chip z22se
Re: chip z22se
aby to jelo ještě líp po zimě to dám na zem uplně tak snad to opraví
Opel kadett gsi 2.0 16v
Opel astra g coupe 2.2 16v linea blu
- Reklama
Včera jsem náhodou viděl topGear, vzali nějaký renault na dráhu a postupně dělali vše pro zvýšení výkonu. Ten zvedli o hooodně koní nahoru. Na výsledku (čase...) to bylo nakonec i horší než lepší. Konečný verdikt- VYHOZENÝ PRACHY za tyhle blbosti... pokud chce být někdo na cestě "závodník" , ať si nehraje na MAXIMÁLNÍ výkon motoru v těch či oněch otáčkách, o tom to vůbec není.
zvláštní trochu výšší výkon a horší čas..máš pravdu není to jen o výkonu
Opel kadett gsi 2.0 16v
K dotazu na Chip je odpoved "vymen si rozvody" celkem od veci ne? Proc by se ten rozvodovy retez mel menit Nevim kdo co si pod pojmem Chip predstavi, ale ja nejake krouceni karoserie a nedostatecne brzdy urcite ne. Nechapu proc se zapojujete do diskuze, kdyz nikdo z tech co napsali rozhodne nezaji mapu a funkci jednotlivych chipu. Vzdyt prece nejde o nejake markantni zvyseni vykonu, ale prave o upraveni ridici mapy, rekneme vyrezeni nekterych cidel a pripadne disfunkce lambdy.
Opel Astra GSi 16V
až budeš mít nějaký zkušenosti s tim motorem tak pochopíš, poddimenzovanej rozvodovej řetěz kterej má dost práce už se sériovym výkonem...myšlení lidí ve stylu "proč bych měl měnit řetěz, ten se nemění" a podobný nesmysly...
cena motoru z22se na vrakovišti 30-40 tis, cena samotný hlavy 10-18tis a proč? proč 2.0 16V koupim za 8000? prostě se ty motory serou, mě přijde že je snad víc těch potkanejch než těch co jezdí...
cena motoru z22se na vrakovišti 30-40 tis, cena samotný hlavy 10-18tis a proč? proč 2.0 16V koupim za 8000? prostě se ty motory serou, mě přijde že je snad víc těch potkanejch než těch co jezdí...
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
tak když tam někdo leje nesprávný olej a dává tomu za studena tak se není čemu divit podívej se na speedstry jak upravují motor na 250 ps a jezdí s tím bez problému všechno záleží na tom jak se o to kdo stará a jestli někdo šetři na takových věcech jako je olej a podobně tak se není čemu divit protože tady u nás vetšinou chce každy ušetřit a se jim urvou řetězy
Opel kadett gsi 2.0 16v
-
- Kontaktovat uživatele:
Mno mozna trochu OT, ale dle toho co tady ctu, tak mam pocit, ze ten motor v seriovce uz bude dorvany na hodne. Uplne o oleji a kvalite nahradniho dilu to nebude. Samozrejme pokud je pravda, ze tyto motory, tak odchazeji.
PS: Vsude je chipnuti motoru na vetsi vykon, proc nekdo neudela chip na nizsi spotrebu ?? Ja vim, ze kdyz ma auto vetsi vykon, tak pri stejnem stylu mozna bude zrat min, ale primo na spotrebu bych chip bral.
PS: Vsude je chipnuti motoru na vetsi vykon, proc nekdo neudela chip na nizsi spotrebu ?? Ja vim, ze kdyz ma auto vetsi vykon, tak pri stejnem stylu mozna bude zrat min, ale primo na spotrebu bych chip bral.
- kabrioletak
Pri jakekoliv uprave motoru, vubec nemuzes pocitat se snizenim spotreby Na snizeni spotreby a emisi uz je tam tech eko hovadin az az
Opel Astra GSi 16V
- peterko007
nevim kde sa da vyuzit taky vykon...ja na mojej 90konovej Anče veselo zvladam mesto, mimo mesta a obcas aj dalnice...jednine ked ideme plne nalozeny(5osob+naklad)by som si doprial 1.6-1.8 ale inak mne do prace a na podobne dovolenky s priatelkov 90koni bohato postačuje...
Opel Astra 1.4 Twinport r.v.2008 Z14XEP
-
- Kontaktovat uživatele:
Ja to vyzkousel a stejne to nechapu. Me uz opravdu jde jen o spotrebu. Samozrejme v krizovych situacich potrebuji i vykon.
Tak nastesti se jeste najde pocetna skupina lidi, kteri to maji radi na zemi se sirokyma kolama a poradnym vykonem No nic, tady se o Chipu nic nedovime
Opel Astra GSi 16V
ale je to kde využít ten výkon uplně v pohodě.každý si asi myslí že někdo zvyšuje výkon aby jezdil 300 není to o maximálni rychlosti ale o tom zrychlení.
Opel kadett gsi 2.0 16v
-
- Kontaktovat uživatele:
Zkus pochopit, že když to chceš na zemi a s pořádným výkonem, kup si rovnou takové auto. To co ti tady psali kluci o rozvodech a elektronice psali proto, že se v tom tak nějak asi vyznají a vědí, o čem je řeč, proto je tu tohle fórum.
Bože, jestli jsem byl v 19 taky takhle třísklej, měl jsem se snad radši ukončit..
to kabrioletak: svatá pravda...
Bože, jestli jsem byl v 19 taky takhle třísklej, měl jsem se snad radši ukončit..
to kabrioletak: svatá pravda...
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/