Ty pioneery vyhybku nemaj,stejně tak ani original repra v astře,pásma u nich jsou jen odfiltrované kondíkem.dB je akustický tlak,čím větší dB,tím hlubší a silnější bassy.Na Hz bych nehledět,zda maj vyšší než si myslíš,že uslyšíš,jde o pásmo kvality zvuku.Ty vyhybky tam nejsou pro srandu,jsou tam důležité kvůli kvalitě zvuku a aby daný reproduktor hrál v daném pásmu Hz,tak jak má a aby reproduktor nekazil zvuk Hz,který nezvládne(chrčení,pištění atd),výrobce tu vyhybku navrhne přesně k reprům,ke ketrým je dodává a ani neni dobré je prohozovat k jiným reprům,je to od něj přímo naladěné k nim!Já bych volil něco z té druhé varianty,než ty pioneery!Jinak tu vyhybku schováš někam do výplně dveří,kluci to tu už dělali a v poho,výpln je profilovaná a místa by mělo být dostatek,popřípadě tomu dopomůžeš nějakou modifikací
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
jinak ta folie se dá odlepit bez poničení a zpět pak přichytit třebas silikonem,je tam jen kvůli vlhkosti a vodě,aby ti od okýnka neteklo na ten tapec!Pytel máš z boku v sedačce a čidlo tuším někde ve sloupku či práhu....
jinak těm 100W nevěř ani náhodou!Rádio je méněkvalitní značky a ten výkon tam nikdy nebude.Třebas můj pioneer má 4*50W max a z toho 27W RMS(čistý hudební výkon) Takže to tvoje rádio bude mít maximálně podobně,spíš míň.Kolik má to rádio na sobě pojistku?Kdyby mělo 100W,tak kam by tam dali ten chladič koncových stupňů,leda by tam dali větráček k němu ještě a pojistka by byla cca 25A na něm a ty trapný drátečky co jsou v autech natažené pro živení rádií by se asi pěkně pekly.Já mám 10A a auto má i samostatně nebo s něčím odjištěné napájení k rádiu tuším 7,5A pojistkou.....