvícení výhřevu sedaček
V OVLADAČÍCH JSOU NA PODSVÍCENÍ ŽÁROVIČKY A NA SIGNALIZACI ZAPNUTÍ OHŘEVU JE LEDKA, ROZDĚLAL JSEM NĚKOLIK PODSVĚTLENÝCH KNOFLÍKŮ, NEŽ JSEM NAŠEL SPRÁVNÉ ŽÁROVKY. CHVILKA DRBÁNÍ S PÁJKOU A UŽ MI SVÍTÍ. ROZEBÍRAJÍ SE ZE STRANY KONTAKTŮ, TENOUČKÝ NOŽÍK A NA DVOU STRANÁCH PROTI SOBĚ JSOU MINIATURNÍ ZÁPADKY. OPATRNĚ ZASTRČIT, OPATRNĚ ZAPÁČIT, TO SAMÉ NA DRUHÉ STRANĚ A JAK TO CVAKNE JSI TAM. DĚLAL JSEM TO NA ZAFIŘE NA OVLÁDAČÍCH Z ASTRY G.
CO SE TÝKÁ OVLADAČA SVĚTEL, ZABRAT ZA OTOČNÝ KNOFLÍK K SOBĚ AŽ SJEDE, NAPRAVO A NALEVO HNED ZA ČELNÍ STĚNOU JSOU DVĚ PERKA, ŠPATNĚ VIDITELNÁ. TY PERKA PŘITÁHNOUT K OSCE SPÍNAČE A TÁHNOUT VEN. POPRVÉ JSEM JEJ ALE VYTAHOVAL, ŽE JSEM ZASTRČIL PLANŽETY PO STRANÁCH OKOLO VYPÍNAČE A TÁHNUL JSEM JEJ VEN A ŠLO TO TAKY.
CO SE TÝKÁ OVLADAČA SVĚTEL, ZABRAT ZA OTOČNÝ KNOFLÍK K SOBĚ AŽ SJEDE, NAPRAVO A NALEVO HNED ZA ČELNÍ STĚNOU JSOU DVĚ PERKA, ŠPATNĚ VIDITELNÁ. TY PERKA PŘITÁHNOUT K OSCE SPÍNAČE A TÁHNOUT VEN. POPRVÉ JSEM JEJ ALE VYTAHOVAL, ŽE JSEM ZASTRČIL PLANŽETY PO STRANÁCH OKOLO VYPÍNAČE A TÁHNUL JSEM JEJ VEN A ŠLO TO TAKY.
Zafira 1,8 16V CDX, 85 Kw, pomaličku k IRMSCHERU .......
Cefo, čudlík ovladače světel má taky pojistku, nestačí jen tahat. Když ho povytáhneš do polohy rozsvícení interieru, zespoda má otvor pro zasunutí vypichováku, nebo slabého šroubováku, tím odjistíš a vysuneš. Pokud by jsi jen tahal, hrozí poškození pojistky a pak by čudl nemusel držet.
END
Tak jsem to rozdělal a ještě bych potřeboval vědět kde z pojistkové skříně vzít plusový kabel na malý neon do interiéru?