Kontrolky
Kontrolky
Hoši, v jakém pořadí mají správně zhasínat kontrolky při startování? Máte to někdo otestované?
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
A na tom záleží ??
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
-
- Kontaktovat uživatele:
A na tom taky záleží ??
Moje Astrina 1,7DTi
Kontrolky
Spíš mi jde o to, jestli je normální, že kontrolka mazání zhasíná až jako poslední, cca 0,5-1 sekundu po ostatních, záleží jestli je studený nebo už zahřátý motor. Asi to bude normální, ne? Řekl bych, že to prostě chvilku čeká, až co načte třeba čidlo tlaku oleje. Doufám, že nekecám nějaký nesmysl.
-
- Kontaktovat uživatele:
A jak ? co když mi zhasnou najednou ruční brzda s airbagama ?? co se stane ?
Moje Astrina 1,7DTi
Správně by neměly zhasínat současně.Pokud některé zhasnou současně,tak většinou někdo udělal úpravu v přístrojovce.Např. je vadná jednotka airbagů a aby to vypadalo že je vše v pořádku,tak se propojí led v přístrojovce s led u které není závada.Už taky sem to komusi dělal (ale nepřiznám se ktomu).Frydex píše:A jak ? co když mi zhasnou najednou ruční brzda s airbagama ?? co se stane ?
-
- Kontaktovat uživatele:
aha... kurevská prasárna
Moje Astrina 1,7DTi
Re: Kontrolky
Měl bych dotaz na kontrolku tlaku oleje. Poslední dobou mi trvá delší dobu než zhasne. Olej je po max.
Co mě čeká
Co mě čeká
Opel Astra G Caravan 1.6 16V X16XEL Comfort
Co to je "delší dobu"?
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
-
- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem to kdysi zazil u frajra na S120. Ten blb nemenil olej ja nevim jak dlouho, tak byl proste hustsi a ta konstolka zhasla asi az po 3s od nastartovani.
Podívej se na čidlo tlaku oleje, jestli není mastné z venku, případně jestli z něj neteče olej. Je to jen plast a praská to. Taky se mi to takhle chovalo, potom to občas svítilo i za jízdy.Lucky píše:Měl bych dotaz na kontrolku tlaku oleje. Poslední dobou mi trvá delší dobu než zhasne. Olej je po max.
Co mě čeká
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
Re:
Snad to nebylo na té mojí astře, protože tomu kdo to udělal, bych zadek nakopal (zezadu i zapředu) - jak mohl někdo předělat kontrolku mazání!!! a tu nahradit bezejmenou LED diodou, no a teď se spravuje zbytečně celý motordatlik píše:Správně by neměly zhasínat současně.Pokud některé zhasnou současně,tak většinou někdo udělal úpravu v přístrojovce.Např. je vadná jednotka airbagů a aby to vypadalo že je vše v pořádku,tak se propojí led v přístrojovce s led u které není závada.Už taky sem to komusi dělal (ale nepřiznám se ktomu).Frydex píše:A jak ? co když mi zhasnou najednou ruční brzda s airbagama ?? co se stane ?
OPEL ASTRA G 1,7TD (X17DTL) => Raději pomalu autem, než rychle sanitkou...