2,2 16v 147ps

cabrio

Příspěvek od cabrio » 24 říj 2006, 20:11

wlcak

a co stim ma spolecneho objem motoru.tojako ze kdyz mam trilitra tak mam porad litat podletoho ze tam mam kone.mit silny motor neni jen otom ze ti to jede.a to ze rikas kdyby jsi jezdilpodle predpisu tak mas 1,2 tak soudim ze asi podle predpisu nejezdis :D a to ze poustis chodce,nejezdis na cervenou je chvalihodne.ale co je dnesni problem ridicu je rychlost,neberou ohledy na stav vozovky a pocasi a pak se vymlouvaji ze to neslo ubrzdit bodet kdyz neprispusobily rychlost podminkam.ja nemam nic proti kdyz si jedou rychle ale mely by to delat mimo mesto a tehdy kdyz nikoho neohrozuji.najezdim toho dost a musim za ty leta ze cesi jsou nejhorsi a nejsprostci ridici co znam ale i cicinci se tady tak chovaji abych zase nezanevrel na ne.v cizine se tak lidi nechovaji myslim i cesi tak se s takoivyma nemazli a pokuty tam jdou do deseti tisicu.

Reklama

wlcak

Příspěvek od wlcak » 24 říj 2006, 20:20

cabrio píše:a co stim ma spolecneho objem motoru.tojako ze kdyz mam trilitra tak mam porad litat podletoho ze tam mam kone.mit silny motor neni jen otom ze ti to jede.a to ze rikas kdyby jsi jezdilpodle predpisu tak mas 1,2 tak soudim ze asi podle predpisu nejezdis :D a to ze poustis chodce,nejezdis na cervenou je chvalihodne.ale co je dnesni problem ridicu je rychlost,neberou ohledy na stav vozovky a pocasi a pak se vymlouvaji ze to neslo ubrzdit bodet kdyz neprispusobily rychlost podminkam.ja nemam nic proti kdyz si jedou rychle ale mely by to delat mimo mesto a tehdy kdyz nikoho neohrozuji.najezdim toho dost a musim za ty leta ze cesi jsou nejhorsi a nejsprostci ridici co znam ale i cicinci se tady tak chovaji abych zase nezanevrel na ne.v cizine se tak lidi nechovaji myslim i cesi tak se s takoivyma nemazli a pokuty tam jdou do deseti tisicu.
tak ty ani nepředjíždíš, takže větší objem nepotřebuješ. :) Ještě jsem neboural, ani to nemám v plánu.. :)
Astra G coupe Z22SE

cabrio

Příspěvek od cabrio » 24 říj 2006, 20:23

astra dti

:lol: tak ta 3,0 je ve velikosti superbu no presneji o par chloupek delsi ale ta spotreba 7,9 litru je prumerna jak ve meste tak mimo,mimochodem vyrobce udava spotrebu mimo mesto 7,1
ale chapu ze lidi v tohle neveri kdyz takovou spotrebu ma beznej vuz,ja tomu zezacatku taky moc neveril :wink: :lol:

manli2

Příspěvek od manli2 » 24 říj 2006, 20:23

ty taky plánuješ? a kdypak ti vychází první dovolená u moře a první dítě? ... :D :D :wink: :lol:
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw

cabrio

Příspěvek od cabrio » 24 říj 2006, 20:29

wlcak

jestli si myslis ze objem je jen kvuli tomu ze porad musis nekomu neco dokazovat ze jsi silnej tak si mach a ze to mas s frajeriny tak i takovy lidi jsou.ale pripada mi to jako narazka jako bych to nemohl mit kdyz nejezdim jako hovado.silny motor je pro radost pro krasny odpich a to ze kdyz predjizdis tak si to uzijes ale ne nato abych porad nekomu dokazoval co mam a jezdil bezohledne nebo snad jo mam trilitra uhnete s cesty ?

AstraDTI

Příspěvek od AstraDTI » 24 říj 2006, 20:37

cabrio píše:astra dti
:lol: tak ta 3,0 je ve velikosti superbu no presneji o par chloupek delsi ale ta spotreba 7,9 litru je prumerna jak ve meste tak mimo,mimochodem vyrobce udava spotrebu mimo mesto 7,1
ale chapu ze lidi v tohle neveri kdyz takovou spotrebu ma beznej vuz,ja tomu zezacatku taky moc neveril :wink: :lol:
Mimo mesto znamena jizdu priblizne ustalenou rychlosti - cili tezko dosazitelne mimo mesto v CR. To zaprve. Zadruhe jezdil jsem uz nekolik spickovejch vicevalcu(benzin i diesel) a vim kolik to tak zere. Nezkousej me osocovat ze neumim jezdit na spotrebu - neco o tom vim, takze v tom problem neni. Pravdepodobne kecal BC. Spotrebu bych ocekaval v kombinaci spis 10l. Mimo mesto po vesnicich tak 8l.

wlcak

Příspěvek od wlcak » 24 říj 2006, 20:42

prostě máme jiné názory a já se nemíním hádat o takovýto banalitě.
Astra G coupe Z22SE

cabrio

Příspěvek od cabrio » 24 říj 2006, 21:17

astra dti

Mimo mesto znamena jizdu priblizne ustalenou rychlosti - cili tezko dosazitelne mimo mesto v CR. hmmm zajimavy poznatek zajimalo by me jak jsi na tohle prisel :lol:

jezdil jsem uz nekolik spickovejch vicevalcu(benzin i diesel) a vim kolik to tak zere.to me primonina hlasku praktiky dvacetiletych kluku s desetiletyma skusenostma :lol:
lidi co se obcas svezou v silnych autech a nemajiho nic vyskousene rokama je dalsi vec.ale urcite vlastnys silnejsi vus uz radku let vidim :lol: :lol:

Nezkousej me osocovat ze neumim jezdit na spotrebu.hm na nic takoveho jsem v zadnem pripade nenarazel ja jsem mluvil vseobecne a ne konkretne ale taky bych k takove hlasce dodal POTREFENA HUSA SE VZDYCKY OZVE :lol:

a nakonec k tomu to tematu.pro me za me at si lidi,rikam lidi at si to nekdo neveme k srdci :lol: ,jezdi zakolik chcou a kdyz si mysli ze s 1,6 jezdit za 14 litr je normalni tak at si to mysli ja jim to prece neberu :lol:

tak spickovemu vicevalcovemu ridici s letityma skusenostma preju mnoho zdaru,hodne najetych kilometru a take ti gratuluji k mnoha bodum nasbiranych na benzince.

wlcak

Příspěvek od wlcak » 24 říj 2006, 21:33

To cabrio: co má za třílitr ten tvůj známej, jak v něm má ten úžasnej motor který vyhrál deset let po sobě?
Astra G coupe Z22SE

AstraDTI

Příspěvek od AstraDTI » 24 říj 2006, 22:02

Helet pytliku, naseres se sem, plkas nesmysly jak s 1.6 kadetem jezdis za 5 pak s 3.0 za 7 ... Zkus se nekam podivat jak je definovana jizda mimo mesto pri testech. Znam spoustu odborniku jezdicich podle svych bludnych predstav cely roky i desitky let. Ale ty jsi jiste pan dokonaly :lol: Tim ze jsem napsal ze umim jezdit na spotrebu jsem vyloucil tvuj prvni pravdepodobny argument. Taky bych uprednostnoval kdyby ses vyjadroval tak jak bys byl schopnej tvari v tvar :wink: Uchylujes se k nadavkam misto vecnych argumentu, takze ti oplacim stejnou minci.

wlcak

Příspěvek od wlcak » 24 říj 2006, 22:06

AstraDTI píše:Helet pytliku, naseres se sem, plkas nesmysly jak s 1.6 kadetem jezdis za 5 pak s 3.0 za 7 ... Zkus se nekam podivat jak je definovana jizda mimo mesto pri testech. Znam spoustu odborniku jezdicich podle svych bludnych predstav cely roky i desitky let. Ale ty jsi jiste pan dokonaly :lol: Tim ze jsem napsal ze umim jezdit na spotrebu jsem vyloucil tvuj prvni pravdepodobny argument. Taky bych uprednostnoval kdyby ses vyjadroval tak jak bys byl schopnej tvari v tvar :wink: Uchylujes se k nadavkam misto vecnych argumentu, takze ti oplacim stejnou minci.
souhlasím s Tebou. :)
Astra G coupe Z22SE

cabrio

Příspěvek od cabrio » 24 říj 2006, 22:32

astra dti

hm opet jsem se bajecne pobavil.a vidim ze urazet ti jde fakt dobre,pekna vlastnost.i zavist taky hezka
ale uz vam tu nebudu na optiz necham vas zit ve vasem svete takze se tu mejte hezky sbohem :D

wlcak

Příspěvek od wlcak » 24 říj 2006, 22:50

To cabrio: Promiň, ale ty si fakt debil a věř tomu že bych Ti to klidně řekl i do očí.
Astra G coupe Z22SE

Luky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luky » 25 říj 2006, 09:43

Zigi píše:Co se to tady deje? :lol: :D :P
Vcelku nic, jen jeden chytracek s trilitrem a sedmilitrovou spotrebou. Zrejme ten autak ale tlaci :lol: Anebo jezdi po okruhu osmdesatkou, pak bych tomu i veril...
--- Astra G '98 1.4 16V ---

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx » 25 říj 2006, 09:45

Luky píše:
Zigi píše:Co se to tady deje? :lol: :D :P
Vcelku nic, jen jeden chytracek s trilitrem a sedmilitrovou spotrebou. Zrejme ten autak ale tlaci :lol: Anebo jezdi po okruhu osmdesatkou, pak bych tomu i veril...
:lol: :lol:
Tak mě tu máte Obrázek
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Obrázek

Odpovědět