Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračování
Re: Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračo
alkohol je ten doping tak buď rád. tomu se říká sponzorovanej doping když tě pozvou na panáčka
OPEL ZAFIRA 1.8 16v 85kw - rok 2000 X18XE1
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
- Reklama
Tak Jeeno,vzhůru do němoty.Tyhle setkání znám,ale z konců si málo pamatuju.Jsem holt taková měkká povaha,každej mě hned ukecá.
Opel Zafira A 1.8 16V X18XE1
Jo nejhorší jsou upejpavý čehuni. Kurinik když sem zvanej tak jdu, ne? - horší toje když někdo zve a ono to prostě jít nejde
Astra von Barča 1,6 8ventilů-X16SZR
05.1998- Germany od 03.2006 v mé državě..
Dobré dopoledne, ráno jsem přišel z práce a hned jsem jel na benzinku umýt mazla od té hnusné soli, tady na Šumpersku ji mají asi dost protože to valej na ty cesty jak kreténi, taky se rožnul vyděrač tak jsem dal mazlovi hned napapat..Cena nafty 31,60Kč/l Hezkej den.
- kabrioletak
Tak já dneska taky umyl poprvý letos,včera jsem to po dlouhé době vytáhl a jel se projet na ostravský sraz,který byl byl deštivý,ale už zase háži prasátka na kolem doucí takže zase schováme do garáže a počkáme na jaro
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
www.tommutuning.cz
- Jeena
- Kontaktovat uživatele:
přežil jsem, ikdyýž od půl třetí si nepamatuju skoro nic, jen jak mě žena vedla domů, no vono po výborný svíčkový, sedmičce vína, čtyrech pivech a asi osmi panďulácích, se není čemu divit, kupodivu mě nebolí hlava, jen nemůžu mluvit, ale to bude tím, že jsem prej od tří do čtyř békal , no jo podařená akce jen co je pravda...
jen jsem nev\yhrál žádný maso v tombole a to bylo asi padesát cen...na mě zbylo víno, který teď dlouho nemusím viidět...
ale kamarádi se sešli, zatnacovalo se , ze začátku se i slušně pokecalo(dokud to šlo) no a nakonec i ostuda byla...a tak to asi má být
jen jsem nev\yhrál žádný maso v tombole a to bylo asi padesát cen...na mě zbylo víno, který teď dlouho nemusím viidět...
ale kamarádi se sešli, zatnacovalo se , ze začátku se i slušně pokecalo(dokud to šlo) no a nakonec i ostuda byla...a tak to asi má být
ASTRA G Caravan 1.4 16V (X14XE) Edition 2000
a to ti něco bylo jo? pfffJeena píše: sedmičce vína, čtyrech pivech a asi osmi panďulácích, se není čemu divit, :
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nijak nepiju, ale souhlasím...
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Naprosto chápu . Já zažil párty se sobíkama (finská vodka ) a s tim mluvenim jsem na tom dneska dost podobně
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
Mluvíš fínsky?
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Chvílema to tak mohlo i vypadat
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
- Jeena
- Kontaktovat uživatele:
manli: to víš já dám normálně max jedno pivo za čtrnáct dní, tvrdej skoro vůbec a víno sem tam, navíc abych měl chuť na svíčkovou, tak jsem moc nejed a půlka toho byla nalačno.. no a když jsem tak rekapituloval, tak jsem se dopočítal, že se ty panáky točili, takže jich nebylo osm ale šestnáct...
ASTRA G Caravan 1.4 16V (X14XE) Edition 2000
Bože on nepije nejí a pak se takhle z řídí.
1 - alkohol s malých dávkách neškodí,
2 - jediný mok co rozpouští ledvinové kameny je pivo
3 - alkohol z rukou lékaře je lék
4 - víš co informací a dobrých rad se dozvíš v hospodě?
Takže zatím 4 důvody proč zvýšit denní konzumaci a zvíšit frekvenci návštěv v tomto Bohulibém zařízení. Krom toho při takovém o nácvyku ti nebude dělat takovej problém se stím vyrovnat.
PS - ale i při takovém cvičení je to záhul.
Zažil jsem podřzeného, který - nikdo neví proč - do sebe sám kopnul 4x4panáky vodky - prostě maraton. Asi za 30 minut se snažil odjet domů, což ale vypadalo spíše, že se snaží odervat křídlo za bavoráka, následně kontroloval výfuk, ale uplně zapoměl, že má nízko podvozek, u předního kola nechal druhou dávku vodky při kontrole vzorku. (s první naplnil jiné spolupracovnci kapucu u kabátu ) Následně ho kamarádi odvezli na klubovnu a zavřeli. Ráno poděkoval, vytřel klubovnu a šel domů. Auto už tam měl. - od té doby na vánočním večírku nepije - ani pivo ani kapku.
Takže Jeeno, pomalými přískoky. a hodně tančit, pak se to dostává z těla nebo běhat kolem sálu . .
1 - alkohol s malých dávkách neškodí,
2 - jediný mok co rozpouští ledvinové kameny je pivo
3 - alkohol z rukou lékaře je lék
4 - víš co informací a dobrých rad se dozvíš v hospodě?
Takže zatím 4 důvody proč zvýšit denní konzumaci a zvíšit frekvenci návštěv v tomto Bohulibém zařízení. Krom toho při takovém o nácvyku ti nebude dělat takovej problém se stím vyrovnat.
PS - ale i při takovém cvičení je to záhul.
Zažil jsem podřzeného, který - nikdo neví proč - do sebe sám kopnul 4x4panáky vodky - prostě maraton. Asi za 30 minut se snažil odjet domů, což ale vypadalo spíše, že se snaží odervat křídlo za bavoráka, následně kontroloval výfuk, ale uplně zapoměl, že má nízko podvozek, u předního kola nechal druhou dávku vodky při kontrole vzorku. (s první naplnil jiné spolupracovnci kapucu u kabátu ) Následně ho kamarádi odvezli na klubovnu a zavřeli. Ráno poděkoval, vytřel klubovnu a šel domů. Auto už tam měl. - od té doby na vánočním večírku nepije - ani pivo ani kapku.
Takže Jeeno, pomalými přískoky. a hodně tančit, pak se to dostává z těla nebo běhat kolem sálu . .
Astra von Barča 1,6 8ventilů-X16SZR
5-je statistikou prokázáno,že v hospodách umírá o 78% méně lidí než v domácnostech.
Prodloužit si život přece stojí za trochu rámusu v baráku,nonééééé.
Prodloužit si život přece stojí za trochu rámusu v baráku,nonééééé.
dnes se mi stalo to co sem nechtel aby se stalo potkalo se mi to a konecna odtach domu a zitra do servisu mam stoho radost nevim v jake mire to je ale remen zustal cely je jenom volny a vakuumpumpa je urco v p...i
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013