zdary,což o to,demontáž,namontování kroužků,složení přístrojovky vše sranda,ale nejezdím již druhý den,něco se stalo s tacháčem,po zapojení té eletriky mně ručička sama začala couvat z nuly dozadu k dorazu,stojí někde pod počítadlem km,jsem zoufalej,nasranej sám na sebe,vždycky je všechno brnkačka a nyní jsem v prd....R.A.Y. píše:to pepca - no vždyť jsem ti už jednou posílal na mail návod (sice hybridní) i s fotkama.Jestli chceš tak ti ho pošlu znovu...
Green Queen- X14XE 5dv.
- Reklama
Ale hov.o si to přečti tady https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... &start=120
Jsem jen zkoušel jak která barva bude svítit....a jestli to bude svítit bodově nebo ne bo to jsou žárovky a ne LEDky
Jsem jen zkoušel jak která barva bude svítit....a jestli to bude svítit bodově nebo ne bo to jsou žárovky a ne LEDky
Usmívej se! Zítra bude hůř a pozítří možná už ani nebude.
-
- Kontaktovat uživatele:
tyvole prosimtě vodpust si příště tydle štěky, to je pak 50 témat s takovymdle uplně zbytečnym příspěvkemxpolstarekx píše:zjuuu
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
vadí mi to že kvůli takovejm příspěvkům (velmi podobnejm) otevírám zbytečně desítky témat, nehledě na to když má někdo nastavený oznamování na email tak mu kvůli takový kravině přijde email, vem si že tim vemeš třeba 100 lidem minutu času uplně zbytečně, když máš něco k věci tak piš třeba 200 příspěvků deně ale posty typu "heh", "žjóva" atd bych prosil výrazně omezit
a zase sem za pruďase
a zase sem za pruďase
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
za prudase si porad simteVojta píše:vadí mi to že kvůli takovejm příspěvkům (velmi podobnejm) otevírám zbytečně desítky témat, nehledě na to když má někdo nastavený oznamování na email tak mu kvůli takový kravině přijde email, vem si že tim vemeš třeba 100 lidem minutu času uplně zbytečně, když máš něco k věci tak piš třeba 200 příspěvků deně ale posty typu "heh", "žjóva" atd bych prosil výrazně omezit
a zase sem za pruďase
no jo no a nedelam to porad, sem to udelala urcite jen tady
oki uz jsem pšt ...
btw.: ja mam taky nastaveny oznamovani
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
-
- Kontaktovat uživatele: