Nezvažujete přestavbu na E85 ????
Re: Nezvažujete přestavbu na E85 ????
Právda hrábě, ale já propaguji jen max směs 50/50 a o tom hoření nenůže být ani řeč , ale což hoření jako hoření, a myslíš že ty co to mají z výroby na obě paliva, tak mají jiný oísty jo? POCHYBUJU
Mobil : 602318645
- Reklama
Defendr: díky za odpověď, proběhl jsme vlákno na které odkazuje frankie, no a docela dobrý. Pumpa kolem které jezdím kde mají e85 je taková malá jen dva stojany, původ éčka asi podivný, tak nevím, zkusím to šoupnout do fiata a uvidím co ten na to.
Opel Zafira 1.8 16V OPC paket
Jasně i původ je důležitej, ale to už jsem tady psal nejednou
Projeď si celý tohle vlákno o E85 a přečti vše co se dá, včetně odkazů ode mne, a budeš se divit, podpisový akce, provoz podnikový Ochcávky 50/50 hóódně km, atp.
Projeď si celý tohle vlákno o E85 a přečti vše co se dá, včetně odkazů ode mne, a budeš se divit, podpisový akce, provoz podnikový Ochcávky 50/50 hóódně km, atp.
Naposledy upravil(a) Defender dne 08 led 2011, 23:45, celkem upraveno 2 x.
ano mají... klidně si napiš do škodovky, saabu, volva. fordu...Defender píše: myslíš že ty co to mají z výroby na obě paliva, tak mají jiný oísty jo?
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
a i stojany na e85 maji ruzná těsnění a hadice z jiných složení než stojany na v91,95,naftu...
Ne opravdu tohle nemá smysl, už jsem to tady řešil mockrát a každý svého štěstí strůjce , neříkám že je to na 100% bez problémů, ale taky to nevidím tak černě jak se nám to snaží média, kartely a možná i nějaká vládní loby naservírovat
viz zde : https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 85#p321467
viz zde : https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 85#p321467
ale já neřešim media... já řešim fakta a ty nevyvrátíš
to máš to samý jako bezolovnatý benzín do aut dělanej na olovnatej... taky to jede.. ale...
to máš to samý jako bezolovnatý benzín do aut dělanej na olovnatej... taky to jede.. ale...
kdyby někdo chtěl tak mam tu jednotku a kabeláž pro Z16XEP, jednoduchá montáž, nechám za 2000
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
co kdyby ste tady zalozily tema neco jako petice,,,,,E85 ano ci ne,duvod proč...doba pozivani atd ??????aspon by sme to tady nemuseli cist furt dokola....ja na to osobne jezdim vic jak pul roku a nemuzu si stezovat,predelany to nemam....odjel sem na to vymenu oleje a kamarad co se hrabe v autech mi rekli je olej relativne cistej,ma nejakej papirkovej test,a tam to bylo ok.....auto nic nedela ,v zime bez problemu........cena 24kč za litrik..........
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
zbytečné, téma o E85 je TADY
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Ahoj, jde to i na jiný auta?Vojta píše:kdyby někdo chtěl tak mam tu jednotku a kabeláž pro Z16XEP, jednoduchá montáž, nechám za 2000