klepani pri nerovnostech..
Re: klepani pri nerovnostech..
Mam to hotove. Diky za rady. Stlacil som rameno dole a nechal som ho prichytene. Aj odvrtanie a vyrazenie nitov islo nakoniec lahko, stacilo len kupit novy vrtak
Klepanie sa mierne utlmilo ale nezmizlo uplne. Ked trasiem auto tak sa praskanie ozyva zo stabilizatorov. Napriek tomu mi to nejde do hlavy lebo ocakaval by som v klboch stabilizatora nejaku volu (podobne ako v menenom cape) ale ony su naopak velmi tuhe. Ledva sa daju otocit rukou.
Klepanie sa mierne utlmilo ale nezmizlo uplne. Ked trasiem auto tak sa praskanie ozyva zo stabilizatorov. Napriek tomu mi to nejde do hlavy lebo ocakaval by som v klboch stabilizatora nejaku volu (podobne ako v menenom cape) ale ony su naopak velmi tuhe. Ledva sa daju otocit rukou.
- Reklama
Mám problém, při nerovnostech je občas slyšet klepání od předních kol, ale když jsem zvedl auto na hever zkoušel jsem vůli v kostech tak nahoru dolu žádná nebyla ale když sem chytl tu tyč za střed tak mi šlo rukou hýbat do stran s tou tyčí v těch ložiskách. Jde mi o to jestli s tím má jít takhle lehce hýbat, nebo jestli jsou tyčky už špatný.Díky za odpovědi všem
Opel Astra Classic 2 1,4 16w twinport / r.v.2005
Čau , s tou tyčkou / kostí / by nemělo jít pohnout nikam ! Ty klouby mají být pevné !!!
hm tak odešly do věčných lovišť
Na těch našich diravých silnicích se tomu moc ani nediv !
A vydrží to ještě chvíly nebo to mám hned vyměnit?
Myslím že to chvíli vydrží,pokud to nemá extrémní vůli,což asi nemá ! Jde o to ,čemu říkáš chvile /km/ ?!
No vůli to nemá, jenom s tím jde rukou otáčet vlevo a vpravo jinak nic a klepe to jen občas. myslím třeba 5000km to už asi nevydrží co? nechce se mi to měnit dokud to ještě nemá vůli
wadass: kto ti povedal že s tyčkou nemá ísť pohnúť? Sú tam predsa čapy a v tých sa tyčka otáča. Vôla je aj na nových tyčkách stabilizátora.
Citroen Berlingo 1,6Hdi 68kw XTR r.v.2012
bývalka: Zafira 2.0DI 16V CDX r.2000 /Silver
Trošku jsem to přehnal,ale na AH jsem měl co dělat abych s novou tyčkou pohnul !! Pokud ti bude běhat lehounce,tak si moc nepomůžeš !!
Naposledy upravil(a) wadass dne 07 úno 2011, 13:03, celkem upraveno 1 x.
syrecek: daj si to skontrolovať na zdviháku,takto budeš len tápat a platit postupne za všetko vylučovacou metodou. Možu to byt kludne aj tyčky riadenia ...
Citroen Berlingo 1,6Hdi 68kw XTR r.v.2012
no tak jestli se ta tyčka stabilizátoru nemá vůbec pohybovat doleva doprava rukou a má to být pevné v kloubu tak jsou to 100% ony jen jsem potřeboval vědět jestli je normální že s tou kostí se dá otáčet rukou
Rukou by s ní nemělo jít pohnout !
ok to sem potřeboval vědět jde mi to uplně lehce když chytnu tu kost za prostředek tak s ní rukou v pohodě hejbu doleva doprava takže asi bude teda špatná na obou stranách jsou tam od výroby a mám najeto 85 000km tak by to odpovídalo