Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Dříve:
Astra G X17DTL - 1,7 TD 5OkW, r.99, 5DV, pal. PC - TID, DRL-LED, tempomat+kontrolka, AngelEyes+Xenon, Křídlo OPC
Opel Vectra B 1,6 16V
Ford Fiesta 1,8D
Škoda Forman
dnes rano me zastavily dva kjuci a mel sem to za 500kc svetla nemaji homologaci a jasne ze zase xenony a koncovka vyfuku je malinko asi 10cisel venku a drzali me asi pul hodiny pracanti jedny
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
My teď v podniku jezdíme taky slušně, policajti na dopravce dostali posily. Mladí kluci, co neznaj nepsaný zákony, takže několik našich řidičů už zaplatilo pokutu, všichni jsou zlí a i vedoucí, protože se samozřejmě nedodržujou jízdní řády. Poslední na noční platil v úterý litr, a nezajímalo je že má jízdní dobu v minutových intervalech a zpoždění 5 minut a nestíhá. Staří kmeti, co jsem se zanil snad všichni, tak šli do důchodu. Hlavně že se vozí trolejbusama, jak je zima, minule bylo kolem 10 pod nulou a eli na točnu se mnou, a tam jsem kecali,oni prej jestli můžou zůstat přes přestávku uvnitř vozu, jasně že mohli, však dopravka to se vždycky hodí a oni takhle. příště jim řeknu že je to proti předpisům, ať si mrznou venku šmejdi jedni. Mi akorát kolega říkal, (dělá školení), že jak tam půjde na školení, tak jim řekne, že tady je nepsané pravidlo, že si nás nevšímaj... Aby se to i mladí naučili. Fuj, blbě mi je z nich.
A když jsi slušný, moc hodný, tak ti nedají ani dýchnout