Diagnostika OP-COM
Re: Diagnostika OP-COM
dnes sem si hral s op-comom a vymazal sem si tacho byli tam same nuly ale dal sem si to do poradku uz je tam zase 200litru tak jak bylo predtim
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
- Reklama
Napiš mi, SZ, co jsi vlastně stáhnul, kde.... ať to tu zbytečně nezamořeješ. Vidím to na chybu mezi klávesnicí a židlí ( nic ve zlém ) tak to nějak pořešíme.JOS VIK píše:Zdravim stahnul OP-COM china ,ale nejde mi spustit,
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
Zdravím kolegové,
Okolnosti mě nutí přeinstalovat WIN XP v notebooku, tak pokud někdo z Vás už toto řešil, budu rád za odpověď co vše bych měl zálohovat ohledně souborů OP-COM... Koupě OP-COMu probíhala stylem internet, kde mě prodejce zaslal diagnostický kabel a na kusu papíru návod, jak naistalovat program ( program byl stažený z uvedené IP adresy a instalace proběhla samovolně tak jak program chtěl )... Tak bych nerad přeinstaloval WIN a díky tomu přišel o diagnostiku, když z té IP adresy šel program stáhnout pouze jednou
Snad jsem nepřehlédnul obdobný dotaz OP-COM v 1.39, více zjistím pokud to bude potřeba ... Předem děkuji za odpověď
Okolnosti mě nutí přeinstalovat WIN XP v notebooku, tak pokud někdo z Vás už toto řešil, budu rád za odpověď co vše bych měl zálohovat ohledně souborů OP-COM... Koupě OP-COMu probíhala stylem internet, kde mě prodejce zaslal diagnostický kabel a na kusu papíru návod, jak naistalovat program ( program byl stažený z uvedené IP adresy a instalace proběhla samovolně tak jak program chtěl )... Tak bych nerad přeinstaloval WIN a díky tomu přišel o diagnostiku, když z té IP adresy šel program stáhnout pouze jednou
Snad jsem nepřehlédnul obdobný dotaz OP-COM v 1.39, více zjistím pokud to bude potřeba ... Předem děkuji za odpověď
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
jestli to pujde tak ti muzu poslat instal cd me a naistaloval by si to a cd pak poslal spet jestli to pujde ovsem
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
2 kakao-překopej si nota a soft stáhni odtud
Kód: Vybrat vše
http://opcomforum.yolasite.com/software.php
zafira Y20DTH 2001 PP od davida +tempomat za 300,- :-)))
agila 1,2 2004 drahé polovice(pasé,teď ochcávka :D)
op-com 1.39 EN
agila 1,2 2004 drahé polovice(pasé,teď ochcávka :D)
op-com 1.39 EN
Zdar lidi je možné aby se zablokoval interfac,o vikendu se mi připojení k němu dařilo.Od včera ani ťuk.
Zafira 1.8 16v Šumperk
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
pokud si stahnul posledni verzi opcomu pro origo kabel a ne china clon 2010 pak to muze byt problem.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
- Kontaktovat uživatele:
Opcom 2010 (originalni verze), kdyz najde clon, tak smaze nejen firmware, ale i bootblock. Takze kabel nebude fungovat (chybejici FW) a jeste nepujde ani naflashovat zpet (chybejici BB). Jedinou moznosti, jak kabel zpet rozchodit, je otevrit, vypajet chip a naflashovat na flashovacce.
zdravim, koupil jsem na netu kabel OP-COM (verze 1.39), stahnul program (China Clon - verze kolem 39Mb), vše nainstaloval, vše vypadá, že funguje (test interface OK). Ale když připojím kabel k autu a dám diagnostikovat - rok - výběr auta -> potom třeba engine, tak nic dál nejde dělat, žádná data nevidím (zkoušel jsem kabel bez připojení k autu a ukazuje to to samé)...
Je problém v kabelu nebo dělám nečo špatně? diky
Otočil jsi klíčkem aby se ti rožly kontrolky?
Opel Astra G 1.6 16V 74kw Caravan Stříbrná 156.000Km, Diagnostika OP-COM
Škoda Felicie 1.6 60kw MPI Modrá Diagnostika VAG-COM
jj otocil jsem klicel, kontrolky svitili... zkoušel jsem to i při nastartovanym motoru...
A na kabelu svítí obě kontrolky?
Opel Astra G 1.6 16V 74kw Caravan Stříbrná 156.000Km, Diagnostika OP-COM
Mám podobný problém, dostanu se jen na některé věci.. třeba na motor vůbec. Problém je v diagnostice, ale prodejce se nějak nemá k tomu aby to nějak řešil. Kupoval jsem to na aukru, nejdřív slíbil že mi to vymění, ale že nemá op-comy skladem a pak mi napsal že už je mít nebude a od té doby se neozývá. Nevím jak to dál řešit.fastos píše:zdravim, koupil jsem na netu kabel OP-COM (verze 1.39), stahnul program (China Clon - verze kolem 39Mb), vše nainstaloval, vše vypadá, že funguje (test interface OK). Ale když připojím kabel k autu a dám diagnostikovat - rok - výběr auta -> potom třeba engine, tak nic dál nejde dělat, žádná data nevidím (zkoušel jsem kabel bez připojení k autu a ukazuje to to samé)...
jj nejdřív jedna power, při diagnostice se zapne druhá (myslim že TX, dole - prostřední nesvítila nikdy) - je slyšet přepnutí na relátku
pošli mi na SZ od koho jsi jí kupoval, protože jí mám taky z aukra...Mailo píše:Mám podobný problém, dostanu se jen na některé věci.. třeba na motor vůbec. Problém je v diagnostice, ale prodejce se nějak nemá k tomu aby to nějak řešil. Kupoval jsem to na aukru, nejdřív slíbil že mi to vymění, ale že nemá op-comy skladem a pak mi napsal že už je mít nebude a od té doby se neozývá. Nevím jak to dál řešit.fastos píše:zdravim, koupil jsem na netu kabel OP-COM (verze 1.39), stahnul program (China Clon - verze kolem 39Mb), vše nainstaloval, vše vypadá, že funguje (test interface OK). Ale když připojím kabel k autu a dám diagnostikovat - rok - výběr auta -> potom třeba engine, tak nic dál nejde dělat, žádná data nevidím (zkoušel jsem kabel bez připojení k autu a ukazuje to to samé)...