kolik je Vám let?
- Princ William
- Reklama
- dj.chicken
- Kontaktovat uživatele:
ja uz jsme to taky nekde jinde psal...mi je 20...ale jde tu spise o ty zkusenosti a ty ja zatim moc nemam astrulku mam teprve 3 mesice...takze si na sebe jeste zvykame jo je to hold zmena z favorita...
''ASTRULE G'' 2.0Di 16V 3-dv. ''EDITION-100''
PRODÁM SVOJI ASTRULKU, NEPOJÍZDNÁ (PRAVDĚPODOBNĚ ZADŘENÝ MOTOR) K ODBĚRU IHNED!!!!!!! SMLUVNÍ CENA 15 000,- PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA!!! veškeré dotazy rád zodpovím
PRODÁM SVOJI ASTRULKU, NEPOJÍZDNÁ (PRAVDĚPODOBNĚ ZADŘENÝ MOTOR) K ODBĚRU IHNED!!!!!!! SMLUVNÍ CENA 15 000,- PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA!!! veškeré dotazy rád zodpovím
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Ja som čerstvý 30-nik a roky vôbec nerozhodujú o tom na koľko sa cítiš. S mojou astričkou sa zatiaľ iba zoznamujem a dúfam, že táto zima už skončí a ja ju budem môcť trošku popreháňať po suchých cestách. Teraz ma však napadlo, že to bude asi problém na našich cestách plných dier.
Opel Astra G 1.6 8V 55kW x16szr 5 dv. r. v. 1999
-
- Kontaktovat uživatele:
hihi tak pozor az se budes prohanet at si nevymlatis zuby... obzvlast na dalnicich je to nekdy diky kamionum jak vlny na morijasvo píše:Ja som čerstvý 30-nik a roky vôbec nerozhodujú o tom na koľko sa cítiš. S mojou astričkou sa zatiaľ iba zoznamujem a dúfam, že táto zima už skončí a ja ju budem môcť trošku popreháňať po suchých cestách. Teraz ma však napadlo, že to bude asi problém na našich cestách plných dier.
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
- Zdeněk Lbc
-
- Kontaktovat uživatele:
no tadle věta by se měla tesatxpolstarekx píše:astricka je neznicitelny auto kdyz se o ni hezky staraskavkys píše: už 30 Mám astřičku 6let a nedám na ni dopustit. Jezdí naprosto bez problémů . Zatím . Doufám, že ještě vydrží
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
hihi tak muzem to nekam zatesat )klubo píše:no tadle věta by se měla tesatxpolstarekx píše:astricka je neznicitelny auto kdyz se o ni hezky staraskavkys píše: už 30 Mám astřičku 6let a nedám na ni dopustit. Jezdí naprosto bez problémů . Zatím . Doufám, že ještě vydrží
Tak mě tu máte