my style Vs. original
Re: my style Vs. original
Nojo někdo má auto na chloubu v tuning srazech, jiní auto mají jako dopravní prostředek, s kterým musí urazit nemalou vzdálenost denně do zaměstnání Už nějakou dobu tady si regnutý, tak sis za tu dobu mohl všimnout, jaká skupina lidí tady je Proto se nediv reakcím na tento založený topic Kdo má třeba trochu představivost, tak si dokáže hravě představit jak vypadá snížené auto oproti originálu, aniž by sem vkládal nové téma s fotkou, jak to "dobře" vypadá
Já osobně proti Tvému stylu úprav nic nemám, hlavní je že se to líbí tobě... Jen bych doporučil do budoucna trochu zapřemýšlet nad tím, zda nebude jednodušší další fotky vložit přímo do tvé galerie v ClubCars, než zakládat "zbytečně" další vlákno kvůli jedné fotografii
Já osobně proti Tvému stylu úprav nic nemám, hlavní je že se to líbí tobě... Jen bych doporučil do budoucna trochu zapřemýšlet nad tím, zda nebude jednodušší další fotky vložit přímo do tvé galerie v ClubCars, než zakládat "zbytečně" další vlákno kvůli jedné fotografii
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
- Reklama
pises ze to neni zadna masirka, ale zakladas kvuli tomu topic at se vsichni kouknem....kdyz se teda predhanis se Sobem tak to posli jen jemu a nebo si ty fotky dej do sve galerky.....martasek píše:se sobem se rádoby přehádníme kdo to má níž tak proto,není to žádná masírka.a sory hoši ale ještě sem tady neviděl astru která by byla složená jako ta moje.ale neberte to jako vychloubání jak vy tady umíte
- Diablo
- Kontaktovat uživatele:
Moje slova...
- Jeena
- Kontaktovat uživatele:
toje zase diskuze...
osobně se mi Sobovo auto líbí, tady dle fotky utopený přední kola vypadaj opravdu spíš, jako že je něco špatně...
lízátka v laku jsou naopak super- to se mi líbí, navíc se mi líbí bílá barva, ještě by to ale chtělo do laku lišty na dveřích...lakovaný lízátka sice asi nejsou praktický, ale co z tuningu je praktickýho???
jinak každýmu co jeho jest...já bych si auto takhle nesnížil...
ASTRA G Caravan 1.4 16V (X14XE) Edition 2000
MArtasek... a nejsi tuner za 5kc? kdyz neco stoji vic jak 5kc tak to nekoupis na auto... viz co sem ponukal OPC repliku ze ji vezmes za 1 000 ... mam na aute hovno ?:) jo je to serie a co a ty tam mአtaky na*raný.. nevím kto tu dela machra pres net a dela tu 1. totalne ubohe topici kde se zbytecne chlubi svym autem... Martasku.. tebe bych chtel videt nazivo su ludia co dali ovela viac penazi do tuningu ako ty a nechlubí se Daj si pauzu, zamysli sa co tu píšeš... NEchlubím se.... píšeš jaké máš "vytunakovane" auto a hento toto..... nato tu nikdo neni zvedavej... jezdi si, ukazuj co tam ams nove, ale vazne se nemas s cim vytahovat.... uplna serie s podvozkem....to je vse co mas ty, nic vic nic min.. a ty sachovnicove nadkolesia...
Astra G 1.6 16v opc packet R.I.P
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car
me to stacilo jednouShuya píše:... Martasku.. tebe bych chtel videt nazivo ...
bacha vole, to je vole mrte sesroubovanej cinskej jom voleShuya píše:.... uplna serie s podvozkem...
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
neviděl? tak to jsi zaslepený svou pýchou kámo a měl bys trochu splasknout, navíc pokud tohle není vychloubání, tak nevím co a jenom čekám, kdy nadhodíš, kdo z nás měl auto v časopisumartasek píše:... a sory hoši ale ještě sem tady neviděl astru která by byla složená jako ta moje.ale neberte to jako vychloubání jak vy tady umíte
auto máš pěkné, to jo, ale jestli čekáš, že Ti tady o něm každý den bude někdo psát jako to máš skvěle udělané, tak jsi na špatné adrese a měl bys ho ukázat v Bravu, tam by to možná vyšlo
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
- Diablo
- Kontaktovat uživatele:
Holt by to chtělo zamyslet se nad sebou a slítnout zpátky na zem...
Manli ty tam tiŠe šouchej nožičkama.. máš serii tak co tu jeko vúbec píšeš vole jo si mysliš že nahodíš kola a mአtunáka? To seš vedle hele to musíš mať Štelovák a dát ho úplne dolú pak múžeš neco sem jako psát vole
Astra G 1.6 16v opc packet R.I.P
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ale Karel má tuning, on má kuži na kapotě a lišty v barvě kámo, a to je něco! A taky nemá pokličky na letňáky a to jen tak někdo nemá.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Chodime se sem divat na auta ostatnich a dokonce umime i pochvalit...ale kdyz pises takovy topiky jako napr. casak nebo tento tak co cekas....ze si z toho nekdo sedne na prdel....jak psal AstraMan skladbu lidi co navstevuji tento web znas tak co se divis....lidi proste na styl tveho psani prispevku nejsou zvedavi.....takovi se tady nikdy nechytli....viz Grave digger a podobne....
a co se tyce pomluv, treba ja osobne jsem s tim nemel v zivote tady problem....tak maximalne jsem si precetl konstruktivni kritiku....ale to vse o tom jakym stylem clovek ty prispevky pise...viz vyse...
a co se tyce pomluv, treba ja osobne jsem s tim nemel v zivote tady problem....tak maximalne jsem si precetl konstruktivni kritiku....ale to vse o tom jakym stylem clovek ty prispevky pise...viz vyse...
dojed do Letnan a tam nas muzes strcit do kapsy vsechny
- Cidla
- Kontaktovat uživatele:
Víš, že tě znám osobně už pár let..a nechce se mi věřit že za tu dobu co jsem tě neviděl by se z tebe stal takovej kretén ... promiň, ale jinak mě nenapadá proč by si tady psal takový samolibý bláboly. Marťas, trošku se nad sebou prosím zamysli. Nebo si se snad praštil do palice jak si sešrtotoval to svý vytuněný FAVO pod autobusem????????????????????martasek píše:hoši no coment.vy se sem nechodíte dívat na auto ostatních.vy si sem chodíte zvyšovat ego jak ste hustý co komu zvládnete pomluvit.jinak na prvním srazu budu 8.4 v příbramy tak ty který zvás jsou takový frajeři tak at zamnou přijedou a můžou začít machrovat tam.mile rád se na ně podívám
moje bývalka :-)
https://www.astra-g.cz/galerie/cidla/
https://www.astra-g.cz/galerie/cidla/