Boční airbag
Boční airbag
Moji astru jsem koupil havarovanou, opravenou s vystřeleným pravým bočním airbagem. Místo patrony airbagu je tam naletován odpor, aby si elektronika myslela, že je vše OK. Chtěl bych tam konečně airbag koupit (starší). Slyšel jsem ale, že čidlo bočního airbagu ve dveřích je snad na jedno použití. Dveře jsem ještě rozdělány neměl, tak netuším, zda třeba místo čidla tam také není nějaký odpor... Máte s tím nějaké zkušenosti? Co udělat, abych měl jistotu, že když místo odporu tam dám zase airbag, že bude fungovat? Díky.
Astra-G-Caravan Y17DT
- Reklama
já koupil boční bag za 1000, sedačka by se měla měnit ale sežeň to samý čalounění žejo? takže se to dá vyřešit jenom kostrou opěradla + načalounit na to původní potahTOMHAJ píše:no,vejdes se do 3000kc a kupuje se to vetsinou i s novou sedackou,nevim...jinak je divne,ze kdyz vystrelil bocni,tak ce nemes vystrelene i ostatni airbagy,tedy aspon predni spolujezcuv a ridice...
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
proc jsi menil airbag?? bl vystrelen?klubo píše:já koupil boční bag za 1000, sedačka by se měla měnit ale sežeň to samý čalounění žejo? takže se to dá vyřešit jenom kostrou opěradla + načalounit na to původní potahTOMHAJ píše:no,vejdes se do 3000kc a kupuje se to vetsinou i s novou sedackou,nevim...jinak je divne,ze kdyz vystrelil bocni,tak ce nemes vystrelene i ostatni airbagy,tedy aspon predni spolujezcuv a ridice...
vubec nechapu.......TOMHAJ píše:cece nevim,jestli nejdou sundat jen potahy,takove ty origos...dole jsou nacvakli na takovich umelich listach...
ne na svym autěTOMHAJ píše:proc jsi menil airbag?? bl vystrelen?klubo píše:já koupil boční bag za 1000, sedačka by se měla měnit ale sežeň to samý čalounění žejo? takže se to dá vyřešit jenom kostrou opěradla + načalounit na to původní potahTOMHAJ píše:no,vejdes se do 3000kc a kupuje se to vetsinou i s novou sedackou,nevim...jinak je divne,ze kdyz vystrelil bocni,tak ce nemes vystrelene i ostatni airbagy,tedy aspon predni spolujezcuv a ridice...
no 3tis v autorizáku určitě ne! to někde na vrakovišti, pokud bys chtěl tak mam za 2000/kusRadek.km píše:Já mám boční bag dobrý, ale mám nastavitelnou sedačku a ta je nějaká celá dokroucená, chci ji vyměnit za novou ale bál jsem se, že to s tím bočním airbagem bude tak 10tis. Jestli je to za 3 tak to hned koupím. A ta cena 3tis. je v autor. servisu?
potřebuji levou přední (řidič) černou s bočním airbagem (uvítal bych stavitelnou) - jo a interiér mám jako nový tak kdyby ještě nebyla propálená od cigaretklubo píše:no 3tis v autorizáku určitě ne! to někde na vrakovišti, pokud bys chtěl tak mam za 2000/kusRadek.km píše:Já mám boční bag dobrý, ale mám nastavitelnou sedačku a ta je nějaká celá dokroucená, chci ji vyměnit za novou ale bál jsem se, že to s tím bočním airbagem bude tak 10tis. Jestli je to za 3 tak to hned koupím. A ta cena 3tis. je v autor. servisu?
a kam bych pro ni musel dojet