Neznámé konektory - dotazy a foto
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Prehľad "neznámych" konektorov
Dík, už jsem zapomněl, že jsem se ptal.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
- Reklama
Ten druhý konektor vypadá jako od CD měniče Kenwood. Měl jsem ten měnič v eFku a konektor k němu vypadal naprosto totožně. Možná je to ale něco k alarmu, jak už tu někdo psal....Targus píše:neviete prosím čo sú toto za konektory ??? teda ten jeden
dík
Opel Zafira 1,8 16V (2003) 92kW Z18XE
ZAFIRA 2,0 DTI r.v.2000
obrazok sa mi neda otvorit, ale na strope by mohol byt konektor na stresne okno
ASTRA G, 99, 1.6 X16SZR, EDÍCIA 100, STRIEBORNÁ METALÍZA
Zdravím,
před týdnem jsme si koupili Astru Clasic Caravan... a při hledání konektoru na automatické rozsvěcení jsem narazil na pár konektorů se kterými bych potřeboval poradit k čemu jsou:
1) narazil jsem na konektor, vytažený vedle řadičky.. když jsem ho vytáhl dál, odhalil jsem svazek kabelů - od konektoru jde 5 drátů - první druhý a třetí drát je ukončen, čtvrtý vede ke spojkovému pedálu a zbylé vedou pod středový panel někam dál... (přiložené foto svazku i konektoru
2) dál pod palubkou je modrý konektor - to jsem tu vyčetl, že by měly být hlavové airbagy ale u něj byl ještě pod izolačkou malý hnědý konektor - viz foto - ten je k čemu?
3) za řadičkou, před ručkou je jeden konektor - ale jen na straně spolujezdce... ???
Jestli je to tu již někde vysvětlené, tak se omlouvám - četl jsem to ale na tyhle konektory jsem nenarazil
před týdnem jsme si koupili Astru Clasic Caravan... a při hledání konektoru na automatické rozsvěcení jsem narazil na pár konektorů se kterými bych potřeboval poradit k čemu jsou:
1) narazil jsem na konektor, vytažený vedle řadičky.. když jsem ho vytáhl dál, odhalil jsem svazek kabelů - od konektoru jde 5 drátů - první druhý a třetí drát je ukončen, čtvrtý vede ke spojkovému pedálu a zbylé vedou pod středový panel někam dál... (přiložené foto svazku i konektoru
2) dál pod palubkou je modrý konektor - to jsem tu vyčetl, že by měly být hlavové airbagy ale u něj byl ještě pod izolačkou malý hnědý konektor - viz foto - ten je k čemu?
3) za řadičkou, před ručkou je jeden konektor - ale jen na straně spolujezdce... ???
Jestli je to tu již někde vysvětlené, tak se omlouvám - četl jsem to ale na tyhle konektory jsem nenarazil
a zbylé dva konektory
1) neorigo - někdo něco dodělal
2) svorkovnice např i pro hlav airbagy ale třeba i pro senzor na zadní nápravě pro xenony, ten malý hnědý je ke spojkovému spínači (pro tempomat)
3) diagnostická zásuvka
2) svorkovnice např i pro hlav airbagy ale třeba i pro senzor na zadní nápravě pro xenony, ten malý hnědý je ke spojkovému spínači (pro tempomat)
3) diagnostická zásuvka
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
díky moc z info
add.1 - to mi právě také došlo, protože na konektoru je znak VW... jen mi bylo divný, že jeden kus vede ke spojkovému pedálu -tak jsem se bál aby mi to nějak nedělalo neplechu
add. 2- super... tzn. když tam mám konektor ke spojkovému spínači, tak je šance, že budu mít i konektor pod volantem, a bude stačit jen vyměnit páčku/případně jen to zapojit přes diagnostiku a tempomat by měl fungovat, že?
add.1 - to mi právě také došlo, protože na konektoru je znak VW... jen mi bylo divný, že jeden kus vede ke spojkovému pedálu -tak jsem se bál aby mi to nějak nedělalo neplechu
add. 2- super... tzn. když tam mám konektor ke spojkovému spínači, tak je šance, že budu mít i konektor pod volantem, a bude stačit jen vyměnit páčku/případně jen to zapojit přes diagnostiku a tempomat by měl fungovat, že?
pozri temu tempomat - ale ked mas kabel na snimac spojky a aj konektor na packu na volante, este nemusi ten kabel pokracovat cez prechodku do riadiacej jednotkyVelbloud píše:díky moc z info
v kazdom pripade ak to tam mas - je to lepsie ako keby si nemal - budes mat menej prace
Dodatečná montáž: Tempomat
Astra G Caravan 2.0DI 60kW X20DTL r.v.98 (ABS, man. klima, el. okna, tempomat) foto
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Opet mam konektor navic a nevim co s nim :))
K čemu je tohle?
A minulý týden jsem objevil tenhle modrý, to je na co? Na TC to asi nebude, ten je menší a nemá tolik pinů... (Vyhřívání sedaček nemám, jen konektory).
A minulý týden jsem objevil tenhle modrý, to je na co? Na TC to asi nebude, ten je menší a nemá tolik pinů... (Vyhřívání sedaček nemám, jen konektory).
radosi myslim ze to bude pro automatickou prevodovku
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Ten modrý je X29 pre automatickú prevodovku
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, diagnostickým testerom GM MDI.
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Díky
A ten černý v motorovém prostoru pro snímač rychlosti na převodovce, když auto nemá ABS. Je pro motor X20DTL od roku 2000.
Astra 1.7 CDTI Caravan 2003 OPC line
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji, takže když mám abs, tak pro mně na nic.