Neznámá kontrolka
Neznámá kontrolka
Ahoj,
mám dotaz ohledně své astry 1,7TD. Když se dívám na budíky, tak vprostřed mezi otáčkoměrem a rychloměrem je nějaká LED kontrolka červené barvy... Dnes na mě ráno zablikala a odpoledne již svítila na nějakých cca 30 sekund a pak zase zhasla.... Nevíte co to může být za kontrolku?
mám dotaz ohledně své astry 1,7TD. Když se dívám na budíky, tak vprostřed mezi otáčkoměrem a rychloměrem je nějaká LED kontrolka červené barvy... Dnes na mě ráno zablikala a odpoledne již svítila na nějakých cca 30 sekund a pak zase zhasla.... Nevíte co to může být za kontrolku?
OPEL ASTRA G 1,7TD (X17DTL) => Raději pomalu autem, než rychle sanitkou...
- Reklama
Re: Neznámá kontrolka
mezi otáčkoměrem a rychloměrem žádná kontrolka není ani červaná jediný červený kontrolky co vím tak jsou baterka a tlak oleje
Opel Astra Classic 2 1,4 16w twinport / r.v.2005
jo a ještě ruční brzda a airbag myslím pak už o žádných jiných červených nevím, vím jen to že když si stahneš plazmu budíků z netu tak tam taky žádná kontrolka není tak nevím co si viděl
Taky se mi zdá, že je ta kontrolka dodělávaná, nicméně, jsem do fotky z googlu hodil její přibližné umístění, zítra jak bude trochu světla, tak to vyfotím...
všímejte si jen toho červeného označení (šipky a tečky)
všímejte si jen toho červeného označení (šipky a tečky)
No a je vymalováno...
Neradno si zahrávat s kontrolkami červené barvy, sic nevím co znamenala, ale dnes ráno při cestě do práce auto ztratilo tah, motor se rozklepal a začat mlátil jak staré hodiny
No nic... domů ho pošlu na laně a příjde rozborka motoru, nebo prodej auta, tak jak je...
Neradno si zahrávat s kontrolkami červené barvy, sic nevím co znamenala, ale dnes ráno při cestě do práce auto ztratilo tah, motor se rozklepal a začat mlátil jak staré hodiny
No nic... domů ho pošlu na laně a příjde rozborka motoru, nebo prodej auta, tak jak je...
jo takže to asi bylo mazání
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
tak to bud špatně popsal nebo jí tam někdo předělal doprostřed ale přece mazání není mezi rychloměrem a otáčkoměrem tak jak ukazoval
Kontrolka mazání normálně funguje (alespoň tehdy, když otočím klíčkem tak se rozsvítí). Uvidím, čeká mě odtah na laně a pak se uvidí...
Každopádně už nemusím řešit kontrolku, navíc když oleje má motor dost (je to v horní polovině mezi ryskami, i když to nesignalizuje tlak oleje za čerpadlem)
Každopádně už nemusím řešit kontrolku, navíc když oleje má motor dost (je to v horní polovině mezi ryskami, i když to nesignalizuje tlak oleje za čerpadlem)
Naposledy upravil(a) Milangb dne 25 led 2011, 11:38, celkem upraveno 1 x.
tak tomu pak nerozumím když na rysce máš oleje dost kontrolka je taky funkční tak pak už nevim....
Dotáhnu to na laně, startovat startuje, tak zkusím, jestli dává čerpadlo naftu do všech vstřiků...
případně zkusím vysondovat po drátech té kontrolky co mohla signalizovat, každopádně to asi bude větší oprava na motoru.
případně zkusím vysondovat po drátech té kontrolky co mohla signalizovat, každopádně to asi bude větší oprava na motoru.
by stačilo kdybys tu kontrolku vyfotil nebo se podíval do manuálu co její symbol znamená
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
foceno včera večer.
upozorňuji, že kontrolka nemá žádné označení, je to pouze LED dioda červené barvy. Dnes odpoledne vytáhnu přístrojový štít a hned půjde vidět jestli je to dodělávka nebo ne.
fotka nic moc (foceno nokia 6300), skočím to vyfotit ještě teď za světla, aby to bylo vidět
tady je ve dne (koukám, roužlo se k tomu inSP a to je cca 7000 po výměně, ale kontrolka oleje a motoru stihla zhasnout rychleji než jsem zmáčknul foťák. Jedná se o tu červenou LED DIODU uprostřed)
upozorňuji, že kontrolka nemá žádné označení, je to pouze LED dioda červené barvy. Dnes odpoledne vytáhnu přístrojový štít a hned půjde vidět jestli je to dodělávka nebo ne.
Právě, že v manuálu o ní není ani zmínky...Vojta píše:]by stačilo kdybys tu kontrolku vyfotil nebo se podíval do manuálu co její symbol znamená
fotka nic moc (foceno nokia 6300), skočím to vyfotit ještě teď za světla, aby to bylo vidět
tady je ve dne (koukám, roužlo se k tomu inSP a to je cca 7000 po výměně, ale kontrolka oleje a motoru stihla zhasnout rychleji než jsem zmáčknul foťák. Jedná se o tu červenou LED DIODU uprostřed)
kontrolka motoru a oleje by ti měla zhasnout až po nastartování dřív ne takže tam máš někde chybu před nastartováním by ti měli zůstat svítit jen baterka motor(emise) a olej!!!
Dík za radu, tady může být zakopaný pes... v první řadě jde ven ta přístrojovka a pak se uvidí co to bylo za kontrolku
Hned na to dojde na opravu motoru, nemůžu si dovolit být bez auta... Lenost, pohodlnost nebo jak se tomu říká si žádá své...
Hned na to dojde na opravu motoru, nemůžu si dovolit být bez auta... Lenost, pohodlnost nebo jak se tomu říká si žádá své...