Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračování
Re: Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračo
s těma mlhovkama souhlasím ať si říká kdo chce co chce, ať se používaj jen za podmínek za kterejch se používat maj..
nyní: Zafira B Z18XER, 2007
ex2: Z16XE Caravan, 2003
ex1: X16SZR Htb, 2000
ex2: Z16XE Caravan, 2003
ex1: X16SZR Htb, 2000
- Reklama
- Jeena
- Kontaktovat uživatele:
no tak včera jsem taky svítil předníma mlhama (když je mám tak je dvakrát za rok rosvítím ne??? )
foukal vitr, valil sníh přes bariéry a bylo hovínko vidět...mlhy celkem pomohly, dáloký ďály jen bílou tmu...
jo a občas je rosvítím v jednom místě v noci kde vím, že jsou srnky-jsou pak líp vidět voči... jakmile ale jede někdo proti, tak vypínám...
foukal vitr, valil sníh přes bariéry a bylo hovínko vidět...mlhy celkem pomohly, dáloký ďály jen bílou tmu...
jo a občas je rosvítím v jednom místě v noci kde vím, že jsou srnky-jsou pak líp vidět voči... jakmile ale jede někdo proti, tak vypínám...
ASTRA G Caravan 1.4 16V (X14XE) Edition 2000
Přední tě neosvěcujou, horší je to se zadníma. A nejhorší je fakt, že když je opravdu mlha, tak je naopak skoro nikdo nepoužívá
dnes sem jel coupé do DUBLOVICE (SEDLČANY) a navigace mě vedle TATO CESTA SE V ZIMNÍM OBDOBÍ NEUDRŽUJE
a maj tam o dost míň sněhu než my tady v Kladně
a maj tam o dost míň sněhu než my tady v Kladně
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
moje řeč a ted si vem že sou blbci který si dodělávaj dozadu druhou mlhovkuMojmec11 píše:Cestou z práce jsem furt nadával na ty kr****y co musej svítit furt mlhovkama a jedou jak po****ý na sněhu.Už se s tím nepářu,peru to do nich dálkovejma zepředu,zezadu,s**u na ně,mám jen jedny unavený oči.
Musel jsem si někde ulevit
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Borci mají dvě, auta který maj jen jednu, vypadají jako mrzáčci.. Ale jde o to, že každý s tím svítí ve dne, když pere slunko a kdy je opravdu třeba a je houby vidět, tak to mají rožnuté dva z dvaceti....Hlavně že zadní mají všichni a přední bych řekl 80%..
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
no to je teda úchvatný a nechceš si dát ještě druhej volant ke spolujezdci abys neměl mrzáka auto?
já mam teda dvě mlhovky v zadu ale už jsem to takhle koupil takže jsem v tom nevinně...Ale podle mě to zvyšuje bezpečnost za mlhy nebo za hustýho sněžení... svítí to fakt hodně...
Opel Astra G 1.6 16v r.v 98
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=47&t=16924
Galerka:
https://www.astra-g.cz/galerie/masha/
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=47&t=16924
Galerka:
https://www.astra-g.cz/galerie/masha/
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Vojta >>> to zase né, to bych měl jak ve funesovi... Ale třeba na nové astře tam je taky jedna mlha a jedna couvačka a taky to klukům vadí, že třeba dozadu není ve tmě moc vidět. Ono to něco do sebe má.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
Mě šlo jen o to,že když je sice tma,sněží,ale vidět je víc jak sto metrů a potkáte kolonu dementů co maj rozsvíceno úplně všecko a unavený oči z práce,tak to rozhodně příjemné není.A nejlepší jsou terénní auta,mají světla vejš a svítěj přesně do očí.
Je jasný,že když se to někde fouká přes svodidla tak si je taky zapnu abych viděl a aby mě někdo nenapr*** zezadu,ale pak to zhasínám.Zrovna včera jeden,svítil mi zezadu předníma tak jsem na něj rožnul ty své dvě červené oči vzádu a asi se mu to moc líbilo,vesele na mě poblikával dálkovejma ale mlhovky ne a ne zhasnout,tak aspon poznal jaký to je.Mě už fakt nebaví furt mhouřit oči 50 km.Oko za oko,at si přečtou vyhlášku šmejdi nebo zapnou rádio,každou chvíli si přesně na tohleto někdo stěžuje a žádá ostatní za volantem aby vypínali mlhovky.
Je jasný,že když se to někde fouká přes svodidla tak si je taky zapnu abych viděl a aby mě někdo nenapr*** zezadu,ale pak to zhasínám.Zrovna včera jeden,svítil mi zezadu předníma tak jsem na něj rožnul ty své dvě červené oči vzádu a asi se mu to moc líbilo,vesele na mě poblikával dálkovejma ale mlhovky ne a ne zhasnout,tak aspon poznal jaký to je.Mě už fakt nebaví furt mhouřit oči 50 km.Oko za oko,at si přečtou vyhlášku šmejdi nebo zapnou rádio,každou chvíli si přesně na tohleto někdo stěžuje a žádá ostatní za volantem aby vypínali mlhovky.
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Vždyť na avataru taky svítíš.Tak co prudíš?
Opel Zafira A 1.8 16V X18XE1
Tak barča po několika měsíčním přemlouvání zítra půjde pro nový EGR ventil, když mi naposledy zdechla při sjezdu z dálnice, tak jsem řekl dost.
má to pod stromek, jen ji to nezabalím, stačí že ji balím každý den do plachty, abych nemusel ráno škrabkat.
má to pod stromek, jen ji to nezabalím, stačí že ji balím každý den do plachty, abych nemusel ráno škrabkat.
Astra von Barča 1,6 8ventilů-X16SZR
05.1998- Germany od 03.2006 v mé državě..
05.1998- Germany od 03.2006 v mé državě..
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
jako když si dodělám druhou mlhovku tak jsem automaticky blbec?Vojta píše:moje řeč a ted si vem že sou blbci který si dodělávaj dozadu druhou mlhovku
tohle přece není o jedné dvou mlhokách, ale o tom, kdo je jak zapíná/vypíná, taky nesnáším, když za někým jedu a on pořád pálí mlhovkou, ale já na rozdíl od některých zadní mlhovku vypínám, když mně někdo dojíždí
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
automaticky ne, ale přijde mi že některý lidi si snad mlhovkama léčej nějaký komplexy...bacha teď jedu já a svítim mlhovkama a vzadu mam dvě! bacha na mě sem borec...
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
já bych za tím viděl spíš bezohlednost než borectví ... tak či onak na to doplácíme my všichni, kteří za nima jedeme
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car: