Výměna origo zadních světel za zatmavené lampy
Výměna origo zadních světel za zatmavené lampy
Ahoj lidi, tak jsem si pořídil tyhle světla
Ale nebyly k nim zezadu ty jednotlivý patice na žárovky a ten originální celej pás žárovek tam velikostí nesedí.
Tak se chci zeptat, jestli nevíte jakou patici koupit, aby tam seděla popř. jak to vyřešit?
Díky za odpověď.
Ale nebyly k nim zezadu ty jednotlivý patice na žárovky a ten originální celej pás žárovek tam velikostí nesedí.
Tak se chci zeptat, jestli nevíte jakou patici koupit, aby tam seděla popř. jak to vyřešit?
Díky za odpověď.
- Reklama
Re: Výměna origo zadních světel za zatmavené lampy
nesedi? ja som mal rovnake a tam mi pasovali,,,
Mě tam nesedí blinkry, obrysový a brzdový světlo je OK, to se tam vleze v pohodě, ale blinkr je na tý destičce výš, než v těhdle světlech
Pro úplnost, tak karoserie je hatchback
Potřeboval bych takový nějaký patice jako jsou na těhdle světlech...
nevíte co to je za patice, popř. kde by se daly sehnat?
Pro úplnost, tak karoserie je hatchback
Potřeboval bych takový nějaký patice jako jsou na těhdle světlech...
nevíte co to je za patice, popř. kde by se daly sehnat?
jakej pas myslis vse by melo byt se svetlami myslim jenom patice ke vsem zarovkam s origo svetel ti to pasovat nebude to je jasne i ...takze kdyz si je koupil tak to tam nebilo?patice pro zarovky?jestli tak reklamovat
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Nebyly - kupoval jsem je už použitý
žárovky jsou ok, ty by měly pasovat ty so jsou na normální Gčko, ale potřeboval bych nějak vymyslet ty patice pro žárovky, ideálně jestli se dají někde koupit samotný, popř. nějak vyrobit z těch původních? (ty jak jsou na té druhé fotce tady ta bílá a černá vedle sebe) - naprosto stejný jsou i v těch mých světlech.
žárovky jsou ok, ty by měly pasovat ty so jsou na normální Gčko, ale potřeboval bych nějak vymyslet ty patice pro žárovky, ideálně jestli se dají někde koupit samotný, popř. nějak vyrobit z těch původních? (ty jak jsou na té druhé fotce tady ta bílá a černá vedle sebe) - naprosto stejný jsou i v těch mých světlech.
no ja sem mel stejne svetla jak ti prvni a ti teda mas jenom patice na dve zarovky?mel by si ich mit 4 a mely by pasovat na svetla ten obrazek druhy ma jenom 2zarovky a zbytek jsou diody a jestli se daj koupit to nevim musis se podivat po netu nebo od nekoho koupit jako poskodene svetla
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
nene já nemám ani jednu - ale z toho pásku světel tam ty spodní dvě sedí, jenom ten blinkr je o něco výš...Ten druhej obrázek je jenom ilustrativní aby bylo vidět co potřebuju, jelikož sem na netu nenašel přímo obrázek těch mých světel.
Díky za rady zkusím googlit popř. se poptat na vrakáči:)
Díky za rady zkusím googlit popř. se poptat na vrakáči:)
Tak jsme sehnali patice a půjde to tam dát, ale ještě bych se vás rád zeptal... pokud máte tyto světla...
Jak máte vyřešenou mlhovku?
Jelikož když je tam o díru míň, můžou tam být obrysové, brzdové, zpátečka, blinkr, ale na mlhovku už tady není díra.
Mechanik říkal něco o dvojvláknové žárovce, ale prý na ní nemůže sehnat tu patici.
jak to máte vy?
Jak máte vyřešenou mlhovku?
Jelikož když je tam o díru míň, můžou tam být obrysové, brzdové, zpátečka, blinkr, ale na mlhovku už tady není díra.
Mechanik říkal něco o dvojvláknové žárovce, ale prý na ní nemůže sehnat tu patici.
jak to máte vy?
jak min? sak i v origo svetlach mas obrys/brzda v jednom chlivecku.. je tam bezny dvouvlakno... a navrh das mlhu
kdyz sem je mel tak mlhovky sem dal dolu a na vrch sem dal brzdove -obrysove a mel sem diry na obe mlhovky ti mas tedy jenom na jednu?
To jo, ale podle všeho, ty patice který sehnal mechanik aby do toho seděly, tak nezvládnou to dvojvlákno a ta patice z origo světel do toho nesedí - leda by se nějakým způsobem oddělala z toho pásku, a nalepila se k tomu světlu zvlášť něčím. Odpoledne se za ním možná zastavím s foťákem, tak bych kdyžtak zkusil udělat nějaké fotky, ať můžu být konkrétní
Mirda- ne, díry jsou na obě, ale koupil jsem ty světla bez patic na žárovky, takže se musely patice sehnat trochu jiný, a ty podle všeho nezvládají dvojvláknový žárovky - tzn brzdový/obrysový světla nemůžu dát do jedné díry
Mirda- ne, díry jsou na obě, ale koupil jsem ty světla bez patic na žárovky, takže se musely patice sehnat trochu jiný, a ty podle všeho nezvládají dvojvláknový žárovky - tzn brzdový/obrysový světla nemůžu dát do jedné díry
jo tak jedine napajet na dvouvlaknovu zarovku kabliky a nejak to zbastlit tidle svetla mam na sk i s paticemi jestli si je tata neda na astru tak mi je muzou poslat do plzne a muzem se domluvit pak
Díky zkusím to nějak během týdne vymyslet s mechanikem a kdyby to nešlo, tak se potom ozvu
ok