Radoš 92 píše:Jdeme ....... nastartovat, (doufám že chytne potvora, z toho mám v zimě vždycky strach) .............
Taky že nechytla potvora, před cca dvěma měsíci jsem dobíjel baterku, muselo se startnout na kabely z druhého auta. Pak v pohodě, byllo v servise vedle v baráku, na kontrolu baterky, ta je OK. Tak nevím co tomu je... Jsem zvědavý, jestli to ráno chytne jak pojedu do práce. Z dílny říkali, že dneska ráno, jak to kontrolovali, tak jim to chytlo na první šup...
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
tak ne abys příkládal. jasný. A v pondělí až pojedu na Kalikovák tak tam bude pěkná klouzačka co? Tak posypat!!! Ale HASIČI to tam maj kousek ne. Asi 100 metrů
Proběhla výměna nového radiátoru topení a už mám v autě saunu po 5km jízdy
Dříve:
Astra G X17DTL - 1,7 TD 5OkW, r.99, 5DV, pal. PC - TID, DRL-LED, tempomat+kontrolka, AngelEyes+Xenon, Křídlo OPC
Opel Vectra B 1,6 16V
Ford Fiesta 1,8D
Škoda Forman
Tak dneska sme s astrou boly sánkovať.... po sankovačke som šiel k autu kde som sa fasa smiykol, a padol NA HLAVU ( neveril by som ze sa to dá) ...premietol sa mi pred ocami celý zivot.... Padol som tak ze mi nieco zapraskalo pri lopatchach, priatelka si myslela ze som si pretrhal vazy..... Takže nezabudnite Športom k trvalej invalidite
Astra G 1.6 16v opc packet R.I.P
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car
ja nesoferoval priatelka soferovala .... a stra to prezila no.... aj ked predny naraznik je pokrstený... po zime ide na prestriekanie
Astra G 1.6 16v opc packet R.I.P
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car