Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračování
- Jeena
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračo
je to o tom jaký jsou někteří lidi hovada...já taky automaticky mlhy vypínám, když vidím, že za mnou někdo jede...ale je to celý o tom jak se tu na těch silnicích chováme jako dobytci (jezdim tejdně cca 800 km a tak mám ňáky zkušenosti) dnes příklad: na silnici s.a.ky, fouká vítr, padá sajrajt silnice protažená na dvě auta vedle sebe i když bez sněhu se vejdou tři (35tka Litomšl Svitavy) provoz jako kráva. jede se cca 60-70, v tom marastu tak akorát, vepředu dva kamiony, za nima asi pět aut proti pořád něco jezdí a nějaký namachrovaný hovado s rosvíceným vším co má se cpe bezohledně dopředu i když vidí, že tam místo není a ohrožuje tak ostatní, protože se samo chce nacpat do mezery, když jede auto proti, všichni začnou brzdit a na těch srajdách to pěkně klouže...dostal od náklaďáku na prdel a ještě málem od řidiče přes tlamu...měl mu jednu vrazit - ja měl sto chutí se přidat, protože se mi vzadu rosypala paleta s krabicema s drátem...debil jeden
edit: sorry za výlev ale takový magory prostě nepochopim (a to nejsem žádnej připokakanej stařík a když potřebuju, tak taky umím jet , ale snažim se ohrožovat maximálně sebe a ne jiné)...
edit: sorry za výlev ale takový magory prostě nepochopim (a to nejsem žádnej připokakanej stařík a když potřebuju, tak taky umím jet , ale snažim se ohrožovat maximálně sebe a ne jiné)...
Naposledy upravil(a) Jeena dne 14 pro 2010, 20:22, celkem upraveno 1 x.
ASTRA G Caravan 1.4 16V (X14XE) Edition 2000
- Reklama
My s astrou sme menili lambda sondu...do*balo sa secko co sa mohlo.... nesla povolit, pak se zlomila ta meraci cast je ve zvodech, a zavit je taky na k***t...astra si to umne dneska dobre p*srala:-/
Devka jedna fašistická :-/
Devka jedna fašistická :-/
Astra G 1.6 16v opc packet R.I.P
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car
shuya ono stim musis pocitam na astru nenadavaj to moze ten co ju povoloval ona je len tvoj sluha ti si jej pan
aky pan taky kram
aky pan taky kram
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Mirda neser.... jsem rad ze je venku...kdyz tak si poridim lexmauli zvody ...jen abyse to neutrhlo na motoru stifty i kdyz...nedivil bych se
Astra G 1.6 16v opc packet R.I.P
no tak to já si nejčastěji svítím mlhovkama, když jede nějakej blb proti mě s mlhovkama..největší sranda, je když na pozdrav zabliká dálkama...
Stejně mlhovky ti pomůžou jen za mlhy a tmy, ještě jsem neviděl efekt mlhovek za dne...
Stejně mlhovky ti pomůžou jen za mlhy a tmy, ještě jsem neviděl efekt mlhovek za dne...
Astra von Barča 1,6 8ventilů-X16SZR
05.1998- Germany od 03.2006 v mé državě..
Je to asi tuningovej pocit podsvícenýho auta.Sám mám přidaný světla do mlhovek,ale jen 5W.Jinak mlhovky používám pokud je potřeba a zadní vypínám,pokud mám za zadkem další auto.
Opel Zafira A 1.8 16V X18XE1
5ti dveřový Géčko je už minulost ....
Novej povoz je GTC s kamnama pod kapotou :-)
4E7 7770
Novej povoz je GTC s kamnama pod kapotou :-)
4E7 7770
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Když je řeč o mlhovkách, se mi stalo, že jsem jel v koloně, jako druhý a jeli jsem fakt asi 15km rychlostí, nebylo vidět, všichni pohodička, já mlhovky zhasnul a kupodivu, za mnou zhasnul přední a přede mnou zadní. Tak jsem si jeli za sebou ve vláčku a neoslňovali se. Hned se líp jelo... A tak by to mělo být.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Hele až nám dojdou slova na mlhovky, mám další lité téma - zipování a tím nemyslím zmenšování souborů, ale zip v kolonách, před-a za křižovatkama atd...
Když už nám tu ty ohně plápolají, tak je nechme hořet, ne?
Ještě k mlhovkám a problikávání dálkama:
Blikáte nebo ukazujte, když někdo nesvítí? - nejlepší reakce je brejlovec nalepenej na skle a snaží se poznat, jakej kamarád ho to míjí.
A pak poslední reakce Forda ze včera - taky zablikal,taky si poklepal na palubku, ale nepochopil. no ochránci se ochraňují na služebnách, tak to snad tolik nevadilo....
Když už nám tu ty ohně plápolají, tak je nechme hořet, ne?
Ještě k mlhovkám a problikávání dálkama:
Blikáte nebo ukazujte, když někdo nesvítí? - nejlepší reakce je brejlovec nalepenej na skle a snaží se poznat, jakej kamarád ho to míjí.
A pak poslední reakce Forda ze včera - taky zablikal,taky si poklepal na palubku, ale nepochopil. no ochránci se ochraňují na služebnách, tak to snad tolik nevadilo....
Astra von Barča 1,6 8ventilů-X16SZR
-
- Kontaktovat uživatele:
vyblikovaju ked niekto nesvieti ale vetsinou som stretaval dvochocov a zeny ktore nesvietili tak to nemalo ani cenu im blikat lebo ani sa nedivaju a inak te mlhovky priajam neznasam pred sebou auto ktore ma zaplou mlhovku hned na ne dalky nech to vypne aby som videl jak vcera padalo jako krava rozsvietil mlhovku som mu dal dalky a hned sme sa dohodli a krasne som videl tak te mlhovky su dobre akurat ked clovek ide fakt sam a aby ho uz zdalky bolo videt
este su hmlovky dobre na to ked sa mi niekdo lepi na prdel nech sa trosku vzdiali, mam uz aj ja 2 hmlovky ( som borec no ) a ked sa mi niekdo nalepi v kolone alebo len tak z dobrej vole na zadok tak mu dam hmlovky a cuvne... si mysli ze brzdim asi ale predne nemam cize neoslnujem, teraz u nas bola hmla a chumelica jak svina a pohoda bez prednych hmloviek som krasne videl ale zadne som mimo mesto na neosvetlenej ceste mal zapnute skoro stale, len ked sa priblizilo druhe auto som vypol. je mnoho ludi co jazdi aj za slnecneho dna s hmlovkami, tiez to nechapem ale budiz, uz som rezignoval aj na pokusy vyblikat takeho cloveka, bud mi blikne spat co nechapem naco alebo uz sa mi stalo ze mi nejaka slecna vo forde ka ( ruzovom ) ukazala iste pekne gesto strednym prstom ked som sa jej snazil naznacit ze nesvieti... takze serem na to ludia su povacsine blby, to len ja som letadlo howg!
Opel Astra Classic II Eco Line, Grand Lux Super, Twin Spark - rv. 2009, 5d, Z14XEP, 66kw / 90hp, Magma Red, vybava klima, ele. predne okna, vyhrievane a ele. spatne zrkadla, Dezent V-Dark 15", predne kompa Magnat.
Moj S-opel TU
Moj S-opel TU
Přestal jsem blikat na nesvítící řidiče,byli tací co to nepochopili a tak jsem začal zhasínat svoje světla na vteřinu a většina rosvítí.Až na ty zmíněný důchodce a ženy,zahleděné do dálek.Ti nevnímají ani tatru,jedoucí za nimi.
Opel Zafira A 1.8 16V X18XE1
ja som dnes chcelísť autom do práce a po otočení kľúčíkom sa akurát rozsvitil CHECK a motor ani necekol. Tak som nechcene musel absolvovať cestu na plaťáku odťahovky zdo OPEL servisu,ale že výsledok mám vedieť najneskôr do pitaka ,tak som bez auta
Zlatý Šunkovec(Matizek),ten ma nikdy nenchal v štychu
Zlatý Šunkovec(Matizek),ten ma nikdy nenchal v štychu
Bol to OPEL ASTRA G/2005,Z14XE, okolo 120 000 km,priemerná spotreba 6,74 l na 100 km
kedysi som používal Astry F sedan 1.4i (2001) a HB 1.6i(1999) obe 8V,predošlé autá taktiež z dielne GM-Daewoo,dodnes skalný a člen klubu DAEWOO/CHEVROLET,t.č.HUNYADI GETZ 1.1i/2004
kedysi som používal Astry F sedan 1.4i (2001) a HB 1.6i(1999) obe 8V,predošlé autá taktiež z dielne GM-Daewoo,dodnes skalný a člen klubu DAEWOO/CHEVROLET,t.č.HUNYADI GETZ 1.1i/2004
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jaj jaj.... u nás teď je -9°C, tak nikam autem nejedu, stejně by to nenastartovalo. Blikání, blikání, tady máme co jsme dělali, takže blikání a mlhovky a vše . POJĎME SEM. POKEC O ČEMKOLIV A JINÉ OT + PŮLNOČNÍ POKECÍK
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
mě dneska Astruška zavezla na zrestaurování zubu ta BOLEST kurfňa ta BOLEST . Jinak začína trochu zlobit central. Dneska doliju olej, vodu do ostrikovacu (aspon do -20°C) a muzem zase dal vesele jezdit.
Opel Astra G 1.6 16V X16XEL sportovní vložka K&N, sportovní výfuk Ulter Sport, pružiny Weitec -35/20
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398