naši miláčci
- Reklama
dostanou 6 tabletek denně, 3 ráno a 3 večer, takže si představ když se 40 potvor vrhne na jednu tabletku, to se pak ta voda skoro vaří, a když je nějakej úhyn tak se o to zpravidla postaraj mezi seboumanli2 píše:musej se krmit nebo si něco chytnou samy?
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jak "tabletkama" ? Já krmim buďto sušenym nebo mraženym ... A v létě nítěnkama ...Vojta píše:dostanou 6 tabletek denně, 3 ráno a 3 večer, takže si představ když se 40 potvor vrhne na jednu tabletku, to se pak ta voda skoro vaří, a když je nějakej úhyn tak se o to zpravidla postaraj mezi seboumanli2 píše:musej se krmit nebo si něco chytnou samy?
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
sumečci se krměj tabletkama http://www.hikari.cz/krmivo/algae.htm nebo Tetra PlecoMinHonz@ píše:Jak "tabletkama" ? Já krmim buďto sušenym nebo mraženym ... A v létě nítěnkama ...
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jo tak to jo ... Já když je krmim mraženejma a ryby to nestačej chytit , spadne ta kostka dolů a sumci to zalehnou a vostatní maj smůluVojta píše:sumečci se krměj tabletkama http://www.hikari.cz/krmivo/algae.htm nebo Tetra PlecoMinHonz@ píše:Jak "tabletkama" ? Já krmim buďto sušenym nebo mraženym ... A v létě nítěnkama ...
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
-
- Kontaktovat uživatele:
ty jo to je termin sumci to zalehnou a vostatni maj smuluHonz@ píše:Jo tak to jo ... Já když je krmim mraženejma a ryby to nestačej chytit , spadne ta kostka dolů a sumci to zalehnou a vostatní maj smůluVojta píše:sumečci se krměj tabletkama http://www.hikari.cz/krmivo/algae.htm nebo Tetra PlecoMinHonz@ píše:Jak "tabletkama" ? Já krmim buďto sušenym nebo mraženym ... A v létě nítěnkama ...
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Aha ..Tak v tom případě se omlouvám já . Myslel jsem že jsi zase vytáhla nějakou dvojsmyslnou větuxpolstarekx píše:coze? ja jsem tohle nemyslela nijak sproste nebo zvrhle... jen to znelo zajimave tak sorry noHonz@ píše:Polštář : Nech aspoň tohle téma bez těhlech připomínek . Díky . Myslim že od toho je tu téma "Zvrhlý pokec"
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
-
- Kontaktovat uživatele:
nahodou takovou vetu jsem vytahla jen jednou.....Honz@ píše:Aha ..Tak v tom případě se omlouvám já . Myslel jsem že jsi zase vytáhla nějakou dvojsmyslnou větuxpolstarekx píše:coze? ja jsem tohle nemyslela nijak sproste nebo zvrhle... jen to znelo zajimave tak sorry noHonz@ píše:Polštář : Nech aspoň tohle téma bez těhlech připomínek . Díky . Myslim že od toho je tu téma "Zvrhlý pokec"
Tak mě tu máte