nastastie este nebolo treba,.... ale uz som si doplil do ovladaca svetiel tlacitko na predne hmlovky. Hmlovky sice nemam, ale tlacitko funguje.
Tak podla toho uvazujem ze by to bolo mozne.
vyhřívání z. okne nefunguje
Re: vyhřívání z. okne nefunguje
ASTRA G, 99, 1.6 X16SZR, EDÍCIA 100, STRIEBORNÁ METALÍZA
- Reklama
tak nakonec jsem rozebral panel. Zprvu jsem myslel že je opravdu tlačítko v háji, protože necvaká (ale ono cvakat nemá, bo pak jde okruh přes časový spínač). Prohřál jsem pájkou všechny kontakty a jakžtakž to funguje vyhřívání skla i vnitřní okruh foukání. Bohužel to funguje jen při 1. a 3. rychlostním stupni větráku a v mezistupních u 2. a 4 stupně větráku. Takže asi nějak deformovaný trimer????..??,, Ale můj problem to vyřešilo a když to na 1 stupni zapnu, tak pak drží kdekoliv, takže jak říkám už to nějak funguje.... aleluja.
Nejvíc mě ale naštavalo, že rádio mi opravdu nešlo vyndat bez origo drátů, tak jsem musel cca 20 cm drátu koupit za 180 Kč, fuj...
Nejvíc mě ale naštavalo, že rádio mi opravdu nešlo vyndat bez origo drátů, tak jsem musel cca 20 cm drátu koupit za 180 Kč, fuj...
ASTRA CL. COMBI 98 1,4L 16V
Příkrm 6,7 l/100km
Příkrm 6,7 l/100km
Caute vcera sa mi stalo, ze mi tiez zacalo blbnut asi tlacitko na vyhrev zadneho okna... Ked som nastartoval som ho stlacil normalne sa zaplo a automaticky sa to klasicky po 15 min vyplo, okna rozmrazene vsetko v poriadku....
Potom tak po hodine sa mi zahmlilo zadne okno a chcel som opat pouzit vyhrev a mackal som tlacidlo a uz sa nezaplo... ani rele necvaklo... Nasledne som to skusil opat asi po 15 minutach a normalne sa zaplo ale nemohol som ho vypnut tlacidlom... proste stale svietilo ja som mackal a rele necvaklo...
Ma niekto nejaky napad? Odchadza rele alebo tlacitko? Alebo proste podivna anomalia vdaka tejto zime.
Potom tak po hodine sa mi zahmlilo zadne okno a chcel som opat pouzit vyhrev a mackal som tlacidlo a uz sa nezaplo... ani rele necvaklo... Nasledne som to skusil opat asi po 15 minutach a normalne sa zaplo ale nemohol som ho vypnut tlacidlom... proste stale svietilo ja som mackal a rele necvaklo...
Ma niekto nejaky napad? Odchadza rele alebo tlacitko? Alebo proste podivna anomalia vdaka tejto zime.
Anebo obojeLake292 píše:Odchadza rele alebo tlacitko?
Je třeba zkontrolovat kontakty vypínače , relé a měřit . Pravděpodobnější je relé, tečou přes něj proudíky, ale je to věštění
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
je mi to jasne... ale v takejto zime nemienim lezat pri poistkovej skrini a merat tak len ze ci sa stym niekto nahodou nestretol a nema nejaky napad... vcera som to skumal a vsimol som si, ze ked mam fukanie v polohe 2-4 tak to ide vzdy a blbne to len ked je fukanie v 1.
riesit to zatial nebudem... pockam co to spravi ked sa otepli a ked to bude stale blbnut tak sa zacne merat
riesit to zatial nebudem... pockam co to spravi ked sa otepli a ked to bude stale blbnut tak sa zacne merat
- vasekpetr1
Tak to relé (K3) vyndej a zkus prohodit s jiným (třeba K2) - relé mlhovek nebo třeba dálkových světel. Na deklu od pojistkovky máš vyznačené ornamenty, pro co jsou relé využita a budeš vědět hned, jak na tom jsi. Práce na pět minut a jediné, co potřebuješ, je šroubovák na odemknutí zámků od krytu pojistkovky a případně baterku na posvícení pod palubku.
A samozřejmě zkontrolovat průchodku pátých dveří.
A samozřejmě zkontrolovat průchodku pátých dveří.
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)