Cukání motoru a ztrácející se voda
Cukání motoru a ztrácející se voda
čus opláci, mám takovej problém:-) mám ASTRU G r.v 2001 téměř 2002:-) 1.4 benzín, ale auto mi někdy při rozjezdu cuká. Od 2000 ot. už je to v pohodě. Ale někdy mi auto jokoby má tendenci zdechat, svítí emise a po přidání plynu začnou blikat.
A někdy to jede normálně. EGR mám zaslepen a teď se mi začla ztrácet voda, ale nikde mokro nemám. Přes léto se tolik neztrácela, spíš vůbec, ale teď přes zimu dolévám co by 4dny. Už nevím co s tím?!
A někdy to jede normálně. EGR mám zaslepen a teď se mi začla ztrácet voda, ale nikde mokro nemám. Přes léto se tolik neztrácela, spíš vůbec, ale teď přes zimu dolévám co by 4dny. Už nevím co s tím?!
- Reklama
Re: Cukání motoru a ztrácející se voda
Tak za prve, diagnostiku..
A to stracanie vody nepodcenuj...moze byt v prdeli hlava....alebo tesnenie pod nou....
A to stracanie vody nepodcenuj...moze byt v prdeli hlava....alebo tesnenie pod nou....
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Dále když dám klíček do pohotovostní polohy než nastartuju, tak je slyšet takový zvuk z palubky jakoby čerpadlo (celkem nahlas), ale u všech aut se to vždycky po par sekundých vyplo, ale tady to jede furt ikdyž mám klíček zapnutý třeba hodinu. Je to čerpadlo?nebo něco jinýho?takový chrochtání.
To moze byt klapku vnutorneho obehu..ze ti nedoviera, a stale sa ti prataca ten motorcek..mne to tiez robilo....tak som ju odpojil,a teraz az vymenil...
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Zkusim se na to podívat, ale ta voda mně vrtá hlavou:-)Jinak to cukání je možný, že by to byla klapka?Z venku vypadá celkem od oleje. A je pravda, že motory s dvouma lambda sondama nejdou zaslepit?A jak se to vyznačuje takový zaslepení?
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
zkus použít to velké červené HLEDAT vpravo nahoře a jako klíčové slovo zadej cukání (zaslepení), o tomhle jsou tady toho napsány litanie
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
to už jsem dělal, ale nic moc kloudnáho jsem nenašel:-)