teče mi olej
teče mi olej
Caute chci se zeptat mam problem s olejem objevuje se mi kapka na olejove vane uz je nova gumicka kolem cidla a pretesnena olejova vana a porad se tam objevuje kapka oleje a mechanik mi rekl ze to netece pres gufero na klice ale ze jsou v motoru nejake dva pasky silikonove a ze to asi tece pres ne ale nema to vliv na zadnou funkci motoru ale ta oprava by stala ranec ze by musel odstrojit cely motor a sundat rozvody coz se mi moc nezda nemate s tim nekdo skusenost? Diky
Astra G 1,6 16V 74kw combi
- Reklama
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Re: teče mi olej
Jestli je to ze strany rozvodů,tak ti teče těsnění olejové pumpy a to musí rozvody a vana dolů,pak olejové čerpadlo a dává se tam kovové těsnění.Jestliže má rozv.řemen najeto nad 2000km,tak se má dát automaticky nový.
nejdříve do oleje prskni něco na utěsnění, a potom pouvažuj co dále.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
nyní Civic
-
- Kontaktovat uživatele:
Uprimne nevim, jestli bych do oleje pridaval neco co ti muze zp*asit cely system. Tomu bych se radsi vyhnul. Ty utesnovaci sracicky bych volil jako posledni moznost.
-
Mám asi stejný problém. Pod auto v garáži jsem dal papír a ukápnou asi 2 kapky za týden. Na STK si toho technik samozřejmě všimnul, ale zatím to neřeším. Myslím, že to zatím není moc. Odkud to prolíná však nevím.
ASTRA HB 1.6 16V 2003 / Z 16 XE
pro HerryCZ
nevím co by se mělo zprasit, když je to běžně prodávaný přípravek.
a pokud chce mít záruku, může si to nechat aplikovat v servisu. Potom bych to já volil jako první krok postupu.
nevím co by se mělo zprasit, když je to běžně prodávaný přípravek.
a pokud chce mít záruku, může si to nechat aplikovat v servisu. Potom bych to já volil jako první krok postupu.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
nyní Civic
nyní Civic
-
- Kontaktovat uživatele:
Mno bezne se dnes prodava kde co. Nicmene sypat/lit neco nekam, kdyz to tam primarne nepatri, tak jak rikam jako posledni moznost proc ne.
Tu sracku uz jsem tam daval ale porad to tece a taky jenom par kapek tak na to prcam
Astra G 1,6 16V 74kw combi